Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

AKSESORËT

Kapaku Smart LED View i shtrirë në ngjyrë E zezë, Galaxy Buds Pro në ngjyrë Lejla e tejdukshme, S Pen dhe Kapaku Smart Clear View në ngjyrë Gri e hapur dhe Kapaku Smart LED View në ngjyrë Gri e hapur.

*Aksesorët shiten veçmas. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

Galaxy Buds Pro

Dëgjoni më të mirën e botës suaj, me zë gjithëpërfshirës si kurrë më parë. Galaxy Buds Pro ju lejon të kontrolloni atë që dëgjoni, kështu që të mund të largoni zhurmën ose të lejoni atë që jashtë të futet brenda.

S Pen

Duke ofruar një përvojë të shkruar natyrale, S Pen me vonesë të ulët ju lejon të shënoni dhe skiconi idetë tuaja me lehtësi.1 Maja e tij e saktë gjithashtu e bën të lehtë modifikimin dhe rregullimin e kuadrove të videos suaj të fundit.

Dy S Pen në ngjyrë të zezë që shihen nga përpara. Njëra tregon majën e saktë dhe butonin e stilusit të S Pen dhe një tregon pjesën e poshtme.

Galaxy SmartTag

Ju mund të mbani gjurmët e asaj që humbni normalisht. Etiketoni një objekt si portofolin tuaj dhe Galaxy S21 Ultra 5G ju tregon se ku mund ta gjeni. Etiketoje. Gjeje. Thjesht i zgjuar.2

KARIKUESIT

Qëndroni i furnizuar me energji ditën dhe natën3

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular.

Një Wireless Charger i shtrirë në ngjyrë E bardhë dhe dy Wireless Charger Duo, një në ngjyrë E zezë dhe një në ngjyrë E bardhë.

Wireless Charger Duo

Me një vend të dedikuar për orët Galaxy, karikoni njëkohësisht orën tuaj dhe Galaxy S21 Ultra 5G ose orën dhe kufjet për t'i shijuar së bashku. Mundësuar nga 9W Fast Charging, merrni një rritje të shpejtë të energjisë edhe nëse pajisja juaj është akoma në kuti.4, 5

Wireless Charger

Faktori i formës së hollë e bën të lehtë marrjen e energjisë me vete gjatë gjithë ditës. Lini pajisjet tuaja të preferuara në kutinë e tyre dhe vazhdoni të merrni një furnizim të baterisë me 9W Fast Charging. Kur të jetë gati për të filluar, Friendly LED do t'ju njoftojë.4,5

25W Travel Adapter

Thjesht lidhni Galaxy S21 Ultra 5G dhe lidhni përshtatësin për të marrë një furnizim me energji me Super Fast Charging.6

Emri i ngjyrës

KËLLËFËT

Mbrojtja plotëson stilin

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular.

Këllëfi Silicone i shtrirë me S Pen në ngjyrë E zezë, Kapaku Smart Clear View në ngjyrë Gri e hapur dhe Kapaku prej lëkure në ngjyrë Kafe.

Kapaku Smart Clear View me S Pen

Së bashku me një mbajtëse të përshtatshme për S Pen, në mënyrë që të jetë gati kur të keni nevojë, kjo mbulesë mbron telefonin tuaj nga të gjitha anët dhe përmban teknologji antimikrobike. 5, 7 Pa prekur ekranin, ju keni kontroll të plotë mbi telefonin tuaj nga dritarja ekapakut.

Emri i ngjyrës

Kapaku Silicone me S Pen

Së bashku me strukturën e tij të butë që ndihet shkëlqyeshëm në dorën tuaj, ky kapak përmban shtesën e re të Galaxy S21 Ultra 5G - S Pen. Ka një mbajtëse të përshtatshme, kështu që S Pen është aty kur të jeni gati, ndërsa mbron gjithashtu pjesën e pasme dhe këndet e Galaxy S21 Ultra 5G.5

Emri i ngjyrës

Kapaku Smart Clear View

Duke mbrojtur telefonin tuaj nga përpara dhe nga mbrapa, dizajni i sofistikuar i kopertinës përmban një dritare të pastër në mënyrë që të kontrolloni me lehtësi njoftimet, tu përgjigjeni thirrjeve ose të ndaloni muzikën - të gjitha pa prekur ekranin. Është përshtatur gjithashtu me një shtresë antimikrobike për mbrojtje shtesë.5, 7

Emri i ngjyrës

Kapaku Smart LED View

Me ekranin e madh LED të kapakut, ju mund të shihni dhe personalizoni lehtësisht ikonat e alarmit dhe të kontrolloni muzikën dhe thirrjet pa e hapur kapakun. Ai e mbron telefonin tuaj nga të gjitha anët dhe madje ka një shtresë antimikrobike. Mbani kartën tuaj të bankës ose të autobusit me vete në xhepin e brendshëm.5, 7

Emri i ngjyrës

Kapaku Silicone

Elegante për syrin dhe e butë ndaj prekjes. Finitura mat ofron një mbërthim të rehatshëm, duke mbuluar qoshet dhe pjesën e pasme të telefonit tuaj për mbrojtje duke ruajtur një dizajn të hollë.5 Të gjitha me ngjyra të krijuara për të plotësuar Galaxy S21 Ultra 5G.

Kapaku prej lëkure

Eleganca e lëkurës origjinale evropiane përshtatet si një veshje e qepur mirë, duke përmirësuar dizajnin e hollë të kapakut. Jashtëzakonisht i butë me një mbërthim komod, është krijuar posaçërisht për të mbrojtur kamerën e pasme të Galaxy S21 Ultra 5G.5

Emri i ngjyrës

Kapaku pozicionues mbrojtës

Ndihmoni në mbrojtjen e telefonit tuaj ndërsa keni një pamje komode dhe pa duar. Të dy stendat e ngritjes e ngrenë telefonin tuaj në 45 ose 60 gradë, duke u shkëputur me presion për të parandaluar thyerjen.5, 8

Kapaku pozicionues transparent

Vendosni në fokus si ngjyrën e telefonit ashtu edhe ekranin e tij. Mbrojtësja transparente e kapakut dhe pjesa e pasme e fortë e PC-së e mbrojnë telefonin tuaj ndërsa e çoni atë dhe e përshtatni me këndin tuaj të preferuar të shikimit.5

Emri i ngjyrës

Kapaku mbrojtës transparent

Kapaku transparent dhe i qëndrueshëm ju lejon të tregoni ngjyrën E tejdukshme sipas zgjedhjes suaj dhe ka një motiv kundër rrëshqitjes përgjatë skajeve për një mbërthim më të fortë.5, 8

Emri i ngjyrës

Kapaku transparent

Ky kapak i hollë, por i qëndrueshëm e mbron telefonin tuaj nga dëmtimi ndërsa është mjaft i hollë për t'u futur në xhep. Të gjitha duke e mbajtur të pastër si kristal ngjyrën e telefonit tuaj.5

Emri i ngjyrës