Samsung Kids Home


Prvi dečji koraci u digitalni svet uz Samsung Kids


Samsung Kids za decu ti omogućava da stvoriš bezbedno okruženje u kojem tvoje dete može radosno da istražuje svet i povezuje se sa njim. Osim porodičnih aktivnosti koje ih zabavljaju i podstiče na učenje, razvoj i napredovanje, Samsung Kids omogućava deci bezbedno uživanje u digitalnom okruženju.

Mobilni telefon ispred ilustrovane pozadine sa simuliranom slikom interfejsa aplikacije Samsung Kids i sledećih aplikacija prikazanih na ekranu: Crocro's Friends Village, Bobby's Canvas, Lisa's Music Band, My Magic Voice, Crocro's Adventure, My Browser, My Art Studio, My Phone, My camera i My gallery. Deca mogu da uče tokom igre zajedno sa seoskim likovima iz aplikacije Samsung Kids, kao što su Cooki, Crocro, Bobby i Lisa.

Jednostavan pristup

Tvoje dete u sekundi može da se upusti u avanturu. Samo odaberi Samsung Kids na brzom panelu i upotrebi isti PIN ili biometriju podešenu za uređaj za ulazak u aplikaciju i izalazak iz nje. Ne moraš da pamtiš još jednu lozinku. Ako želiš da prilagodiš podešavanja, pritisni i drži dugme Samsung Kids.

Simulirana slika žene sa djetetom u njihovoj dnevnoj sobi. Žena drži pametni telefon, a na njoj se nalazi simulirano prekrivanje ekrana s uvećanom ikonom Samsung Kids , što pokazuje kako možete lako pristupiti Samsung Kids u na brzoj ploči.

Opusti se

Pomozi detetu da stvori dobre digitalne navike uz Samsung Kids. Podesi ograničenje vremena za igru i omogući pristup određenim kontaktima i aplikacijama. Prati izveštaj o korišćenju za uvid u to šta tvoje dete radi ili se postaraj da gleda samo ono što je prikladno. Samsung Kids je bezbedno okruženje u kojem dete može da uči i da se igra.

Grafički korisnički interfejs prikazuje ekran aplikacije Samsung Kids zaključan pomoću PIN koda, kao i poziv da unesete svoj PIN, a ispod tastature je dugme za hitne pozive.

Zaključavanje putem PIN koda

Grafički korisnički interfejs prikazuje Samsung Kids kontrolnu tablu sa ukupnim vremenom korišćenja, kao i vreme provedeno u svakoj pojedinačnoj aktivnosti.

Kontrolna tabla

Grafički korisnički interfejs prikazuje Izveštaj o korišćenju aplikacije Samsung Kids sa grafikonom dnevne upotrebe tokom 1 nedelje, kao i vreme provedeno u svakoj pojedinačnoj aktivnosti.

Izveštaj o korišćenju

Grafički korisnički interfejs prikazuje podešavanja vremena na ekranu u aplikaciji Samsung Kids gde možete da ograničite vreme korišćenja za svaki dan.

Ograničenje vremena za igru

Grafički korisnički interfejs prikazuje ekran aplikacije Samsung Kids sa kreacijama vašeg deteta i funkcijama roditeljske kontrole koje vam omogućavaju da date dozvolu za korišćenje određenih aplikacija, kontakata, medija i muzike.

Dozvoli aplikacije/
kontakt/medije

Upoznaj društvo

Omogući detetu da rasplamsa svoju kreativnost sa novim prijateljima. Uz internet i kameru prilagođenu deci, dete će pratiti stilizovanog Krokroa, ambicioznog kuvara Kukija, Lisu koja obožava muziku i Bobija, kreatora neograničene zabave u Samsung Kids.

Simulirana slika Crocro krokodila iz Samsung Kids sela sa ikonom za Crocro's Friends Village aplikaciju.

Krokro

Pozdravi vođu grupe, obožavatelja mode i dizajna! Mališani mogu da pomognu Krokrou i prijateljima u dizajniranju njihovog doma u Crocro-ovom selu prijatelja.

Simulirana slika Cooki lenjosti iz Samsung Kids sela sa ikonom za Cooki's Video aplikaciju.

Kuki

Kuki je veliki ljubitelj kuvanja i u svakom trenutku je spreman za užinu i dremku. Saznaj čime treba da ga hraniš kako bi mu pružio zdravu ishranu. (Ali krofne su mu ipak omiljena užina.)

Simulirana slika ptice Lisa iz Samsung Kids sela sa ikonom za Lisa's Music Band aplikaciju.

Lisa

Da li si spreman za pesmu i ples? U tom slučaju, Lisa je pravi izbor. Pevaj i snimaj pesme sa glasom svakog prijatelja ili se igraj sa različitim instrumentima.

Simulirana slika Bobby dabar iz Samsung Kids sela sa ikonom za Bobby's Canvas aplikaciju Bobby's Canvas .

Bobi

Umetnik u grupi! Bobi voli da stvara umetnička dela na različitim platnima, bio to pesak ili papir. To mu je omiljena razonoda.

Stranica sa sadržajem vam otkriva nove svetove

Vaša deca će pronaći i uživati u još više izazova u potpuno novom spektru igara i to na vašem uređaju. Prevucite udesno i pustite da ih mašta vodi. Kroz različit zabavan sadržaj na određene teme, deca će razviti, stvoriti i vežbati nove veštine te pritom naučiti mnogobrojne stvari iz prirodnih nauka i matematike jer su projekti prilagođeni uzrastu i divno osmišljeni da im potpuno zaokupe pažnju.

Na stolu je tablet okružen papirima i LEGO kockama. Pored njega su ruke deteta koje desnom rukom dodiruje ekran tableta. Na ekranu je slika aplikacije LEGO koja prikazuje različite vidove zabave za vaše dete.
* Dostupnost sadržaja zavisi od zemlje, uređaja i tekućeg održavanja.

Kako konfigurisati Samsung Kids

Simulirana slika ekrana sa prikazom kako se otvara Quick panel.

Korak 1.
Uvod u brzi panel

Prevucite nadole da biste otvorili brzi panel.

Simulirana slika ekrana brzog panela koja pokazuje gde možete pristupiti Samsung Kids .

Korak 2.
Brzi panel

Kucni na „Samsung Kids“ na brzom panelu.


* Prevucite prstom nadole da biste otvorili Brzi panel. Lokacija dugmeta za Samsung Kids može da se promeni u podešavanjima Brzog panela u gornjem desnom uglu.
* U operativnom sistemu Android R, aplikaciju Samsung Kids možete pronaći i pokrenuti u Brzom panelu koristeći njegovu opciju „[+] Dostupna dugmad”.

Simulirana slika početnog ekrana aplikacije Samsung Kids sa porukom i dugmetom „Dalje” kojim se prelazi na sledeći korak.

Korak 3.
Dobro došao u Samsung Kids

Na stranici dobrodošlice Samsung Kids odaberi „Sledeće“.


* Možete da dodate ikonu aplikacije Samsung Kids na stranici dobrodošlice ili postavke Roditeljska kontrola.

Simulirana slika ekrana Bezbednost u aplikaciji Samsung Kids sa pozivom da unesete 4-cifreni PIN.

Korak 4.
Zaštita

Podesi PIN kod i potvrdi ga. Odatle možeš da pristupaš aplikaciji Samsung Kids.


* Neće se od tebe tražiti da podesiš PIN ako je zaključavanje uređaja već podešeno. Tvoj postojeći način zaključavanja će se koristiti za pristup aplikaciji Samsung Kids.

Simulirana slika početnog ekrana aplikacije Samsung Kids sa uputstvom da dodirnete dugme za meni u gornjem desnom uglu kako biste pristupili podešavanjima roditeljske kontrole.

Korak 5.
Podešavanja za roditelje

Dodirni gornje desno dugme menija da bi podesio ograničenja za dnevno vreme za igru, kao i za aplikacije i kontakte kojima dete može da pristupa – i sve je spremno.

Česta pitanja o aplikaciji Samsung Kids

  • Odgovoreno je na tvoja najčešće postavljana pitanja.

Pogledajte raspored nadogradnje za „Samsung Kids“ pod opcijom Obaveštenja (P OS obaveštenja o ažuriranju) u aplikaciji „Samsung Members“.
Aplikaciju „Samsung Members“ možete da preuzmete i instalirate iz prodavnice „Galaxy Store“.

Samsung Members

Galaxy Store

* Dostupnost funkcija Samsung Kids može da varira u zavisnosti od zemlje, uređaja i aktuelnog održavanja.
** Potreban je Android 9.0 ili noviji da biste pristupili aplikaciji Samsung Kids preko brzog panela.
*** Za uređaje sa starijom verzijom Androida 9.0 možete da pristupite sličnim funkcijama dostupnim u „Kids Mode“ koja može da se preuzme ili ažurira preko prodavnice „Galaxy Store“.
**** Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhe ilustracije.