Pisanje beleški na potpuno novom nivou uz Samsung Notes


Lako napiši sve što poželiš uz Samsung Notes. Piši, crtaj, podvlači i uređuj koristeći različite stilove i boje uz pomoć S Pen olovke. Dodaj fotografije i glasovne poruke, i sačuvaj beleške uz tagove koje ćeš kasnije lako naći. A kada imaš inspiraciju, jednostavno izvadi S Pen olovku i brzo zabeleži sve što ti padne na pamet na zaključanom ekranu.

* Dostupnost usluge zavisi od zemlje ili regiona, pružaoca usluga, modela uređaja i verzije OS.

Tablet i telefon sa S Pen olovkama leže na radnom stolu. Na tabletu je prikazan grafikon sa beleškom koja glasi „Prodaja leta”. Na telefonu je prikazana ilustracija šoljice sa kafom sa tekstom „Uvek kafa”.

Sve je spremno za tvoju inspiraciju

Hvataj beleške brzo i lako − kada i gde ti to želiš. Nema potrebe da otključavaš ekran ili praviš pauzu dok gledaš video snimak − jednostavno otvori S Pen olovku i kreni! Neverovatno lako!

Samo počni da pišeš


Beleška na isključenom ekranu je spremna kad i ti. Treba samo da uzmeš S Pen olovku i počneš da pišeš − čak i kad je ekran ugašen. Brzo pribeleži spisak za kupovinu u prodavnici ili ideju za tvoj novi veliki roman. Kada završiš, sačuvaj u Samsung Notes ili prikači na Always On Display.

Pogled izbliza prikazuje osobu u supermarketu koja drži telefon i S Pen olovku. Na ekranu telefona prikazan je rukom pisani „Spisak za kupovinu” sa stavkama „šargarepa” i „jabuka”.

Gledaj, beleži i uči


Gledaj video snimak ili čas preko interneta i istovremeno hvataj beleške − sve na jednom zgodnom ekranu. Jednostavno pritisni dugme na S Pen olovci i dvaput dodirni ekran i dobijaš pristup beleškama u novom prozoru. Prilagodi veličinu i prozirnost prozora po želji i predavanje može da počne i kući.

Pogled izbliza na ekran tableta na kojem je prikazan video snimak žene koja na tabli crta grafikone. Osoba crta još jedan grafikon pomoću S Pen olovke na providnom iskačućem prozoru na istom ekranu.

Lako obeležavanje PDF dokumenata


Poslovni dokumenti? Skripte za faks? Ubaci napomene u hodu. Preuzmi PDF dokumenta − i velika i mala − i piši direktno po njima koristeći S Pen olovku. Dodaj sopstvene beleške i dijagrame, obeleži, ubaci tekst i podvuci − imaš svu slobodu ovog sveta. A kada završiš, samo sačuvaj i deli sa drugima.

Pogled izbliza na ekran tableta sa S Pen olovkom prikazuje PDF dokument sa grafikonima i tekstom „Prodaja po regionima” i „Svakodnevno praćenje po regionima”. Linija grafikona je označena sa ručno napisanim tekstom „Tačka”.

Sinhronizuj beleške i audio snimke

Sada više ne moraš da pretražuješ glasovnu poruku ili snimak da bi pronašao omiljeni trenutak. Sada hvataš beleške dok praviš audio zapis. Beleške će biti vremenski označene i poklapaće se sa tonskim zapisom. Audio oznake su savršeno rešenje i idealna alatka za važne sastanke, razgovore ili predavanja.

Snimak ekrana prikazuje sinhronizovani audio snimak i belešku pod imenom „Skica”. Ispod audio datoteke nalazi se tekst: „Šta je pisanje opisa grafikona i zašto je ono važno?” a prikazani su i ručno crtani grafikoni.

Rukopis, kucani tekst i još mnogo više


Prvo napiši, a uređuj kasnije uz pomoć S Pen olovke. Hvataj beleške u hodu, a kasnije ih ispravljaj jednostavnim dodirom. Obeleži važne stvari tako što ćeš promeniti boju teksta ili debljinu slova. Ili u tren oka pretvori najneurednije redove koje si pribeležio S Pen olovkom u naletu inspiracije u čitljiv digitalni tekst.

Snimak ekrana prikazuje rukopis konvertovan u tekst sa opcijama „kopiraj” i „konvertuj”. Drugi snimak ekrana prikazuje iskošeni rukopis sa opcijama: „ispravi; prikaži ostavu; pomeri napred; pomeri nazad”.

Sinhronizuj beleške i pristupi im sa bilo kog uređaja


Sada imaš mogućnost da sinhronizuješ sve svoje beleške jer ti Samsung Cloud nudi beskrajne opcije. Samo pronađi gde si stao i nastavi sa radom − na telefonu, na tabletu, ili na računaru. Neograničen pristup svim tvojim beleškama − na svakom mestu, u svakom trenutku.

Laptop, tablet i telefon prikazuju isti album sa slikama pod nazivom „Uspomene sa putovanja sa mojom novom porodicom”. Iznad uređaja je plava ikona automatske sinhronizacije sa 2 strelice.

* Svaki uređaj treba registrovati preko posebnog Samsung naloga.

Oslobodi svoju kreativnost uz pomoć S Pen olovke

Bez obzira da li želiš samo nešto da pribeležiš ili stvaraš umetničko delo, S Pen olovka je tvoja super alatka koja ima sve moguće funkcije. Osetljiva na pritisak, ima brz odziv i napravljena je da još bolje i lakše izraziš svoje umeće crtanja i pisanja. Hvatanje beleški nije nikada bilo tako zgodno − i zabavno.

Ilustracija mladića na skejtbordu koja je nacrtana pomoću S Pen olovke. S Pen olovka je postavljena preko ilustracije tako da vrhom dodiruje kraj poteza četkom.