Performance check
Fotografi bardhë e zi mjaft e zmadhuar e kamerës së dyfishtë të përparme në Galaxy S10 plus, me logon e Galaxy të vendosur sipër. G vërtitet rreth kamerës.

Dizajn

Telefoni i të ardhmes i krijuar jo vetëm që të dallohet, por që të jetë i veçantë

Ekrani

Smartfonë i të ardhmes me ekran të zgjuar

Ekrani Infinity-O është pamja e re, vërtetë e pandërprerë.

We've eliminated distractions for a cinematic viewing experience. Kur përdorur prerjen e saktë me lazer, kamera është futur me fshehje brenda ekranit pa sakrifikuar cilësinë e fotografisë.

*Rezolucioni i parazgjedhur i Galaxy S10+ dhe S10 është Full HD+, që mund të ndryshohet në Quad HD+ tek Cilësimet.

*Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë nga shteti apo operatori.

Galaxy S10e 5.8” Quad HD+ Dynamic AMOLED Ekrani Infinity-O1

Galaxy S10 6.1” Quad HD+ Dynamic AMOLED Ekrani Infinity-O1

Galaxy S10+ 6.4” Quad HD+ Dynamic AMOLED Ekrani Infinity-O1

Galaxy S10e e parë nga përpara në një kënd me logon S10 të vendosur në mënyrë dinamike në ekran.
Galaxy S10 e parë nga përpara në një kënd me logon S10 të vendosur në mënyrë dinamike në ekran.
Galaxy S10 plus e parë nga përpara në një kënd me logon S10 të vendosur në mënyrë dinamike në ekran.

Skaneri i gjurmës së gishtit shkyç telefonin tuaj me një prekje.

Hapni telefonin tuajj me një lëvizje të thjeshtë, të natyrshme. Skaneri i gjurmës së gishtit është zhvendosur tek butoni i ndezjes, që ndodhet pranë gishtit tuaj të madh ose gishtit tregues ndërsa mbani telefonin tuaj.

*I disponueshëm në Galaxy S10e.

Skaneri i gjurmës së gishtit

Galaxy S10 plus e parë nga përpara në një kënd me një vijë që tregon Skanerin e gjurmës së gishtit me aftësi në butonin e ndezjes.

Gjurma e gishtit me ultratinguj e bën sigurinë si të kasafortës krejtësisht të padukshme.

Ne kemi zhvendosur skanerin e gjurmëve të gishtave nga mbrapa në pjesën e përparme, duke krijuar një sensor revolucionar në ekran. Duke përdorur pulses tejzanor, ajo zbulon vargmale 3D dhe luginat e gjurmëve të gishtave tuaj, kështu që vetëm ju mund të hyni në telefonin tuaj. Është i sigurt dhe i përshtatshëm - madje edhe duke ju lejuar të zhbllokoni, tërhiqni dhe prisni për të hapur aplikacionin që dëshironi.

* Shenja e gishtave ultrasonik i Galaxy S10 dhe S10+ ka marrë certifikatën e parë FIDO Alliance Biometric Component në botë.

*Skaneri ultrasonik me gjurmë gishtash GUI simuluar për qëllime ilustrimi.

* Në dispozicion në Galaxy S10 dhe S10+. Galaxy S10e ka një skaner të gjurmëve të gishtave të vendosur në butonin e energjisë.

Shenjat e gishtit me ultratinguj

Galaxy S10 plus e parë nga përpara në një kënd me figurën e Shenjës së gishtit me ultratinguj të treguar në ekran.
Galaxy S10 plus e parë nga përpara në një kënd me figurën e Shenjës së gishtit me ultratinguj të treguar në ekran.

AMOLED Dinamik

Ekrani Infinity i përsosur nga pikseli e lart

Ekran i Shkallës së Kinemasë duhet t’a shikoni që t’a besoni.

Ekrani i të ardhmes, AMOLED Dinamik është i çertifikuar HDR10+, duke dhënë Hartën e Toneve Dinamike për ngjyrë dhe kontrast në mënyrë mahnitëse reale në secilën skenë — edhe në të errëtat. Dhe ekrani më i shndritshëm ju ndihmon t’a shihni atë qartë edhe në dritën e shndritshme të ditës. I çiftuar me altoparlantët stereo dhe Dolby Atmos, përvoja është me të vërtetë përfshirëse.

