Q65A QLED 4K Smart TV (2021)

Q65A QLED 4K Smart TV (2021)

QE50Q65AAUXXH

 • 100% Color Volume me Quantum Dot
 • Quantum Processor Lite 4K
 • Dual LED

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • QLED TV displays an intricately colored image of flamingos to demonstrate color shading brilliance of Quantum Dot technology.
  100% Color Volume me Quantum Dot
 • Dual LED
  Dual LED
 • Compared to SDR technology, the sunset prairie image on the right which has HDR10+ logo shows a wider range of contrast created by Quantum HDR technology.
  Quantum HDR
 • Profile view of QLED TV shows ultra slim design of QLED TV AirSlim.
  AirSlim

Ngjyrë e shkëlqyeshme që zgjat me Quantum Dot

(Kontrolloni dizajnin e duhur për rajonin tuaj)

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar

Dual LED

Teknologjia inovative e ndriçimit të sfondit ofron kontrast më të fortë dhe më të saktë duke optimizuar tonin e ngjyrës së sfondit për t’iu përshtatur llojit të përmbajtjes që po shihet.

Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar Ton i optimizuar i ngjyrës së sfondit për kontrast të përmirësuar

* Nuk disponohet në Q60A 32”

Gamë më e gjerë kontrasti në shkallë kinematografike

Quantum HDR

Quantum HDR nxjerr detajet dhe kontrastin, që ju të mund të përjetoni fuqinë e plotë të çdo imazhi. Duke shkuar përtej standardeve më të mira, Dynamic Tone Mapping i HDR10+ krijon të zezë më të thellë, imazhe më të gjalla dhe detaje që gjithmonë ndriçojnë përmes.

* Gama e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me kushtet e shikimit ose specifikimet.

Një procesor 4K më inteligjent dhe më i shpejtë

Quantum Processor Lite 4K

Procesori i fuqishëm i Samsung optimizon cilësinë e zërit sipas përmbajtjes që shikohet. Gjithashtu, teknologjia e Upscaling të fuqishëm 4K siguron që të arrini rezolucion deri në 4K për përmbajtjen që ju pëlqen.

Tingull virtual që ndjek aksionin

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Një tingulli rrethues 3D me audion tonë më të mirë virtuale të kanaleve do t’ju lejojë të zhyteni plotësisht në përvojën e audios.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

Q-Symphony

Rrethoni veten me tingullin nga televizori dhe soundbar-in të orkestruar në harmoni. Q-Symphony lejon në mënyrë unike altoparlantët e televizorit dhe soundbar-it të funksionojnë njëkohësisht për efekt më të mirë rrethues pa vendosur në heshtje altoparlantët e televizorit.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

Tingull i përshtatur mirë me përmbajtjen tuaj

Adaptive Sound

Adaptive Sound ka inteligjencë skenike audioje që optimizon tingullin bazuar në analizën e skenës në kohë reale sipas llojit të përmbajtjes.

I hollë dhe elegant, më shumë se asnjëherë

AirSlim (Kontrolloni dizajnin e duhur për rajonin tuaj)

Dizajn i hollë mahnitës që asnjëherë nuk e keni parë më parë në këtë kategori, duke e bërë televizorin tuaj të gërshetohet me mur plotësisht.

Lartësi që i përshtatet hapësirës suaj

Mbajtëse e rregullueshme (Kontrolloni dizajnin e duhur për rajonin tuaj)

Rregulloni lartësinë dhe zgjeroni hapësirën e mbajtëses së televizorit tuaj për t'iu përshtatur hapësirës tuaj.

* Nuk disponohet në Q60A 32”

Lëvizje e lehtë për një figurë të qartë

Motion Xcelerator

Përjetoni figurë të qartë dhe performancë sepse ajo e llogarit automatikisht dhe kompenson kornizat për burimet e përmbajtjes.

Skena revolucionare në tërësinë e tyre

Super Ultrawide GameView dhe Game Bar

Raportet e pamjes 21:9 dhe 32:9 ju japin hapësirën shtesë të shikimit që ju nevojitet për të maksimizuar përvojën e lojërave - dhe për të fituar. Optimizoni lojën tuaj me Game Bar, një meny në ekran që ju lejon të bëni rregullime në kohë reale të raportit të ekranit, kontrollit të vonesës së hyrjes, FPS, HDR, cilësimeve të kufjeve pa tel dhe më shumë.

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Menjëherë reagon ndaj komandave tuaja

Auto Low Latency Mode

Hyni në lojë më shpejt me Auto Low Latency Mode (ALLM), që optimizon ekranin tuaj në mënyrë që të keni më shumë kontrolle me vonesë hyrjeje që zor vihet re. Përjetoni lojë të lehtë në formën e vet më impresive pa turbullirë dhe ngecje të lëvizjes.

* Vonesa e ulët e hyrjes matet bazuar në kushtet e testimit të brendshëm dhe mund të ndryshojë sipas cilësimeve të lojës ose kushteve specifike.

