SC52U6 Fshesë me korent Eco Pebble 2.5ℓ

SC52U6 Fshesë me korent Eco Pebble 2.5ℓ

VCC52U6V3R/BOL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Kompakt dhe i fuqishëm, por njëkohësisht elegant dhe i këndshëm

Dizajni kompakt dhe elegant me maks. 2000 W fuqi dhe qesja e pluhurit me kapacitet 2,4 L e bëjnë pastrimin një kënaqësi!

Kompakt dhe i fuqishëm, por njëkohësisht elegant dhe i këndshëm Kompakt dhe i fuqishëm, por njëkohësisht elegant dhe i këndshëm

Rripi i krahut për transport të lehtë (opsional)

Rripi i krahut ju jep mundësinë ta transportoni fshesën kudo që të dëshironi (duke përfshirë edhe shkallët dhe vendet e larta).

Rripi i krahut për transport të lehtë (opsional) Rripi i krahut për transport të lehtë (opsional)

Specifikimet

  • Kapaciteti i pluhurit 2.5 ℓ
  • Fuqia maks. e konsumit 750 W
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 219X269X350 mm
  • Pesha e setit 3.7 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.