HM12 SBS me ftohje të dyfishtë, 535 L

HM12 SBS me ftohje të dyfishtë, 535 L

RS7557BHCSP

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

HM12 SBS me ftohje të dyfishtë, 535 L (RS7557BHCSP)

Kapaciteti
 • Totali neto (litra) 535  
 • Neto për ngrirësin (litra) 176  
 • Neto për frigoriferin (litra) 359  
Specifikimi fizik
 • Gjerësia neto (mm) 91,2  
 • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 178,9  
 • Lartësia neto e kasës pa menteshën (mm) 178,9  
 • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 75,4  
 • Thellësia neto pa dorezën e derës (mm) 69,2  
 • Thellësia neto pa derën (mm) 60,5  
 • Gjerësia e paketimit (mm) 96  
 • Lartësia e paketimit (mm) 190,9  
 • Thellësia e paketimit (mm) 81  
 • Pesha neto (kg) 120  
 • Pesha e paketimit (kg) 123,5  
 • 20/40/40H (Enë) 14 / 28 / 28
Veçoria e ftohjes
 • No Frost Po
 • Multi Flow Po
 • Lloji i ftohjes Twin Cooling
Veçoria e frigoriferit
 • Numri i rafteve (total) 4 secila
 • Numri i xhepave të derës 4 secila
 • Materiali i raftit Xham i moduluar
 • Numri i sirtarit të zarzavateve dhe frutave 2 secila
Veçoria e ngrirësit
 • Numri i rafteve (total) 3 secila
 • Numri i xhepave të derës 3 secila
 • Numri i sirtarit (zarzavate dhe fruta) 2 secila
 • Prodhuesi i akullit Normal
 • Drita e brendshme LED LED
Veçori të përgjithshme
 • Alarmi i derës Po
 • Agjenti ftohës R-600a
 • Izolimi me ciklopentan Po
Veçoria e jashtme
 • Shpërndarësi me filtër uji Po
 • Ekrani dhe kontrolli (frigorifer dhe ngrirës) Llamba digjitale LED e kaltër
 • Doreza e derës Formë klasike
 • Ngjyra Inoks me ngjyrë platini
Performanca
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+
 • Niveli i zhurmës 39 dBA
 • Kategoria klimatike SN, N, ST, T
 • Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 12 kg/24 orë
 • Konsumi i energjisë 442 kWh/vit
Energjia
 • Vlerësimi Energy Star 4 Star

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush