Next level gaming op Neo QLED 8K

Een TV die jou
kan bijbenen

Pak je tegenstanders op snelheid. Met Neo QLED heb je geen last van haperingen, beeldvertraging of teveel tijd tussen je input en de acties op het scherm. Zo blijf jij iedereen net dat stapje voor en kan je voluit voor de overwinning gaan. Zelfs tijdens de meest complexe actiescènes.

Low input lag

In first-person shooters, sports en action games kan een fractie van een seconde beslissen wie wint of verliest. Door de lage input lag (minder dan 9.8 ms) wordt je input instant omgezet in actie op het scherm. Via Auto Low Latency Mode (ALLM) detecteert je Neo QLED TV als je begint te gamen en zorgt automatisch voor de snelste instellingen.

HDMI 2.1

Het HDMI 2.1* scherm combineert haarscherpe, rijke beelden met een refresh rate van 120 Hz in 4K. Zo geniet jij op elk moment van een soepele en snelle game experience. Ook de Neo QLED 8K schermen ondersteunen HDMI 2.1 Hiermee ben je klaar voor de Next Gen game consoles.

*Voor modellen Q70T en hoger.

*Voor modellen Q70T en hoger.

Freesync
Premium pro

De Neo QLED is gemaakt voor supersnel en haarscherp gamen. Doordat de beeldfrequentie van de GPU actief wordt gesynchroniseerd met de juiste vernieuwingsfrequentie, heb je geen last van tearing of haperende beelden op de Neo QLED 8K zelfs in HDR kwaliteit.

Kies je Neo QLED