Flip Wallet preklopna maska za Galaxy J1

Flip Wallet preklopna maska za Galaxy J1

EF-WJ120

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Flip Wallet preklopna maska za Galaxy J1 (EF-WJ120)

Ngjyra
Crna / Bela / Zlatna
Përputhshmëria
  • Modelet e përputhshme Galaxy J1 (2016)
Veçori të përgjithshme
  • Përmbajtja e paketimit Flip Wallet preklopna maska
Specifikimi fizik
  • Përmasat (GjxThxL) 72.6 x 134.6 x 13.4 mm
  • Pesha 41 g
Lloji
Preklopna maska

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >