Samsung DeX

Pomeri granice svog Galaxy-ja uz Samsung DeX

Tvoj uređaj je sposobniji nego što misliš. Šalji poruke drugarima, gledaj film na velikom ekranu i spremi svoju veliku prezentaciju – sve to na uređaju Galaxy uz podršku koju pruža DeX. Ovaj savršen alat za multitasking sad ima i bežičnu vezu.

Kliknite da biste preuzeli aplikaciju „Samsung DeX“ za korišćenje na PC i „Mac“ računaru.

*USB-C i HDMI kabl i dodatna oprema se prodaju odvojeno.
**DeX za PC dostupan je za različite uređaje, kao i za operativne sisteme Windows 7, 10 i Mac OS verzijama novijim od verzije 10.13.
Pogledaj kompletan spisak kompatibilnosti uređaja i softvera na strani Najčešća pitanja.
* Aplikacija Samsung DeX može se preuzeti samo na računaru i „Mac“-u.
Tri uređaja – mobilni telefon, tablet i televizor – i na njihovim ekranima je prikazan isti sadržaj.

DeX postaje bežičan

Raznovrsna i laka upotreba. Sad možeš da koristiš funkcije DeX-a i to bez kablova za povezivanje. Poveži se sa pametnim televizorom koristeći Wi-Fi i emituj sadržaje radi preglednijeg prikaza na ekranu, a da ti pritom radno okruženje ne bude pretrpano.

*Samsung DeX bežična veza moguća je samo kod televizora sa podrškom za prikaz ekrana Android pametnih telefona.

**Performanse zavise od specifikacija televizora i Wi-Fi okruženja. Preporučuje se korišćenje Samsung pametnih televizora predstavljenih nakon 2019.

***Počev od avgusta 2020. godine, bežičan DeX ima podršku samo za sledeće modele: Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7, Galaxy Z Fold2.

Prezentacije lake kao povetarac

Uz DeX, Galaxy je sve što ti treba za pripremu značajne prezentacije. Stavi datoteku sa prezentacijom u svoj telefon Galaxy, poveži ga sa pametnim televizorom u sali za sastanke pomoću Wi-Fi-ja i pokreni DeX pritiskom na dugme „DeX” na telefonu, a zatim – zablistaj!

Muškarac stoji ispred grupe ljudi i drži prezentaciju u kancelariji. U ruci drži Galaxy, a iza njega je veliki ekran na kome su prikazani razni grafikoni.

Obavi dvaput više kod kuće

Dva ekrana za dvostruku produktivnost. Pokreni DeX na telefonu, poveži ga sa televizorom i odmah počni da prikazuješ video na velikom ekranu ili napravi virtuelnu dečju učionicu. Uz to i dalje možeš da radiš na telefonu, npr. da gledaš poruke, pozivaš druge ili se opustiš uz svoju omiljenu igru.

Majka i ćerka sede na kauču ispred televizora. Devojčica gleda obrazovnu emisiju na televiziji, a mama drži svoj Galaxy i nešto radi na njemu.

Ono što unosiš je dragoceno

Koristi Galaxy kao touchpad, kojim se upravlja intuitivnim pokretima prstiju i prilagodljivim funkcijama, ili kao ekransku tastaturu sa širokim prikazom.

Žena gleda emisiju na televizoru i kuca na tastaturi svog mobilnog telefona.

*Dostupno samo za pojedine uređaje.

Unesi Samsung DeX u svoj računar

Možeš da postigneš dvaput više

Multitasking narednog nivoa. Pogledaj SMS tokom video-konferencije ili prihvati poziv dok pregledaš dokumente. Uz Samsung DeX imaš dva ekrana, pa možeš da uradiš dvaput više stvari. Samo USB kabl* otključava Samsung DeX na tvom računaru. Preuzmi aplikaciju za računar sa www.samsungdex.com.

*DeX za PC dostupan je za različite uređaje, kao i za operativne sisteme Windows 7, 10 i Mac OS verzije veće od 10.13.
Pogledaj kompletan spisak kompatibilnosti uređaja i softvera na strani Najčešća pitanja. Zahteva preuzimanje aplikacije na računar.

Mobilni telefon je priključen na laptop. Na ekranu laptopa vidi se konferencijski poziv sa još četiri osobe, a na mobilnom telefonu se vidi sasvim drugačiji ekran.

Izgleda kao tablet, radi kao PC računar

Produktivnost nikad nije bila tako mobilna

Radi i igraj se gde god želiš, koristeći Samsung DeX na svom tabletu. Dodirni Brzi panel da pređeš u režim DeX sa funkcijama koje ti omogućavaju da koristiš svoj tablet baš kao stoni računar. Otvaraj nekoliko prozora odjednom, prevlači fotografije u e-poruke i klikni desnim tasterom da prikažeš više funkcija. Produktivnost nikad nije bila tako mobilna.

*DeX podržavaju samo sledeći modeli uređaja Galaxy Tab: S4, S5e, S6, S7, S7+, Tab Active Pro

Prikaz tableta na čijem ekranu su razne slike koje se uređuju Galaxy S Pen olovkom.

Rad jednim dodirom kao na računaru

Uz tastaturu Book Cover stvari se obavljaju znatno lakše. Imajući veći touchpad i intuitivne funkcijske tastere, ova tastatura omogućava besprekoran rad, a kada se koristi zajedno sa DeX-om, moguć je rad jednim dodirom kao na računaru.

*Tastatura Book Cover se prodaje odvojeno
**Funkcijski taster postoji samo kod nekih modela

Tablet stoji na tastaturi Book Cover pod uglom i podseća na laptop. Vide se ruke na tastaturi, a na ekranu vidimo da neko žuri da pripremi prezentaciju.

Isprobaj ove aplikacije u režimu DeX

Brojne aplikacije koje svakodnevno koristiš optimizuju se tako da sasvim prirodno rade pri promeni ekrana.
Sa paketa MS Office na Adobe Sketch ili na pregledanje YouTube-a. Možeš da ih koristiš na svom uređaju, a zatim još prijatnije na većem ekranu. Uz omiljene aplikacije na Samsung DeX-u posao će biti gotov za tren oka, pa ćeš imati vremena i za igranje.

* Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom i Adobe Photoshop Sketch moraju se preuzeti da bi mogli da se koriste.
** MS Office zahteva da korisnici kupe licence.

Kontaktiraj nas

Popuni jednostavan obrazac da bi stupio u kontakt.

Samsung podrška

Pronađi odgovore na uobičajena pitanja.

Programer kompanije Samsung

Saznaj više o razvoju aplikacija treće strane.

* “Samsung DeX“ podržan na odabranim „Galaxy“, „Note“ i „Tab“ uređajima. (Više detalja na Stranica sa često postavljanim pitanjima. )
** Pokretanje više aplikacija ili igara visokih performansi na starijim modelima sa „Android Pie OS“-om može uzrokovati usporavanje rada uređaja.
*** Određene aplikacije možda neće biti pokrenute ili će zahtevati posebnu licencu (za kupovinu) na „Samsung DeX“-u.
**** Neke funkcije „Samsung DeX“-a sa HDMI adapterom ili kablom mogu se razlikovati od onih kod „DeX Station“-a i „DeX Pad“-a.
***** Dodaci se prodaju posebno.
****** Slike ekrana su simulirane.