55" TV UHD me Ngjyrë dinamike kristali RU7400

55" TV UHD me Ngjyrë dinamike kristali RU7400

UE55RU7402UXXH

 • Ngjyrë dinamike kristali, shiheni realisht
 • Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
 • HDR, shihni më shumë detaje

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Ngjyrë dinamike kristali, shiheni realisht
  Ngjyrë dinamike kristali
 • Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
  Procesori UHD
 • HDR, shihni më shumë detaje
  HDR
 • Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal
  Udhëzuesi Universal

Ngjyrë dinamike, përmbajtje e fuqishme

Ngjyrë dinamike, përmbajtje e fuqishme Ngjyrë dinamike, përmbajtje e fuqishme

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung

Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung

Ngjyrë dinamike kristali, shiheni realisht

Përfshihuni në imazhin me një miliard nuanca të ngjyrave. Ngjyra dinamike kristali jep variacione të gjalla, kështu që mund të shihni çdo finesë.

Ngjyrë dinamike kristali, shiheni realisht Ngjyrë dinamike kristali, shiheni realisht

Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit

Cilësi e imazhit që t’ju emocionojë, e mundësuar nga një çip i vetëm që orkestron ngjyrën, optimizon raportin e kontrastit të lartë dhe kontrollon HDR.

Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
Rezolucioni i vërtetë 4K UHD Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Gëzojuni imazheve të mprehta, të gjalla me TV 4K UHD që ka 4 herë më shumë pikselë sesa TV FHD. Tani mund të shihni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.

Zbehja UHD Zbehja UHD

Zbehja UHD

Gëzojuni ngjyrës, mprehtësisë dhe nivelit të kontrastit të optimizuara për shikimin tuaj. Zbehja UHD e Samsung ndan dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla kështu që shihni detaje më të sakta.

HDR, shihni më shumë detaje

Sfera e lartë dinamike shton sferën e dritës të TV, kështu që mund t’i gëzoheni një spektri të thellë të ngjyrave dhe detajeve vizive, edhe në skenat më të errëta.

HDR, shihni më shumë detaje HDR, shihni më shumë detaje

Thjesht e sofistikuar dhe elegante

Thjesht e sofistikuar dhe elegante Thjesht e sofistikuar dhe elegante

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Zgjidhja Pa Kabllo

Ndiqni vetëm tre hapa të thjeshtë për t’u siguruar që t’a shihni televizorin pa ato kabllot e ngatërruara. Hapi 1. Vendosni kabllot tuaj. Hapi 2. Shtyni kabllot tuaja në kanalet e kabujve në pjesën e prapme.Hapi 3. Organizoni kabllot tuaja mjeshtërisht përmes mbajtëses së televizorit. Pa kabllo të dukshme. Finiturë e pastër.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.* Kjo veçori nuk zbatohet për 43 inç.

Hollësia është shkëlqimi i ri

Dizajn i hollë shton një element të konfidencës dhe klasit në dekorin e shtëpisë tuaj. Kur ekrani i rezolucionit UHD gjallërohet, kuadri zhduket qetësisht në sfond ndërsa sytë tuaj përqendrohen te veprimi.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Hollësia është shkëlqimi i ri Hollësia është shkëlqimi i ri

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal

Udhëzuesi Universal: vetëm UK,FR,DE,IT,ES

Kërkoni më pak, gëzohuni më shumë. Udhëzuesi Universal i TV-ve UHD Samsung ju ndihmon të gjeni përmbajtjen tuaj të preferuar shpejt dhe lehtësisht. Mëson se çfarë ju pëlqen dhe përzgjedh gjithçka në një vend.

Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa njoftime.* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.

Smart Hub & One Remote

TV UHD Samsung bëhet edhe më i zgjuar me Smart Hub dhe Samsung One Remote. Vendosin të gjithë përmbajtjen që dëshironi tamam në majën e gishtërinjve, nga kutia e kanaleve tek konsola juaj e lojërave, aplikacionet dhe TV i drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një.

Smart Hub & One Remote Smart Hub & One Remote

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuar në përdorim.

Ndihmësi juaj ka mbërritur. Përshëndesni Bixby

Edhe mund të flisni me TV UHD Samsung. Bixby është ndihmësi për nevojat tuaja që shkojnë përtej kontrollit të TV tuaj. Thjesht pyesni dhe merrni më shumë.

Ndihmësi juaj ka mbërritur. Përshëndesni Bixby Ndihmësi juaj ka mbërritur. Përshëndesni Bixby

SmartThings për shtëpinë tuaj të zgjuar.

Një shtëpi me të vërtetë inteligjente, që i përshtatet jetës tuaj. Me SmartThing të Samsung të përfshirë, TV UHD Samsung mund t’ju lidhë me pajisjet dhe sensorët tuaj përmes internetit. Mund të ndizni dritat, të kontrolloni se çfarë ka në frigorifer dhe madje të kontrolloni fshesën me korrent robot.

SmartThings për shtëpinë tuaj të zgjuar. SmartThings për shtëpinë tuaj të zgjuar.

* Pajisjet e përputhshme SmartThings të Samsung mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Lidhje pa probleme

Punon me

TV UHD Samsung mund të jetë qendra e një stili jetese të re dhe më të rehatshme të lidhur. Integrohet pa probleme me altoparlantët dhe pajisjet celulare të zgjuara—madje edhe të markave të tjera.

* Përdorimi i veçorisë së ndezjes së TV mund të ndryshojë sipas modelit.* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuara në përdorim.

Amazon Alexa

TV i ri UHD Samsung punon me Alexa, kështu që jeta juaj u thjeshtua. E keni shumë të lehtë të lidhni pajisjet që mbështesin Alexa. Me përputhshmërinë e TV-ve UHD Samsung, caktojeni Alexa të ndezë TV tuaj, të ndërrojë kanalet, të kontrollojë volumin dhe më shumë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Amazon Alexa Amazon Alexa

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Google Assistant

TV i ri UHD i Samsung punon me Google Assistant për t’jua bërë jetën më të lehtë. Ndërroni kanale, ndryshoni volumin, komandoni luajtjen dhe shumë të tjera thjesht me anë të zërit.

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Google Assistant Google Assistant

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

AirPlay 2

TV UHD Samsung tani punon për herë të parë me Apple. Me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni apo të ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple në ekranin e madh. Luani video, muzikë, fotografi dhe më shumë pa u lodhur nga iPhone, iPad dhe Mac juaj në TV UHD Samsung.

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV Samsung UHD 2019 dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. * Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

AirPlay 2 AirPlay 2

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV Samsung UHD 2019 dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. * Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Specifikimet

 • Seria 7
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) HDR
 • HDMI 3
 • USB 2
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1238.6 x 800.0 x 360.6 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.