Galaxy S10 plus në mënyrën e peizazhit shihet nga përpara me njerëz që ecin përgjatë shkëmbinjve të detit të shfaqur në ekran. Ndërsa lëvizni, telefoni fillon të anulohet prapa
Galaxy S10 plus në mënyrën e peizazhit shihet nga përpara me njerëz që ecin përgjatë shkëmbinjve të detit të shfaqur në ekran. Ndërsa lëvizni, telefoni fillon të anulohet prapa
Logo e VDE

*Ekrani i Galaxy S10e, S10 dhe S10+ ka marrë një certifikim për 100% Volum të Ngjyrës për Celularë të trajtimit DCI-P3 (Iniciativa të Kinemasë Dixhitale) me një raport të kontrastit prej 2,000,000:1 nga VDE Germany.

Pamja e rehatshme për syrin e krijuar për t’iu përshtatur dritës për një shikim më të mirë.

Një përbërje unike e lëngshme në AMOLED Dinamik pakëson dritën e dëmshme blu pa ndryshuar ngjyrën e asaj që është në ekran. Shikoni ose luani natën vonë me më pak lodhje të syrit për një gjumë më të mirë natën

Grafiku që tregon ndryshimin e spektrit dhe uljen e intensitetit që zvogëlon dritën e dëmshme blu me 42% në ekranin Infinity-O.

Kalimi i spektrit dhe ulja e intensitetit

Drita e dëmshme blu nga ekrani

Galaxy S10 plus e parë e vendosur shtrirë nga pas, me një ngjyrim të vogël blu të treguar mbi ekran. Ndërsa kaloni, ngjyrimi blu zhduket.
Galaxy S10 plus e parë e vendosur shtrirë nga pas, me një ngjyrim të vogël blu të treguar mbi ekran. Ndërsa kaloni, ngjyrimi blu zhduket.
Logo e TUV Rheinland *TUV Rheinland, një institut çertifikimi i njohur botërisht, u ka dhënë Galaxy S10e, S10 dhe S10+ Çertifikimin e Rehatisë së Syrit bazuar tek aftësia e tyre për të pakësuar rrënjësisht efektet e dëmshme të dritës blu. Ky çertifikim mund të gjendet në www.tuv.com me ID 1419064785. Ekrani i Galaxy S10e, S10 dhe S10+ është përmendur dhe për Gamën e Ngjyrave me mbulim 100 % të DCI-P3 (Iniciativa të Kinemasë Dixhitale), që është një hapësirë e zakonshme ngjyrash RGB për projektimin e filmave dixhitalë në industrinë e filmave.
Si të reduktoni më tej turbullimin e dritës blu në ekranin Dynamic AMOLED

Stili

Një përvojë pa probleme brenda dhe jashtë

Ngjyrat shkëlqejnë vezullueshëm dhe sfidojnë shpresat.

Dallohuni me ngjyrimet e forta të bërë ndryshe. Merrni ngjyrat e prizmit të krijuara nga shtresa revolucionare e nano-petëzuar. Këto ngjyra me risi e pasqyrojnë dritën në një mënyrë që që është e re dhe e të ardhmes — edhe rrënjësore magjike.

 • Telefoni i parë nga pas, drejt, duke treguar kamerën e pasme dhe logon e Samsung më poshtë.
  Telefoni i kthyer me kënd të vogël drejt anës së butonit të ndezjes, ende duke u parë nga pas.
  Telefonit i kthyer edhe më tej nga ana e butonit të ndezje, ende duke u parë nga pas.
  Telefoni i parë nga pas i kthyer në një pamje me tre të katërtat nga ana e butonit të ndezjes.
  Telefoni i parë nga pas i kthyer më tej nga ana e butonit të ndezjes, parë pothuajse nga ana.
  Telefoni i parë nga ana e djathtë, duke treguar butonin e ndezjes.
  Telefoni i parë i kthyer më tej nga ana e Bixby dhe e butonit të volumit, tani duke treguar pak Ekranin Infinity-O.
  Telefoni i parë i kthyer më tej nga ana e Bixby dhe e butonit të volumit, duke treguar vrimën e kamerës të ekranit Infinity-O më qartë.
  Telefoni i parë nga përpara i kthyer në një pamje me tre të katërtat nga ana e Bixby dhe e butonit të volumit.
  Telefoni i parë nga përpara i kthyer në një kënd pothuajse përballë.
  Telefoni i parë nga përpara drejt, duke treguar ekranin e plotë Infinity-O.

Materiale të zgjedhura për një ndryshim që mund t’a ndjeni.

Zgjidhni një finiturë me shkëlqim me ngjyra të gjalla, me prizëm, të mbështjellë në një kornizë metalike të lëmuar për një stil që tërheq vëmendjen. Ose shihni finiturën e fortë, të sofistikuar prej qeramike në Galaxy S10+. Ekrani është ndërtuar me Xhamin Gorilla 6 të fortë për t’u bërë ballë ashpërsive të jetës së përditëshme.

Xham
Xham
Qeramikë
Qeramikë
Gjysma e sipërme e Prism White Galaxy S10 plus hedhur në frontin e saj për të treguar kamerën e pasme të trefishtë, të parë në një kënd të vogël nga ana e Bixby dhe butonit të volumit. Në anën e kundërt është gjysma e sipërme e Ceramic White Galaxy S10 plus vendosja në frontin e saj për të treguar kamerën e pasme të trefishtë, të parë në një kënd të vogël nga ana e butonit të fuqisë.

*Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe Galaxy S10+ Performance Edition (12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB).

*Xhami Gorilla 6 i disponueshëm vetëm në xhamin e përparmë të Galaxy S10 dhe S10+. Xhami i pasmë në Galaxy S10 dhe S10+ dhe për të gjitha modelet Galaxy S10e është prej Xhamit Gorilla 5.

*Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë nga shteti apo operatori.

Dimensioni, pesha dhe ekrani opsione për t’iu përshtatur stilit tuaj të jetesës.

I disponueshëm në tre madhësi, secili Galaxy S10e, S10, dhe S10+ është krijuar për të qënë aq elegant për t’u mbajtur sa edhe është për t’u parë — falë një ekrani të madh kinematografik dhe një mbajtje të rehatshme, ergonomike.

*Pesha vetëm e modeleve prej xhami. Modelet qeramike (jo të treguar) peshojnë 195g.

*Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të ndryshojë nga shteti apo operatori.

Galaxy S10e parë nga përpara me 5.8 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10e parë nga përpara me 5.8 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10e 438 PPI 150 g
Galaxy S10 parë nga përpara me 6.1 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10 parë nga përpara me 6.1 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10 550 PPI 157 g
Galaxy S10 plus parë nga përpara me 6.4 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10 plus parë nga përpara me 6.4 inç të vendosur në ekran për të treguar masën e tij.
Galaxy S10+ 522 PPI 175 g

Një UI thjeshton mënyrën sesi përdorni telefonin tuaj.

Sistemi ynë operativ u rindërtua në mënyrë intuitive, në mënyrë që të mund të përqëndroheni tek ajo që me të vërtetë ka rëndësi për ju. Është riprojektuar krejtësisht për t’ju lejuar që t’a shihni dhe t’a përdorni telefonin tuaj në mënyrë të natyrshme.

Shkoni tek One UI

Madhësia e gjurmës së gishtit paraqet një shumëllojshmëri të ndërfaqeve të aplikacioneve të riprojektuara One UI të treguara në një kënd
shihni
Mbyllni videon
Video e prezantimit të One UI tregon sesi One UI ka thjeshtuar përvojën e telefonit Galaxy, nga njoftimet tek figurat e vogla dhe më shumë. Tregon sesi tipografia është zbutur me cepa të rrumbullakosur, ashtu si edhe me format e ndërfaqeve të aplikacioneve. Gjithashtu tregon sesi janë rregulluar zona e shikimit dhe zonat e ndërveprimit. Në video shfaqet tekst që thotë “Dizajnit fizik i bëhet jehonë në softuer”, “Përqëndrohuni tek detyra që po bëni”, “Shihni vetëm atë që ju nevojitet”, “Ndërveproni në mënyrë të natyrshme”, “Jini dukshëm rehat”, “Edhe në errësirë”. Video përfundon me “One UI” dhe logon e Samsung.

