SmartThings

Povezan život uz SmartThings

Sinhronizuj domaćinstvo tako da pogoduje tvom životnom stilu. Dozvoli da ti SmartThings pruži uvid u povezane uređaje, pomogne oko kućnih poslova i proširi iskustvo i kod kuće i napolju. Sve to uz pomoć samo jedne aplikacije.

Preuzmi aplikaciju SmartThings.

Velika, moderna kuća u pozadini, sa mobilnim telefonom Galaxy, tabletom, pametnim satom i uređajem Galaxy Book u prednjem planu. Sva 4 ekrana prikazuju grafički interfejs aplikacije SmartThings sa opcijama za upravljanje raznim kućnim uređajima.

Život pojednostavljen. Domaćinstvo prilagođeno.

Optimizuj svoje kućne uređaje i odaberi pametan životni stil prilagođen tvojim potrebama.
Uživaj u prilagođenom domaćinstvu uz inovativne uređaje, kompatibilne sa aplikacijom SmartThings, koji ti olakšavaju svakodnevni život.

U prednjem planu vidimo potiljke dve žene – jedne plavokose i jedne crvenokose. One u dnevnoj sobi gledaju emisiju na velikom televizoru koji se vidi u pozadini.
Ekran telefona Galaxy pokazuje grafički interfejs aplikacije SmartThings sa raznim povezanim pametnim kućnim uređajima, njihovim statusom i drugim podesivim uobičajenim radnjama, kao što su „Film” i „Laku noć”.

Bolje se udubi u film uz SmartThings. SmartThings se brine o televizoru, svetlu i atmosferi; ti obezbeđuješ kokice.

Pametna mašina za veš je na desnoj strani, a kauč, korpa za veš i nešto veša za pranje na levoj.
Na ekranu tableta prikazan je grafički interfejs aplikacije SmartThings sa obaveštenjem da je veš gotov i opcijama za podešavanje automatskih scena.

Primaj korisne podsetnike na važne sitnice, npr. da se veš oprao. Ako si van kuće, SmartThings će održavati svežinu veša dok se ne vratiš.

Dnevna soba sa kaučem u sredini, lampom i biljkom sa desne strane i pametnim klima-uređajem sa leve.
Ekran telefona Galaxy pokazuje grafički interfejs pametnog klima-uređaja u aplikaciji SmartThings, sa ciljnom temperaturom, režimom rada, brzinom vetra i drugim podešavanjima.

Uz SmartThings, ne moraš da čekaš da se prostor rashladi. Klima-uređaj se automatski uključuje da bi te dočekala osvežavajuća atmosfera kad se vratiš kući.

Da brige više ne budu tema dana

Domaćinstvo na dlanu

Reguliši podešavanja u domaćinstvu ne ustajući sa kauča. Koristi aplikaciju SmartThings bilo gde da proveriš rad uređaja i još mnogo toga.

Žena leži na kauču, smeši se i gleda u svoj mobilni telefon. U prednjem planu desno je ekran telefona Galaxy koji prikazuje grafički interfejs aplikacije SmartThings sa raznim povezanim pametnim kućnim uređajima, njihovim statusom i drugim podesivim uobičajenim radnjama, kao što su „Dobro jutro” i „Laku noć”.

Tvoj dom u tvojim rukama

SmartThings je moćan daljinski upravljač za domaćinstvo. Saznaj kako samo jedna aplikacija može drastično da poboljša kvalitet života.

Dnevna soba sa klima-uređajem na zidu i dva prečistača vazduha Cube koji stoje pored stočića u sredini sobe. Kauč je iza stočića, a iznad kauča je 65-inčni Q7 QLED televizor okačen na zid. U prednjem planu levo je ekran telefona Galaxy koji prikazuje mobilni daljinski upravljač za pametni televizor.

Domaćinstvo koje prati tvoj tempo

Sada tvoj dom zaista može da isprati tvoj prepun dan. Aplikacija SmartThings ti omogućava da svoje domaćinstvo prilagodiš tako da ti jutra budu lakša, a noći mirnije.

Prikazani su ekrani tri telefona Galaxy. Na prvom vidimo automatska podešavanja koja se mogu uključiti/isključiti za 4 uobičajene radnje: Dobro jutro, Odlazim, Kod kuće sam i još jedno Kod kuće sam. Drugi ekran prikazuje ženu u krevetu dok se budi, sa podešavanjima za „Ako je 7:00, podigni roletne u spavaćoj sobi svakog dana”. Treći prikazuje par u krevetu tokom noći, sa podešavanjima za „Ako je 22:30, priguši svetla u spavaćoj sobi za 50% svake noći”.

Obogaćeno Galaxy iskustvo uz SmartThings

Sve ono što radiš svakodnevno, uz SmartThings radićeš još bolje. Zahvaljujući potpunoj integraciji sa ostalim Galaxy aplikacijama, SmartThings ti omogućava intuitivnije, udobnije i prijatnije obavljanje svakodnevnih poslova.

Žena koja sedi na kauču gleda u svoj mobilni telefon Galaxy. Prima telefonski poziv od Kristine Adams.
Žena se smeši dok razgovara telefonom. Iza nje se vidi uredna dnevna soba sa Samsung televizorom koji je okačen na zid i trenutno utišan.
U sredini dnevne sobe veliki Samsung televizor je okačen na zid i prikazuje predivan prizor prirode. Ispod njega su postolje za televizor i razni ukrasi za enterijer.
Žena sedi na kauču u svojoj dnevnoj sobi i gleda u televizor koji se tamo nalazi.
Grafički interfejs telefona Galaxy pokazuje dolazni poziv od Kristine Adams zajedno sa iskačućim prozorom aplikacije SmartThings koji omogućava isključivanje zvuka televizora u dnevnoj sobi, televizora u kuhinji ili svih televizora.

Gore pomenuta funkcija je dostupna na mobilnim uređajima sa operativnim sistemom Android P i korisničkim interfejsom One UI 3.1 ili naprednijim i na koje se može preuzeti i instalirati aplikacija SmartThings.

Enterijer čiste spavaće sobe sa krevetom, televizorom itd. Zora je, roletne su spuštene i televizor je isključen.
Na belom čaršavu nalazi se Galaxy mobilni telefon na čijem ekranu se vidi alarm za buđenje u 6:30.
Enterijer iste spavaće sobe, ali je ovoga puta televizor uključen, a roletne podignute.
Žena se budi uz osmeh i proteže se u krevetu. U prednjem planu se vidi grafički interfejs telefona Galaxy koji pokazuje trajanje sna i druge omogućene menije, kao što su Režim spavanja, Zvuk, Vibracije i dr. Pri dnu grafičkog interfejsa jedan meni je uvećan. U njemu piše: „Buđenje uz pametne uređaje. Kad se alarm isključi, uključi televizor, otvori roletne”.
Enterijer iste spavaće sobe, sa uključenim televizorom i podignutim roletnama.
Grafički interfejs telefona Galaxy pokazuje trajanje sna i druge omogućene menije, kao što su Režim spavanja, Zvuk, Vibracije i dr. Pri dnu grafičkog interfejsa jedan meni je uvećan. U njemu piše: „Buđenje uz pametne uređaje. Kad se alarm isključi, uključi televizor, podigni roletne”.

Gore pomenuta funkcija je dostupna na mobilnim uređajima sa operativnim sistemom Android P i korisničkim interfejsom One UI 3.1 ili naprednijim i na koje se može preuzeti i instalirati aplikacija SmartThings.

Ruka koja ispred Samsung televizora drži Galaxy mobilni telefon. Na ekranu Galaxy telefona prikazana je slika veličanstvenog pejzaža.
Slika veličanstvenog pejzaža se emituje sa Galaxy mobilnog telefona na Samsung televizor u pozadini. Televizor prikazuje istovetnu sliku pejzaža.
Žena sedi na sofi ispred Samsung televizora i gleda sliku veličanstvenog pejzaža koja se emituje sa njenog Galaxy mobilnog telefona.
Na ekranu se pojavljuje iskačući prozor sa pitanjem „Pokrenuti aktivnosti aplikacije SmartThings?”, a ispod toga su ponuđene dve opcije: „Upravljanje osvetljenjem” i „Spuštanje roletni”.

Gore pomenuta funkcija je dostupna na mobilnim uređajima sa operativnim sistemom Android P i korisničkim interfejsom One UI 3.1 ili naprednijim i na koje se može preuzeti i instalirati aplikacija SmartThings.

U pozadini se vidi enterijer uredne dnevne sobe sa kaučima, televizorom itd. U prednjem planu se vidi telefon Galaxy koji pokazuje meni sa podešavanjima za „Upozorenja na pametnim uređajima”.
U sredini je Samsung televizor ispod koga se nalazi soundbar zvučnik. Iznad soundbar zvučnika je plavi oblačić sa tekstom: „Danas u 15:00 imaš zakazanu rođendansku žurku”. Takođe u gornjem desnom uglu televizora prikazano je iskačuće obaveštenje sa istovetnim podsetnikom ispod kojeg se nalazi dugme „U redu”.
Proslava rođendana na kojoj i deca i odrasli nose rođendanske kape. Oni duvaju u svećice na rođendanskoj torti u sredini, okruženoj konfetama.
Na ekranu Galaxy mobilnog telefona prikazana je strana sa podešavanjima „Upozorenja na pametnim uređajima”. Pod stavkom „Uređaji”, meniji „Televizori” i „Zvučnici” pokazuju da su omogućeni i televizori i zvučnici. Pod stavkom „Uređaji”, meni „Kalendari” daje opcije za podešavanje Kalendara 1 i Kalendara 2. Omogućen je samo Kalendar 1. Pod stavkom „Kalendari” vidi se „Još opcija”, u koje spadaju „Lokacija” i „Pokreni samo kad si u [My Home]”.

Gore pomenuta funkcija je dostupna na mobilnim uređajima sa operativnim sistemom Android P i korisničkim interfejsom One UI 3.1 ili naprednijim i na koje se može preuzeti i instalirati aplikacija SmartThings.

Mudrije upravljaj svojim domaćinstvom

Neka SmartThings obavlja svakodnevne dosadne i stresne poslove, a ti se usredsredi na važnije stvari.

Upravljaj uređajima u svom domaćinstvu iz automobila

Aplikacije SmartThings i Android Auto pobrinuće se da u tvom domu sve bude baš onako kako želiš. Obaveštenja sa kućnih uređaja biće prikazana direktno na instrument-tabli automobila, tako da ti mobilni telefon neće odvlačiti pažnju tokom vožnje. Uskoro stižeš kući? Uključi termostat, pokreni prečišćivač vazduha i otvori vrata garaže – sve to pritiskom na dugme Welcome Home u automobilu.

* Poveži mobilni uređaj sa automobilom bežično ili putem USB kabla radi korišćenja aplikacija SmartThings i Android Auto.
** Da saznaš da li ti je automobil kompatibilan, pogledaj veb stranu Google Android Auto. - Veza ka strani Google Android Auto webpage .

Levo je automobilski sistem za informacije i zabavu koji je povezan sa aplikacijom SmartThings i prikazuje „početni” meni. Desno je telefon Galaxy koji pokazuje stranu sa podešavanjima za Android Auto sa raznim opcijama za upravljanje, kao što su Bezbednost, Izlazak, Vrata garaže i dr.

* Poveži mobilni uređaj sa automobilom bežično ili putem USB kabla radi korišćenja aplikacija SmartThings i Android Auto.
** Da saznaš da li ti je automobil kompatibilan, pogledaj veb stranu Google Android Auto. - Veza ka strani Google Android Auto webpage .

Život je lakši uz govornog pomoćnika

Uključuj televizor i usisivač glasom. Možeš da upravljaš domaćinstvom koristeći omiljenog govornog pomoćnika ili sve njih istovremeno.

Žena sedi na kauču i drži mobilni telefon. U prostoriji se nalaze pametan klima-uređaj i pametan robot usisivač. Pored žene se pojavljuju 2 oblačića sa porukama „Zdravo Bixby, uključi usisivač” i „U redu, uključujem usisivač”. Iznad su prikazana 3 logotipa AI pomoćnika: Bixby, Hey Google i Amazon Alexa.

Poveži se i doživi više uz SmartThings

Aplikacija SmartThings je integrisanija sa drugim pametnim uređajima i dodatno olakšava život. U prodavnicama i na internetu samo potraži oznaku „Works with SmartThings” (Ima podršku za SmartThings).

Slika sa logotipom „Works with SmartThings“ i raznim ikonama, poput onih za televizor, AV, klima-uređaj, mašinu za pranje/sušenje veša, robot usisivač, frižider, Wi-Fi čvorište, senzor kretanja, kameru, multifunkcijski senzor, zvono na vratima, sijalicu, bravu, utičnicu, prekidač/dimer i termostat, koje su dostupne sa aplikacijom SmartThings

Kreni uz SmartThings

Život povezan pritiskom na dugme. Dodirni meni „Kako se koristi” u aplikaciji SmartThings.

QR kod preko koga se pristupa vodiču sa informacijama o aktiviranju i korišćenju aplikacije SmartThings. https://qr-st.samsungiotcloud.com?action=how_to_use

* Svaki uređaj mora biti povezan na Wi-Fi ili neku drugu bežičnu mrežu.
* Radi međusobnog upravljanja putem aplikacije SmartThings, potrebno je da svi uređaji budu registrovani na jedan Samsung nalog.
* Dostupnost tehnologija, funkcija i karakteristika zavisi od zemlje, provajdera, mrežnog okruženja i proizvoda
te podleže promeni bez prethodne najave.
* Pronađi logotip „Works with SmartThings” na proizvodu ili ambalaži.
* Slike i korisničko iskustvo su simulirani za potrebe ilustrovanja.
* Bixby je ograničen na pojedine jezike i određene akcente ili dijalekte.
* Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja.
* Za korišćenje SmartThings usluga potrebni su kompatibilni uređaji koji moraju da se kupe odvojeno.

Kontaktiraj Samsung pomoć

Imaš li dodatnih pitanja?