Next level gaming op Neo QLED 8K

Hoor meer.
Win makkelijker.

Het geluid van een Neo QLED is je ultieme bondgenoot tijdens het gamen. Hoor hoe vijanden je besluipen of deuren dichtslaan in de verte. Voel welk gevaar er aankomt en vanuit welke hoek. Word beloond met een soundtrack die je normaal alleen in de bioscoop beleeft.

OTS+

Naderende voetstappen, een kogel die van de ene kant naar de andere kant vliegt, accelererende racewagens achter je. Met Object Tracking Sound Plus (OTS+) volgen klanken de actie in je game, via de luidsprekers aan de zijkant en bovenkant van het scherm*. Net zoals het stereo-effect wanneer je met een headset op speelt.

*QN85A: OTS, QN95A en QN9XA: OTS+, QN800A en QN900A: OTS Pro. OTS is niet beschikbaar op 50’’ QN9XA.

*QN85A: OTS, QN95A en QN9XA: OTS+, QN800A en QN900A: OTS Pro. OTS is niet beschikbaar op 50’’ QN9XA.

Q-Symphony

Word overweldigd door het geluid van je game. Q Symphony technologie laat de speakers van je Cinematic Soundbar samenwerken met de speakers aan de boven-, onder- en zijkant van je Neo QLED TV**. Zo komt het geluid werkelijk van overal, voor een nog meer intense ervaring.

Cinematic
soundbar

Met een soundbar heb je het gevoel dat je middenin de actie zit en haal je nog meer uit je gaming-ervaring. Via Game Mode Pro gaat de soundbar automatisch in Game Mode, met bassen en surround effecten die versterkt worden waardoor je sneller weet waar het gevaar vandaan komt.

Kies je Neo QLED en Soundbar