Paketa

Çfarë ka në kuti

Fotografia shtrirë e kutisë së Galaxy S10 plus me Galaxy S10 plus dhe përfshirë Mbulesën e Tejdukshme. Më poshtë janë të përfshira Kablli i të dhënave, Adaptori i udhëtimit, Kunji i nxjerrjes, Lidhësi USB dhe Tingulli i kufjeve nga AKG.
Fotografia shtrirë e kutisë së Galaxy S10 plus me Galaxy S10 plus dhe përfshirë Mbulesën e Tejdukshme. Më poshtë janë të përfshira Kablli i të dhënave, Adaptori i udhëtimit, Kunji i nxjerrjes, Lidhësi USB dhe Tingulli i kufjeve nga AKG.
Fotografia shtrirë e kutisë së Galaxy S10 plus me Galaxy S10 plus dhe përfshirë Mbulesën e Tejdukshme. Më poshtë janë të përfshira Kablli i të dhënave, Adaptori i udhëtimit, Kunji i nxjerrjes, Lidhësi USB dhe Tingulli i kufjeve nga AKG.
 • Kablli i të dhënave
  Kablli i të dhënave
 • Përshtatës
  Përshtatës
 • Kunji i nxjerrjes
  Kunji i nxjerrjes
 • Lidhësi USB
  Lidhësi USB
 • Tingulli i kufjeve nga AKG
  Tingulli i kufjeve nga AKG

*Elementët përbërëse reale, përfshirë mbulesën dhe shtresën mbrojtëse, mund të mos jenë të disponueshme në varësi të modelit që blini ose vendit ose rajonit ku jetoni. Duke përjashtuar mbulesën, elementët përbërëse të zeza të disponueshme vetëm me pajisje të zeza dhe të gjitha pajisjet me ngjyra të tjera do të marrin elementë përbërëse të bardha në kuti.

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Ngjyra

Galaxy S10e
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Canary Yellow
Galaxy S10
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
Galaxy S10+
 • Prism White
 • Prism Black
 • Prism Green
 • Ceramic White*
 • Ceramic Black*

Madhësia e ekranit

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Lloji i ekranit

Galaxy S10e I Shtrirë
Galaxy S10 Cepi
Galaxy S10+ Cepi

Sensori i Gjurmës së gishtit

Galaxy S10e Sensori kapacitiv i shenjave të gishtave(Ana)
Galaxy S10 Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)
Galaxy S10+ Sensori me ultra tinguj i gjurmës së gishtave(Në ekran)

Kamera e përparme

Galaxy S10e Kamera e Selfie
Galaxy S10 Kamera e Selfie
Galaxy S10+ Kamera e Selfie Kamera e Thellësisë RGB

Kamera e pasme

Galaxy S10e Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10 Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy S10+ Kamera Telefoto Kamera me Kënd të gjërë Kamera Ultra e Gjërë

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy S10e 3100mAh (zakonisht)
Galaxy S10 3400mAh (zakonisht)
Galaxy S10+ 4100mAh (zakonisht)
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të varet nga shteti apo operatori.
 • Versioni qeramik i disponueshëm vetëm për modelet Galaxy S10+ me 8GB RAM me ruajtje të brendshme 512GB dhe 12GB RAM me ruajtje të brendshme 1TB.
 • E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit të Galaxy S10e është 5.8 inç si katror i plotë dhe 5.6 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10 është 6.1 inç si katror i plotë dhe 6.0 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; madhësia e ekranit të Galaxy S10+ është 6.4 inç si katror i plotë dhe 6.3 inç duke përfshirë cepat e rrumbullakosur; zona reale e shikimit është me pak për shkak të cepave të rrumbullakosur dhe vrimës së kamerës.
 • 3100mAh, 3400mAh dhe 4100mAh (zakonisht) i referohet vlerës zë sakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Vlera e zakonshme e analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterive midis mostrave të baterive të analizuara sipas standartit IEC 61960. Kapaciteti nominal (minimal) është 3000 mAh për "Galaxy S10e", 3300 mAh për "Galaxy S10" dhe 4000 mAh për "Galaxy S10+". Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy S10.