Galaxy Fold

Galaxy Fold i palosur dhe vendosur pothuajse i sheshtë, i parë në një kënd të vogël nga poshtë

Dhjetë vjet pas Galaxy-së së parë. Nuk ndryshuam vetëm formën e telefonit. Ndryshuam formën e së ardhmes. #DoWhatYouCant

Figura e Filmit Prezantimi Zyrtar i Galaxy Fold që tregon anën e telefonit kur është i palosur

Filmi fillon me Galaxy Fold që rrotullohet, duke treguar secilën anë të telefonit të palosur, përfshirë menteshën e saj, kamerën e trefishtë të pasme, ekranin e përparmë dhe butonat anash, ndërsa logo e Samsung kalon përmes pajisjes. Telefoni pastaj hapet për të treguar ekranin e tij të madh të shpalosur dhe sesi aplikacioni pa probleme kalon nga ekrani i jashtëm tek ekrani i brendshëm, me zmadhime të kamerës së dyfishtë brenda. Tregon shembuj të përdorimit të Galaxy Fold ku është i shpalosur, përfshirë shumë detyra, bërjen e fotografive dhe lojra në ekranin e madh. Përfundon me tekstin që thotë “Dhjetë vjet pas Galaxy-së së parë, nuk ndryshuam vetëm formën e telefonit, ndryshuam formën e së ardhmes. E ardhmja shpaloset” dhe përfundon me logon e re të palosur të Samsung.

Mbyllni videon

Behuni i pari që shihni të ardhmen.

Imazh i zmadhuar i gjysmës së sipërme të Galaxy Fold të shpalosur