Samsung dex


Pomeri granice svog Galaxy-ja
uz Samsung DeX

Tvoj uređaj može da uradi mnogo više nego što misliš. Šalji poruke drugarima,
gledaj film na velikom ekranu i spremi svoju veliku prezentaciju – sve to na uređaju Galaxy uz podršku koju pruža Samsung DeX bežična veza.
Ovaj savršen alat za multitasking sad ima i bežičnu vezu.

DeX postaje bežičan

Raznovrsna i laka upotreba. Sad možeš da koristiš funkcije DeX-a i to bez kablova za povezivanje.
Poveži se sa pametnim televizorom koristeći Wi-Fi i emituj sadržaje radi preglednijeg prikaza na ekranu, a da ti pritom radno okruženje ne bude pretrpano.


 • * Samsung DeX bežična veza moguća je samo kod televizora sa podrškom za preslikavanje prikaza ekrana Android mobilnih telefona (Miracast).
 • * Performanse zavise od specifikacija televizora i Wi-Fi okruženja. Preporučuje se korišćenje Samsung Smart TV-a predstavljenih nakon 2019.
 • * Na strani Najčešća pitanja možeš proveriti koji modeli Galaxy uređaja nude Samsung Dex bežičnu vezu.

Prezentacije lake
kao povetarac

Radiš na velikom projektu? DeX će ti pomoći da napraviš savršenu prezentaciju. Jednostavno pritisni dugme „DeX” na svom Galaxy uređaju, poveži ga na Smart TV u sali za sastanke i održi prezentaciju za pamćenje.

Obavi dvaput
više kod kuće

Pokreni DeX na telefonu, poveži ga sa televizorom u prostoriji i gledaj film na velikom ekranu ili napravi virtuelnu učionicu za decu. U međuvremenu, možeš i dalje da završavaš posao na telefonu, npr. da proveravaš pristiglu e-poštu, pa čak i da pišeš beleške pomoću S Pen olovke.

Ono što unosiš je dragoceno

Koristi Galaxy kao touchpad, kojim se upravlja intuitivnim pokretima prstiju i prilagodljivim funkcijama, ili kao ekransku tastaturu sa širokim prikazom.

Izgleda kao tablet, radi kao PC računar

Produktivnost nikad nije bila tako mobilna

Radi i igraj se gde god želiš, koristeći Samsung DeX na svom tabletu. Dodirni Brzi panel da pređeš u režim DeX sa funkcijama koje ti omogućavaju da koristiš svoj tablet baš kao stoni računar. Otvaraj nekoliko prozora odjednom, prevlači fotografije u e-poruke i klikni desnim tasterom da prikažeš više funkcija. Produktivnost nikad nije bila tako mobilna.

* Podržano samo na nekim modelima Galaxy Tab, kao što su Galaxy Tab S4, S5e, S6, S7 itd.

Rad jednim dodirom kao na računaru

Uz tastaturu Book Cover stvari se obavljaju znatno lakše. Imajući veći touchpad i intuitivne funkcijske tastere, ova tastatura omogućava besprekoran rad, a kada se koristi zajedno sa DeX-om, moguć je rad jednim dodirom kao na računaru.

 • * Book Cover Keyboard se prodaje odvojeno.
 • * Funkcijski taster postoji samo kod nekih modela.

Klikni da preuzmeš aplikaciju Samsung DeX bežična veza za PC.

 • ※ Ukinuta je usluga Samsung DeX bežična veza za PC sa operativnim sistemima Mac/Windows 7.
  Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, kontaktirajte nas preko aplikacije Samsung Members.

 • * USB-C i HDMI kabl i dodatna oprema se prodaju odvojeno.
 • * Samsung DeX bežična veza za PC dostupan je za pojedine uređaje, kao i za operativne sisteme Windows 10 i novije verzije.
  Pogledaj kompletan spisak kompatibilnosti uređaja i softvera na strani Najčešća pitanja

Kontakt

Popuni jednostavan formular i stupi u kontakt.

Samsung korisnička podrška

Potraži odgovore na najčešća pitanja.

Samsung Developer

Više informacija o razvoju nezavisnih aplikacija.

 

Galaxy S23 Ultra

Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S23 Ultra. Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S23 Ultra.
 

Aplikacije i usluge

Galaxy mobilni telefon prikazuje ikone raznih aplikacija i usluga. Sa obe strane telefona, vide se osobe koje koriste Galaxy uređaje u pozama koje asociraju na Galaxy aplikacije i usluge. Galaxy mobilni telefon prikazuje ikone raznih aplikacija i usluga. Sa obe strane telefona, vide se osobe koje koriste Galaxy uređaje u pozama koje asociraju na Galaxy aplikacije i usluge.

• Samsung DeX bežična veza dostupna je na odabranim Galaxy, Note i Tab uređajima. (Za više informacija, poseti stranu Najčešća pitanja. )
• Pokretanje više aplikacija ili igara visokih performansi na starijim modelima sa operativnim sistemom Android Pie može dovesti do usporavanja rada uređaja.
• Neke aplikacije ne mogu da rade ili zahtevaju (kupovinu) licence za Samsung DeX bežična veza.
• Neke funkcije Samsung DeX bežične veze sa HDMI adapterom ili kablom se mogu razlikovati od funkcija za DeX stanicu i DeX Pad.
• Dodatna oprema se prodaje odvojeno.
• Slike uređaja i ekrana su simulirane u ilustrativne svrhe.