Next level gaming op Neo QLED 8K

De beste connectie

Neo QLED laat je vandaag al gamen met de technologie van morgen. Via de kwaliteit en snelheid van HDMI 2.1 ben je zeker van de beste connectie met je console. En dankzij Multi View kunnen anderen jou tonen wat je nog niet wist. Maak connectie met het gamen van de toekomst en de winner in jezelf.

HDMI 2.1

Epische momenten worden nog groter met HDMI 2.1. Deze nieuwe standaard haalt op onze Neo QLED TV’s een snelheid van 40 Gbps (tegenover 18 Gbps voor HDMI 2.0). Hierdoor kan je gamen in 4K met een framerate van 120 Hz. Zelfs gamen in 8K kwaliteit wordt realiteit. Zo ben je klaar om het best van je Xbox te halen.

Game Bar

Met de nieuwe Game Bar op Samsung’s Neo QLED TV’s heb je eenvoudig en snel al je instellingen zichtbaar. Zo kan je in 1 oogopslag al je gaming instellingen weergeven en moeiteloos aanpassen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te gamen in 21:9 en 32:9 zodat je met een nog breder beeld beter ziet wat er in je game gebeurd.

Multi View

Multi View laat je gamen aan de ene kant van het TV-scherm terwijl je aan de andere kant je telefoon spiegelt. Handig wanneer je vast zit op een bepaald level en een walktrough wil doorlopen of andere streamers wil zien, zonder je game te stoppen. Game on and on and on.

Kies je Neo QLED