Next level gaming op Neo QLED 8K

Stap in een
nieuwe
dimensie

Neo QLED beeldkwaliteit overtreft alles wat je eerder hebt gezien. Via intelligente technologieën stap je in een nieuwe dimensie van spectaculaire kleuren, diep zwart en haarscherpe contrasten. Samsung Neo QLED schermen zijn gemaakt voor veeleisende gamers die helemaal willen opgaan in de actie en altijd willen winnen.

Neo QLED 8K

Gamen wordt pas echt een meeslepende ervaring met Neo QLED 8K. Dankzij Quantum Matrix geniet je van het diepste zwart, de meest subtiele schaduwdetails, het helderste wit en de fijnste lichtnuances. Hierdoor ga je volledig op in de actie. Met Anti-Reflection kan je zelf op klaarlichte dag van uitstekend contrast genieten.

Dynamic
Black
Equalizer

Laat je nooit meer verrassen in het donker. Via AI technologie analyseert en verbetert de Dynamic Black Equalizer het contrast en de beeldkwaliteit in games. Zo zie je nog duidelijker wat er in donkere situaties gebeurt en spot je een vijand nog sneller.

Motion
Xcelerator
Turbo+

Geniet van een ongekende beeldkwaliteit op de Neo QLED 8K dankzij Motion Xcelerator Turbo+ die 4K-resoluties ondersteunt met een vloeiende 120Hz vernieuwingsfrequentie voor uitzonderlijke scherpe bewegingen.

Auto Game Mode

Je scherm is klaar als jij klaar bent. Auto Game Mode optimaliseert automatisch de instellingen voor je Neo QLED TV, zoals de laagste input lag en ultrasnelle refresh rates. Het start op zodra je je game lanceert, zonder dat jij iets hoeft in te stellen.

Big Size

Size does matter. Hoe meer je ziet, hoe beter je controle houdt en hoe sterker je presteert. Samsung Neo QLED schermen zijn er met een grootte tot 85”, waardoor het meeslepende effect nog intenser wordt. Play big, win big.

Kies je Neo QLED