Kapak si portofol për Galaxy A6+ (2018)

Kapak si portofol për Galaxy A6+ (2018)

EF-WA605

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Kapak si portofol për Galaxy A6+ (2018) (EF-WA605)

Ngjyra
I zi
Përputhshmëria
  • Modelet e përputhshme Galaxy A6+
Veçori të përgjithshme
  • Përmbajtja e paketimit Kapak si portofol
Specifikimi fizik
  • Përmasat (GjxThxL) 78.02 x 162.20 x 13.60 mm
  • Pesha 57.8 g
Lloji
Kapak si portofol

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >