Fokusiraj se na ono što je zaista važno

One UI ti pomaže da se fokusiraš na ono što ti je zaista važno. Uz harmoničan zajednički rad hardvera i softvera možeš viditi samo ono što ti je potrebno, koristeći i gledajući telefon sa prirodnim iskustvom pri korišćenju. Sitni detalji su od ključnog značaja.

Više slika prikazuje kako ekrani One UI menjaju Galaxy interfejs da bi se korisnicima olakšalo fokusiranje. Početni ekran za One UI sa raznobojnim ikonama. Simulirane One UI aplikacije prikazuju kako određene istaknute boje pomažu korisnicima da pronađu i fokusiraju se na relevantne informacije o aplikacijama za vremenske prilike, muziku, galeriju i raspored. Aplikacija podsetnika je istaknuta svetloplavim zaobljenim kvadratom. Aplikacija alarma je istaknuta ljubičastim zaobljenim kvadratom. Aplikacije otkrivanja su istaknute crvenim, ljubičastim i crnim kvadratom.

Proverite o čemu svi pričaju

Neverovatan softver koji transformiše vaše mobilno iskustvo. Najveći svetski vlogeri o tehničkim stvarima ne mogu da prestanu da pričaju o „One UI“-u. To je ono što je potrebno da ih impresionira.

Video snimak Galaxy S10: One UI. Tehnički recenzenti dele svoju misao o One UI na Galaxy S10. Youtube kanali recenzenata i gumbi za pretplatu prikazani su na donjem desnom uglu ekrana: SuperSaf, Android Police, Thao Huynh, Unbox Therapy, Marques Brownlee, Mrwhosetheboss, ASBYT.

Prirodni, intuitivni koraci

Život je komplikovan, ali odgovaranje na poruku uz kaficu ne bi trebalo da bude.
Naš interfejs je osmišljen tako da omogućava bolji doseg, pa lakše možeš doći do onoga što želiš.

{{apps.section01.alt_text}}

Pogledaj odmah ono što je važno

Sve je svedeno, a ono najvažnije je istaknuto kako bi za tren oka bilo dostupno ono što ti je potrebno.

{{apps.section02.alt_text}}

Tvoj svet u proširenom izdanju

Da li želiš da saznaš više? Usmeri kameru na tekst, vino ili hranu i dobićeš brzu pomoć aplikacije Bixby Vision.

* Podržani jezik je ograničen. Za više informacija pogledaj https://www.samsung.com/rs/apps/bixby/vision/.
** Stvarna količina unosa kalorija se može razlikovati u zavisnosti od hrane i zdravstvenog stanja korisnika.
*** Slike ekrana simulirane u svrhe ilustracije.

{{apps.section03.alt_text}}

Ne nerviraj se zbog svakodnevnih zadataka

Radnje koje svakodnevno obavljaš, poput isključivanja zvona pre spavanja? Bixby Routines uči tvoju rutinu i obavlja je umesto tebe. Otvori navigaciju i muziku bez korišćenja ruku čim uđeš u automobil, isključi zvuke dok si u školi ili na poslu, odnosno uključi Wi-Fi i pokreni muziku kada dođeš kući.

* Koristite Bixby u skladu sa lokalnim zakonima i regulativama.

Slika čoveka koji sedi u automobilu i drži šoljicu kafe. Simulirano prekrivanje pametnog telefona sa aplikacijom Bixby Vision na ekranu. Možete lako da vidite screenshotove koji prikazuju obaveštenje o vožnji preko rutina Bixby na panelu Quick.

Laku noć, lepo spavaj

Sve što je potrebno za opuštanje na kraju dana Bixby Routines može da automatizuje. Uključi filter plavog svetla, isključi osvetljenje, priguši zvuke i pripremi se za miran san. Preslušaj sutrašnji raspored i vremensku prognozu. Možeš i da optimizuješ bateriju kako bi ujutru bila dovoljno napunjena, čak i ako se nije punila tokom noći.

Slika dnevne sobe u mraku. Simulirano prekrivanje pametnog telefona sa aplikacijom Bixby Routines na ekranu. Možete vidjeti screenshotove koji prikazuju režim Prije kreveta i Spremi bateriju u postavkama noćnog režima u Bixby rutinama.

Vodi računa o očima

Noćni režim zatamnjuje telefon. Noću pređi na tamniji prikaz. Biće ti zahvalne i oči i onaj ko spava pored tebe.

Slika muškarca i žene koji leže u krevetu u zamračenoj sobi držeći pametne telefone. Ona koristi opšti režim koji je neprijatan za rad i za oči. On, s druge strane, koristi noćni režim za One UI za podešavanje alarma, poruke i aplikaciju za pretraživanje veba, na način koji je praktičan i prijatan za oči.

Neke stvari su samo za tvoju privatnost

Bezbedan folder je tvoj siguran prostor. Možeš čuvati fotografije i datoteke, pa čak i da podesiš aplikacije za društvene medije i ćaskanje uz poseban nalog. Brzi panel ti pruža trenutni pristup i možeš sve zaštiti određenim otiskom prsta.

Idite na opšti ekran pomoću palca. Tu možete da vidite snimak ekrana na kojem su prikazane opšte fotografije albuma iz Galerije. Idite na privatni ekran pomoću kažiprsta. Tu možete da vidite snimak ekrana na kojem su prikazane bezbedne fotografije albuma iz Galerije.Raspored za nadogradnje One UI iz obaveštenja (obaveštenja o ažuriranju P OS) možeš pronaći u aplikaciji Samsung Members.
Samsung Members možeš preuzeti i instalirati iz aplikacije Galaxy Store.

Samsung Members

Galaxy Store

* Dostupnost One UI funkcija, aplikacija i usluga može da varira u zavisnosti od uređaja, verzije operativnog sistema i zemlje.
** Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhe ilustracije.
*** Određene funkcije mogu da zahtevaju prijavljivanje na Samsung Account, GPS vezu ili mrežu za prenos podataka (Wi-Fi ili internet vezu).