Brend

Mi smo pitali,
vi ste odgovorili,
mi smo napravili

Rekli ste nam kako želite da izgleda vaš telefon iz snova. Galaxy S21 FE 5G je naš odgovor.
Evo kako je nastao Fan Edition.

Kolaž od tri selfija prikazuje ženu crne, kovrdžave kose kako zauzima različite poze sa različitim izrazima na licu dok sedi na podu dnevne sobe i s osmehom gleda u kameru. Kolaž od tri selfija prikazuje ženu crne, kovrdžave kose kako zauzima različite poze sa različitim izrazima na licu dok sedi na podu dnevne sobe i s osmehom gleda u kameru.

Kao brend, mi stalno slušamo, učimo i razvijamo se − baš kao i ti. A Galaxy S21 FE 5G je samo jedan primer koji jasno pokazuje koliko ozbiljno shvatamo tvoje povratne informacije. Tako smo napravili telefon koji će te osvojiti već na prvi pogled. Zadržali smo one stvari koje obožavaš na Galaxy S21 telefonu i posebno prilagodili svaku inovaciju tako da se savršeno uklapa u tvoj svet. Uz S21 FE 5G možeš da obogatiš svoje priče, pokažeš svoje fotografsko umeće ili satima igraš igrice. Zadovoljava apsolutno sve tvoje potrebe! Evo kako smo dizajnirali Galaxy S21 FE 5G i napravili telefon da sadrži sve što vi želite i da biste mogli da radite sve ono što volite.

Funkcije koje voliš

Superstabilnost? Režim portreta? Noćni režim? Space Zoom? Naravno, zadržali smo tvoje omiljene, proverene i pouzdane, funkcije kamere koje ti omogućavaju da zabeležiš sve nezaboravne trenutke. Bez obzira da li se radi o tvojim plesnim veštinama, snimanju umetničkih selfija ili pravljenju snimaka pobedničkih pogodaka − možeš da zabeležiš svaki živopisni detalj.

4
Nekoliko  Galaxy S21 FE 5G mobilnih telefona postavljenih uspravno u krug na beloj pozadini. Svi Galaxy S21 FE 5G telefoni su različitih boja, uključujući Grafitnu, Lavanda boju, Maslinastu i Belu. Nekoliko  Galaxy S21 FE 5G mobilnih telefona postavljenih uspravno u krug na beloj pozadini. Svi Galaxy S21 FE 5G telefoni su različitih boja, uključujući Grafitnu, Lavanda boju, Maslinastu i Belu.
Lakše skrolovanje i brže igranje
Super Smooth 120Hz optimizuje brzinu osvežavanja i pruža još brži odziv na dodir u režimu igranja.³

Boje i telefoni koji ne prolaze nezapaženo

Dobro nam je poznato da aksesoari nadograđuju izgled i estetiku i da moraju odgovarati ličnom stilu. Pa zašto onda ne bismo tome dodali i telefon? Pošto smo saznali koje su tvoje omiljene boje, bacili smo se na posao i razvili šest potpuno novih nijansi za Galaxy S21 FE 5G, počev od suptilne ali živopisne Maslinaste i Lavanda boje, pa do klasične i ahromatske Grafitne i Bele.² Uz ovako širok izbor, sigurno ćeš naći onu koja se savršeno uklapa u tvoj stil.

Sve samo ne običan

Pri donošenju odluke o kupovini novog telefona često imamo osećaj da moramo da napravimo izbor: da li da potrošimo mnogo novca i pohvalimo se najnovijim vrhunskim funkcijama ili da se zadovoljimo slabijim i jeftinijim telefonom? Uz Galaxy S21 FE 5G više ne moraš da praviš ovakve kompromise. Sada imaš i omiljene Galaxy S21 funkcije i pun novčanik. Zahvaljujući našem glavnom saradniku (a to si upravo ti), postavili smo novi standard izuzetnosti.

  • ¹30X Space Zoom obuhvata 3x optički zum i 30x Super Resolution zum. Korišćenje zuma koji je veći od 3x može donekle da smanji kvalitet slike.
  • ²Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.
  • ³Podrška za režim igranja zavisi od aplikacije.

Vreme je da se navikneš na izuzetnost

Nagradi sebe profesionalnim funkcijama koje nudi Galaxy S21 FE 5G. Napravljen za sve, ali namenjen tebi.

Pročitaj sada ove priče