Samsung DeX

Otvorite novi svet radne površine

Obavljajte više zadataka istovremeno između uređaja kao šef. Povežite svoj „Galaxy“ sa monitorom ili televizorom da biste ga oživeli na velikom ekranu. Sada, uz samo USB kabl, otključajte mogućnosti telefona na računaru i „Mac“-u preko „Samsung DeX“-a.

Kliknite da biste preuzeli aplikaciju „Samsung DeX“ za korišćenje na PC i „Mac“ računaru.

* Aplikacija Samsung DeX može se preuzeti samo na računaru i „Mac“-u.
* DeX za PC je dostupan na odabranim uređajima (uključujući Note10/Note10+ i S10e/S10/S10+/S10 5G, u zavisnosti od kompatibilnosti softvera), te na Windows 7, 10 i verziji Mac OS-a višoj od 10.13.
Idite na Stranica sa često postavljanim pitanjima za kompletnu listu kompatibilnosti uređaja i softvera..
** Sadržaj zaštićen DRM-om možda neće biti pravilno prikazan.
Ekran je podeljen na dve slike. Jedna na kojoj su monitor i Galaxy Note10 povezani USB kablom, a drugi sa Galaxy Note10 je povezan sa laptopom od strane DeX .

Za upotrebu u svakodnevnim zadacima

Pomisli na zadatke koje svakodnevno obavljaš – Samsung DeX ti omogućava da se neometano prebacuješ sa jednog na drugi kako bi istovremeno mogao da obavljaš više operacija.

Dva ekrana istovremeno

Unapredi doživljaj obavljanja više zadataka. U režimu Samsung DeX možeš pažljivije da gledaš video zapise, umetnička dela i dokumente na većem ekranu i da istovremeno koristiš svoj telefon u svojstvu telefona. Gledaj filmove na monitoru dok proveravaš poruke ili odgovaraš na pozive dok pregledaš dokumente ne remeteći fokus. Uz Samsung DeX imaš dva ekrana koja ti omogućavaju da uradiš duplo više.

Monitor u režimu DeX sa YouTube video zapisom na ekranu. Pametni telefon sa aplikacijom Poruke na ekranu povezan je sa monitorom uz DeX Cable.
Monitor u režimu DeX sa više otvorenih prozora na ekranu, kao što su Kalendar, E-pošta i Microsoft PowerPoint aplikacije. Pametni telefon koji prikazuje ekran poziva povezan je sa monitorom uz DeX Cable.
Monitor u režimu DeX sa pregledačem otvorenim na ekranu. Pametni telefon sa aplikacijom Samsung Notes na ekranu povezan je sa monitorom uz DeX Cable.

Izgleda kao tablet, ponaša se kao računar

Jednostavno radite i igrajte se gde god poželite uz „Samsung DeX“ na tablet uređaju. Počni jednostavnim dodirom Brzog panela da bi prešao u režim DeX sa funkcijama koje ti omogućavaju da koristiš tablet na isti način kao računar. Otvori više prozora istovremeno, prevuci i otpusti fotografiju u e-poruku i klikni desnim tasterom miša za više funkcija. Produktivnost nikada nije bila tako mobilna.

Galaxy Tab S4 priključen na tastaturu u koricama uz S Mouse i S Pen.

Donesite „Samsung DeX“ na svoj računar

Samo USB kabl otključava „Samsung DeX“ na vašem računaru. Prevucite i ispustite datoteke sa uređaja na uređaj bez prekida. Koristite miš i tastaturu na vašem računaru ili „Mac“-u.

* DeX za PC je dostupan na odabranim uređajima (uključujući Note10/Note10+ i S10e/S10/S10+/S10 5G, u zavisnosti od kompatibilnosti softvera), te na Windows 7, 10 i verziji Mac OS-a višoj od 10.13.
Idite na Stranica sa često postavljanim pitanjima za kompletnu listu kompatibilnosti uređaja i softvera..
** Sadržaj zaštićen DRM-om možda neće biti pravilno prikazan.
*** DeX za PC uslugu zahteva preuzimanje aplikacije za računar.

Laptop povezan sa Samsung DeX šalje slike iz Galaxy Note10 na laptop pomoću pokreta povlačenjem i ispuštanjem, a povezani su USB kablom.

Prebaci prikaz na veliki ekran

Mnoge aplikacije koje svakodnevno koristiš su optimizovane za prirodan rad dok se prebacuješ sa jednog ekrana na drugi. Prebaci se iz paketa MS Office Suite na Adobe Sketch ili iz pretraživača na YouTube. Možeš da ih koristiš na svom uređaju, kao i da još više uživaš u njima na većem ekranu. Pomoću omiljenih aplikacija u sistemu Samsung DeX možeš za tren oka da obavljaš radne zadatke, pa čak i da igraš igre.

* Moraš da preuzmeš Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Adobe Photoshop Lightroom i Adobe Photoshop Sketch da bi mogao da ih koristiš.
** Korisnici moraju da kupe MS Office licence.

Isprobaj ove aplikacije u režimu DeX

Budi bezbedan

Žena dvema rukama drži pametni telefon koji pristupa aplikaciji Samsung Notes.

Lokalne datoteke

Izbegavaj slanje e-poruka i otpremanje fajlova na druge uređaje korišćenjem fajlova koji su već uskladišteni na uređaju.
Žena u kafiću drži pametni telefon dvema rukama koristeći Samsung Pass za prijavljivanje na nalog.

Samsung Pass

Brzo se prijavljuj na naloge na mreži bez potrebe za unosom lozinke.
Žena u kafiću drži pametni telefon dvema rukama koristeći Samsung Pass za prijavljivanje na nalog.
Muškarac drži dvema rukama pametni telefon koji prikazuje zaključan ekran sa obrascem za pristup Bezbednom folderu.

Bezbedan folder

Bolje zaštiti poverljive informacije uz folder koji zahteva dodatnu lozinku.

Počnite sa upotrebom Samsung dodatne opreme

Uđite na DeX u najkraćem roku sa zvaničnim dodacima kompanije Samsung. Od USB kablova do „DeX Pad“-a, pronađite ključ za otključavanje novog iskustva na radnoj površini sa vašim „Galaxy“ uređajem. Jednostavno se povežite i idite.

Crni uređaj DeX Pad nakrivljen udesno.

DeX Pad

Adapter sa više priključaka u crnoj boji.

Adapter sa više priključaka

Adapter USB Type-C – HDMI u crnoj boji.

Adapter USB Type-C – HDMI

USB kabel tipa C do C u crnoj boji.

USB tip C do C kabla

USB Type-C do A kabel u crnoj boji.

USB tip C do A kabla

Kontaktiraj nas

Popuni jednostavan obrazac da bi stupio u kontakt.

Samsung podrška

Pronađi odgovore na uobičajena pitanja.

Programer kompanije Samsung

Saznaj više o razvoju aplikacija treće strane.

* “Samsung DeX“ podržan na odabranim „Galaxy“, „Note“ i „Tab“ uređajima. (Više detalja na Stranica sa često postavljanim pitanjima. )
** Pokretanje više aplikacija ili igara visokih performansi na starijim modelima sa „Android Pie OS“-om može uzrokovati usporavanje rada uređaja.
*** Određene aplikacije možda neće biti pokrenute ili će zahtevati posebnu licencu (za kupovinu) na „Samsung DeX“-u.
**** Neke funkcije „Samsung DeX“-a sa HDMI adapterom ili kablom mogu se razlikovati od onih kod „DeX Station“-a i „DeX Pad“-a.
***** Dodaci se prodaju posebno.
****** Slike ekrana su simulirane.