Punoni dhe mësoni nga shtëpia

PC në TV

Shijoni çdo mundësi të asaj që mund të bëni. Aksesoni me lehtësi kompjuterin, laptopin dhe celularin pa ndërprerje në televizor.

* Lidhja në distancë me PC mbështetet vetëm për Windows 10 Professional ose më vonë dhe Mac OS 10.5 ose më të ri. * Lidhja e smartfonit me Samsung Dex kërkon një pajisje të përputhshme celulare. * Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak. * Kërkohet lidhja e internetit në televizor dhe PC.

Shihini të gjitha në një ekran

Multi View

Shikoni në TV dhe celular në të njëjtin ekran në të njëjtën kohë. Pavarësisht nëse janë statistika live për sporte ose udhëzues video për lojëra, thjesht lidhni telefonin tuaj dhe Multi-Screen si kurrë më parë.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare.

Thjesht prekni për t’u lidhur

Tap View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga celulari juaj në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin tuaj me celularin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyron automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Kontrolloni pajisjet e vjetra dhe të reja

SmartThings

Lëreni televizorin tuaj të zbulojë automatikisht, të lidhet menjëherë dhe të paraqesë në mënyrë intuitive të gjitha pajisjet tuaja rreth televizorit. SmartThings jo vetëm që mbështet celularë / kamera / IoT / pajisje Smart, por përfshin gjithashtu pajisje të vjetra. Sapo lidhen pajisjet, kontrolli i tyre është aq i lehtë sa përdorimi i One Remote.

* Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme.* * Zbulimi i pajisjes përmes Wi-Fi aktualisht nuk mbështetet dhe do të jetë i disponueshëm përmes një përditësimi të ardhshëm të softuerit.* Përdorimi i SmartThings kërkon llogari të vlefshme Samsung.

* Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme.* * Zbulimi i pajisjes përmes Wi-Fi aktualisht nuk mbështetet dhe do të jetë i disponueshëm përmes një përditësimi të ardhshëm të softuerit.* Përdorimi i SmartThings kërkon llogari të vlefshme Samsung.

Zgjidhni çdo asistent zanor që jeni mësuar të përdorni

Multiple Voice Assistants

Zgjidhni asistentin e preferuar zanor; Bixby, Amazon Alexa ose Google Assistant. Për herë të parë, të gjitha janë të integruara në televizorin Samsung për t’ju dhënë një përvojë optimale argëtimi dhe kontroll të përparuar në shtëpinë tuaj të lidhur në internet.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

Televizor falas, pa asnjë detyrim

Samsung TV Plus

Shijoni përmbajtje falas në televizor me transmetim live me kanalet tona virtuale, Samsung TV Plus. Zgjidhni nga një larmi kanalesh që ofrojnë përmbajtje për të gjitha interesat që janë aktualisht në tendencë. Nuk ka nevojë të pyesni shokët tuaj se cila përmbajtje është në tendencë këto ditë. Thjesht sintonizohuni në Samsung TV Plus dhe zbulojeni.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar

Universal Guide (Kontrolloni imazhin e duhur për rajonin tuaj)

Njihuni me përvojën e shfletimit përpara të përmbajtjes që përshpejton gjetjen e asaj që shikoni në TV live dhe OTT. Tani është e lehtë të gjeni filma dhe shfaqje televizive të preferuara të gjitha në një vend.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Shtëpia është aty ku është shëndeti

Samsung Health

Samsung Health për TV e bën të lehtë qëndrimin në formë të mirë nga shtëpia me gjurmimin e të dhënave në ekran, duke përfshirë numrin e stërvitjeve të përfunduara, kohën totale të stërvitjes dhe kaloritë e djegura - madje mund të sinkronizoni të dhënat nga një pajisje e përputhshme ose që mund të vishet.

* Disponueshmëria e ofruesve të shërbimeve të përmbajtjes dhe përmbajtja pasuese e fitnesit mund të ndryshojë sipas vendit dhe rajonit.* Përdorimi i përmbajtjes së Samsung Health mund të kërkojë pagesë shtesë* Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak. * Kërkon që përdoruesi të jetë i identifikuar në të njëjtën llogari Samsung në TV, si dhe në pajisjen celulare. * Sinkronizimi i të dhënave shëndetësore kërkon një pajisje të përputhshme celulare, pajisje që vishen me mbështetje për Samsung Health.

Specifikimet

 • Seria 6
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1118.3 x 683.6 x 228.8 mm

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Remote control
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
 • e-Manual
  SHQIP
 • e-Manual
  ANGLISHT
 • User Manual
  ANGLISHT, HUNGARISHT, POLONISHT, GREQISHT, BULLGARISHT, KORSIKANE, ÇEKISHT, SLLOVAKISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SHQIP, MAQEDONISHT, SLLOVENISHT, LETONISHT, LITUANISHT, ESTONISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.