Samsung Notes

Pisanje beleški na potpuno novom nivou uz Samsung Notes


Lako napiši sve što poželiš uz Samsung Notes. Piši, crtaj, podvlači i uređuj koristeći različite stilove i boje uz pomoć S Pen olovke. Dodaj fotografije i glasovne poruke, i sačuvaj beleške uz tagove koje ćeš kasnije lako naći. A kada imaš inspiraciju, jednostavno izvadi S Pen olovku i brzo zabeleži sve što ti padne na pamet na zaključanom ekranu.

* Dostupnost usluge zavisi od zemlje ili regiona, pružaoca usluga, modela uređaja i verzije OS.

Sve je spremno za tvoju inspiraciju

Hvataj beleške brzo i lako − kada i gde ti to želiš. Nema potrebe da otključavaš ekran ili praviš pauzu dok gledaš video snimak − jednostavno otvori S Pen olovku i kreni! Neverovatno lako!

Samo počni da pišeš


Beleška na isključenom ekranu je spremna kad i ti. Treba samo da uzmeš S Pen olovku i počneš da pišeš − čak i kad je ekran ugašen. Brzo pribeleži spisak za kupovinu u prodavnici ili ideju za tvoj novi veliki roman. Kada završiš, sačuvaj u Samsung Notes ili prikači na Always On Display.

Gledaj, beleži i uči


Gledaj video snimak ili čas preko interneta i istovremeno hvataj beleške − sve na jednom zgodnom ekranu. Jednostavno pritisni dugme na S Pen olovci i dvaput dodirni ekran i dobijaš pristup beleškama u novom prozoru. Prilagodi veličinu i prozirnost prozora po želji i predavanje može da počne i kući.

Lako obeležavanje PDF dokumenata


Poslovni dokumenti? Skripte za faks? Ubaci napomene u hodu. Preuzmi PDF dokumenta − i velika i mala − i piši direktno po njima koristeći S Pen olovku. Dodaj sopstvene beleške i dijagrame, obeleži, ubaci tekst i podvuci − imaš svu slobodu ovog sveta. A kada završiš, samo sačuvaj i deli sa drugima.

Sinhronizuj beleške i audio snimke

Sada više ne moraš da pretražuješ glasovnu poruku ili snimak da bi pronašao omiljeni trenutak. Sada hvataš beleške dok praviš audio zapis. Beleške će biti vremenski označene i poklapaće se sa tonskim zapisom. Audio oznake su savršeno rešenje i idealna alatka za važne sastanke, razgovore ili predavanja.

Rukopis, kucani tekst i još mnogo više


Prvo napiši, a uređuj kasnije uz pomoć S Pen olovke. Hvataj beleške u hodu, a kasnije ih ispravljaj jednostavnim dodirom. Obeleži važne stvari tako što ćeš promeniti boju teksta ili debljinu slova. Ili u tren oka pretvori najneurednije redove koje si pribeležio S Pen olovkom u naletu inspiracije u čitljiv digitalni tekst.

Sinhronizuj beleške i pristupi im sa bilo kog uređaja


Sada imaš mogućnost da sinhronizuješ sve svoje beleške jer ti Samsung Cloud nudi beskrajne opcije. Samo pronađi gde si stao i nastavi sa radom − na telefonu, na tabletu, ili na računaru. Neograničen pristup svim tvojim beleškama − na svakom mestu, u svakom trenutku.

* Svaki uređaj treba registrovati preko posebnog Samsung naloga.

Oslobodi svoju kreativnost uz pomoć S Pen olovke

Bez obzira da li želiš samo nešto da pribeležiš ili stvaraš umetničko delo, S Pen olovka je tvoja super alatka koja ima sve moguće funkcije. Osetljiva na pritisak, ima brz odziv i napravljena je da još bolje i lakše izraziš svoje umeće crtanja i pisanja. Hvatanje beleški nije nikada bilo tako zgodno − i zabavno.

Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S22 Ultra. Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Slika pet različitih usluga pokrenutih na ekranu. Slika pet različitih usluga pokrenutih na ekranu.

Aplikacije i usluge

* Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja.