Si ka përmirësuar ndërtimi dhe ekrani i Galaxy A6/A6+?

Galaxy A6/A6+ i ri ka përmirësuar ndërtimin dhe ekranin e tij për t’ju dhënë mundësi të përfitoni sa më shumë nga telefoni juaj.

 

Anët e harkuara (xhami 2.5D) dhe linjat e pandërprera i japin një stil elegant dhe prekje të rehatshme. Përveç kësaj, pamja është përmirësuar më shumë nga ekrani i ri infinity, ideal për lojëra, mesazhe, shfletime dhe më shumë, si edhe trupi i plotë metalik i jep më shumë rezistencë.

Ekrani i A6

Ekrani është përmirësuar gjithashtu me përdorimin e ekranit Super AMOLED i cili prodhon kontraste më të mprehta dhe ngjyra më dinamike duke ju lejuar të përjetoni një pamje më të qartë dhe më intensive të botës.

 

Dhe në fund sensori i shenjës së gishtit tani ndodhet në vend të mirë mbrapa pajisjes ku gishti qëndron natyrshëm kur mbani telefonin.

Sensori i gishtit të A6/A6+

Faleminderit për komentin tuaj

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >

Na Kontaktoni