Next level gaming op Neo QLED 8K

awards awards

Iedere gamer weet het: om te winnen moet je elk detail zien, alles onmiddellijk horen en hypersnel kunnen reageren. Met de Samsung Neo QLED schermen blijf je je tegenstanders altijd een stapje voor. Van de ongelofelijke beeldkwaliteit die High Frame Rate (HFR) ondersteunt en de ultralage input lag van minder dan 9.8 ms tot Object Tracking Sound – gamen was nooit zo realistisch en responsief. Met Neo QLED ben je klaar om meer uit je Next Gen console te halen.

Beeldkwaliteit

Ga helemaal op in de actie dankzij de nooit geziene Neo QLED 8K beeldkwaliteit. Door 100% kleurvolume met rijke contrasten en helderheid herken je zelfs in donkere scènes elk detail en zie je tegenstanders voor ze jou zien. Met Anti-reflection heb je ook geen last van reflectie op het scherm. En met Neo QLED 8K ben je klaar voor de Next Gen gameconsole.

scherm met erop een still uit een game scherm met erop een still uit een game

Snelheid

Een TV die even snel is als jouw reflexen. Met een input lag van minder dan 9.8 milliseconden wordt je input razendsnel uitgevoerd op het scherm. Een must voor first person shooters of racing games waar een fractie van een seconde beslissend kan zijn voor winst of verlies, leven of dood.

scherm met erop een still uit een race game scherm met erop een still uit een race game

Connectiviteit

Dankzij de extra bandbreedte van HDMI 2.1 ben je klaar om straks te gamen in fenomenale 8K beeldkwaliteit en kan je nu al gamen in 4K op de hoogste framerate. Zo ben je klaar voor de Next Gen consoles. Bovendien kan je via Multi View gamen en tegelijk je telefoon spiegelen aan de andere kant van het scherm.

hdmi aansluiting hdmi aansluiting

Geluid

Object Tracking Sound (OTS) zorgt ervoor dat het geluid alles volgt wat in het beeld beweegt, via luidsprekers aan de zijkanten en bij OTS+ ook aan de bovenkant van het scherm. En Q-Symphony laat de speakers van je Cinematic Soundbar samenwerken met de speakers van je Neo QLED 8K TV. Alles voor een meer intense ervaring.

man zit voor een groot tv scherm man zit voor een groot tv scherm

Kies je Neo QLED