Një telefon Samsung Galaxy S10+ qëndron në një sfond të bardhë, i rrethuar nga një Tabletë Samsung S5e, një Samsung Galaxy Watch Active dhe kufje Samsung Galaxy Buds.

Lidhni pa probleme Galaxy tuaj

Mirë se vini në një botë pa ndërprerje. Ju paraqesim Galaxy S10, Buds, Watch Active dhe Tab S5e—një sferë produktesh të krijuara për të funksionuar së bashku pa probleme që kur i nxirrni nga kutia, në mënyrë që jeta juaj të mund të vazhdojë

*Imazhet e ekranit të simuluara

Më mirë së bashku

Çiftoni pa pushim.

Hapni kasën tuaj të Galaxy Buds pranë telefonit ose tabletës tuaj për t’i çiftuar në çast përmes Bluetooth ose lidhni orën tuaj me një takim. Eksploroni Galaxy Buds

Telefoni Galaxy S10+ qëndron në një sipërfaqe të tryezës, pranë një kase të hapur të Galaxy Buds. Një dorë është duke vendosur një Galaxy Watch Active përpara pajisjeve të tjera. Shohim një ekran në S10+ që tregon se pajisjet janë duke u lidhur.

Karikoni me valë

Fuqia për të ndarë energjinë.

Kabllot nuk mund t’ju ndalin me Powershare të gjithë të re1. Tani mund të karikoni pajisjet tuaja Galaxy me valë pikërisht në pjesën e pasme të S10 tuaj.

Një telefon Samsung S10+ qëndron me ekranin nga poshtë në një sipërfaqe të bardhë. Mbi të shohim një kasë të hapur të Galaxy Buds me dy Galaxy Buds brenda.

Flisni dhe dërgoni tekst lirisht

Dërgoni tekst me zërin tuaj.

Njihuni me Bixby5 me Galaxy Buds tuaj. Bëni që mesazhet tuaja me tekst t’ju lexohen dhe përgjigjuni atyre me zërin tuaj. Përdorni Buds për të vazhduar bisedat tuaja kur i keni duart e zëna. Mësoni më shumë për Bixby

Shohim një burrë nga shpatullat e sipër, që ka vendosur kufje të Galaxy Buds. Ai është duke ngritur vetë një gisht për të takuar anën e një prej Buds.

Telefononi pa ndërprerje

Bllokoni zhurmën, jo telefonatën.

Teknologjia revolucionare me mikrofon të dyfishtë në Galaxy Buds ndjen nivelet e zhurmës dhe kalon në mënyrë dinamike ndërmjet një mikrofoni të jashtëm dhe një mikrofoni të brendshëm për të pakësuar zhurmën e sfondit, në mënyrë që të mund të dëgjoheni kudo. Eksploroni Galaxy Buds

Dy kufje të zmadhuara të Galaxy Buds shihen në pjesën e sipërme të ekranit tonë mbi një sfond gri. Shtresa e jashtme e kufjeve është qëllimisht transparente për të parë Teknologjinë e Mikrofonit të Dyfishtë brenda Galaxy Buds.

Eksploroni Galaxy Buds dhe Watch Active.

 • Shohim katër orë të ndryshme Galaxy Watch Active. Të katër orët janë shumë të ndryshme. Njëra është e zezë dhe ka një fushë dixhitale sportive. Njëra është gri dhe ka një fushë minimaliste. E treta është rozë dhe ka një fushë artistike. Dhe e fundit është jeshile dhe ka numra dixhitalë në vend të fushës. Teksti nën të lexon ‘Galaxy Watch Active’.
 • Imazhet e produktit nga përpara të Galaxy Buds të bardha.
 • Ekrani i madh, pa prerje është një gostitje e syve

  Mashable
  Galaxy S10, shkurt 2019

  Lentja ultra e gjerë siguron një dinamikë krejtësisht të re

  androidcentral
  Lentja ultra e gjerë siguron një dinamikë krejtësisht të re

  Sensori i ri i shenjës së gishtit ofron sigurinë më të mirë

  ZDNet
  Galaxy S10+, shkurt 2019
  Galaxy S10e
  Galaxy S10
  Galaxy S10+

  Ngjyra

  Galaxy S10e
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Canary Yellow
  • Cardinal Red
  Galaxy S10
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Cardinal Red
  Galaxy S10+
  • Prism White
  • Prism Black
  • Prism Green
  • Prism Blue
  • Ceramic White*
  • Ceramic Black*
  • Cardinal Red

  Madhësia e ekranit

  Galaxy S10e 5.8”
  Galaxy S10 6.1”
  Galaxy S10+ 6.4”

  Lloji i ekranit

  Galaxy S10e I Shtrirë
  Galaxy S10 Cepi
  Galaxy S10+ Cepi

  Sensori i Gjurmës së gishtit

  Galaxy S10e Sensori kapacitiv i gjurmës së gishtave(Ana)
  Galaxy S10 Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)
  Galaxy S10+ Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)

  Kamera e përparme

  Galaxy S10e Kamera e Selfie
  Galaxy S10 Kamera e Selfie
  Galaxy S10+ Kamera e Selfie Kamera e Thellësisë RGB

  Kamera e pasme

  Galaxy S10e Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
  Galaxy S10 Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
  Galaxy S10+ Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë

  Kapaciteti i Baterisë*

  Galaxy S10e 3100mAh (zakonisht)
  Galaxy S10 3400mAh (zakonisht)
  Galaxy S10+ 4100mAh (zakonisht)
  • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.
  • Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe 12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB.
  • E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit të Galaxy S10e është 5.8 inç si katror i plotë dhe 5.6 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10 është 6.1 inç si katror i plotë dhe 6.0 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10+ është 6.4 inç si katror i plotë dhe 6.3 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është me pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.
  • 3100mAh, 3400mAh dhe 4100mAh (zakonisht) i referohet vlerës zë sakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Vlera e zakonshme e analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3000 mAh për "Galaxy S10e", 3300 mAh për "Galaxy S10" dhe 4000 mAh për "Galaxy S10+". Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

  Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy S10.