Si realizohen fotot e ekranit në celularin Galaxy me palosje

Mësoni të gjitha metodat si realizohen fotot e ekranit në celularin Galaxy me palosje Ndiqni hapat në këtë video dhe zgjidhni rrugën tuaj të preferuar.

Si realizohen fotot e ekranit në celularin Galaxy me palosje Si realizohen fotot e ekranit në celularin Galaxy me palosje

1. Butonat fizikë

Shtypni dhe mbani butonin e ndezjes dhe uljes së volumit njëkohësisht

 

2. Bixby

Përdorni komandat me zë të Bixby për të bërë fotot e ekranit

-       Hi, Bixby. Screenshot

-       Bixby, other screenshot

 

3. Rrëshqitje me pëllëmbë

Rrëshqitni anën e pëllëmbës së dorës horizontalisht mbi ekran

Për të aktivizuar këtë tipar

Shkoni tek settings

Zgjidhni Advanced features Funksionalitete të avancuara

Motions and gestures Lëvizjet dhe gjestet

Aktivizon Rrëshqit me pëllëmbe për të kapur

 

Të gjitha metodat funksionojnë kur aparati të jetë i palosur ose i papalosur.

  1. Butonat fizikë
  2. Bixby
  3. Rrëshqitje me pëllëmbë

 

Fasha e fotos së ekranit

Tregoni opsionet shtesë pas bërjes së një fotoje ekrani

 

Për të aktivizuar fashën

shkoni tek Cilësimet

Zgjidhni Funksionalitete të avancuara

Zgjidhni Pamjet e çastit dhe regjistruesi i ekranit

Aktivizoni Sh. i veglave i pamjes së çastit

Fasha u mundëson juve të ndryshoni, shënjoni dhe ndani shpejt fotot e ekranit.

SAMSUNG

Faleminderit për komentin tuaj

Code to Open Chat Window