Samsung predvodi budućnost AI i IoT tehnologija na sajmu IFA 2018

Od 31. avgusta do 5. septembra 2018, City Cube, Berlin

Samsung predvodi industriju u oblasti istraživanja i razvoja, 5G i AI kako bi iskoristio moć inovacija i omogućio ljudima da stvore bolju budućnost koja će im doneti željena iskustva.

Otkrij unapređen i povezan život sa najnovijim revolucionarnim Samsung proizvodima na štandu Samsung Town na sajmu IFA. Doživi živopisan 8K sadržaj na novom QLED 8K TV-u, isprobaj tek predstavljeni Galaxy Note9 ili istraži kućne aparate za pametan dom, kao što je QuickDrive™ sa ugrađenim AI i IoT tehnologijama koje ti pojednostavljuju život.

Izgradnja eksterijera sa Samsung logotipom u gornjem levom uglu sa sloganom „Uradi čak i ono što deluje nemoguće” sa redom Samsung logotip banera postavljenih ispred zgrade.

Konferencija za štampu

Otvori um za brojne mogućnostiČetvrtak, 30. avgust 2018.

City Cube, Berlin

H. S. Kim, predsednik i izvršni direktor kompanije Samsung Electronics

Naša vizija sveta sa milijardu povezanih, inteligentnih Samsung uređaja nastavlja da se materijalizuje, ali je uz to evoluirala sa napretkom AI i IoT tehnologija i njihovom sve većom integracijom u glavne proizvodne tokove.

Samsung zahvaljujući svom velikom trudu predvodi juriš na budućnost AI i IoT tehnologija. Prošle godine smo uložili 14 milijardi dolara u istraživanje i razvoj; takođe smo se obavezali da u naredne tri godine uložimo više miliona dolara u moderne tehnologije uključujući AI i IoT; i pokrenuli smo novi sektor za istraživanje ključnih AI tehnologija i angažovali brojne vodeće svetske stručnjake u oblasti veštačke inteligencije. Da bismo dodatno napredovali na ovom polju, predvodili smo i globalnu inicijativu za uspostavljanje industrijskih standarda u oblasti 5G.

Pomeramo granice inovacije i stvaramo revolucionarne proizvode koji će ljudima omogućiti da unaprede svoje živote na nezamislive načine, ali i da urade čak i ono što deluje nemoguće.

HS Kim, predsednik i generalni direktor kompanije Samsung Electronics, govori na konferenciji za štampu na sajmu IFA 2018.

Samsung događaji @ IFA 2018

Fotografija mesta na konferenciji za štampu.

Konferencija za štampu

- Vizija kompanije Samsung i predstavljanje najnovijih novih proizvoda
- 30. avgusta, 11:00 - 12:00, City Cube Berlin, nivo 1

Kuvar priprema sastojke na mjestu održavanja tokom manifestacije Cooking Club šoua.

Club des Chef Cooking šou

- Smart Life recept : Kako obogatiti svoj svakodnevni život sa Samsung Club des Chefs i povezanom kućom
- 31. avgusta, 14:00 - 14:30 časova

Fotografija izložbenog događaja sa Mr. Doodle šoa za crtanje, sa pozornicom i pozadinom pokrivenim ručno nacrtanim lutkama.

Mr. Doodle šou za crtanje

- Mr.Doodle šou za crtanje sa Galaxy Note 9 tabletom
- 31. avgusta, 10:30 - 11:30 časova

Glavni likovi iz animirane TV serije Family Guy stoje naspram bele pozadine, ispod reči „Doorways x Family Guy”.

#doorways AR iskustvo

- Samsung AR iskustvo povezanog života u „Family Guy“ kući
- 31. avgusta - 5. septembra, 10:00 - 18:00 časova

Glavni istaknuti proizvodi

QLED 8K

Savršena stvarnost

Prednji deo QLED 8K, postavljen ispred većeg QLED 8K pod uglom.

Prava 8K rezolucija

  • Otkrij rezoluciju novog doba koja na velike ekrane unosi novu dimenziju stvarnosti u tvoj dnevni boravak

8K AI Upscaling tehnologija

  • Unapredi različite vrste izvora i rezolucija u 8K preko automatske mašine za učenje

Quantum Procesor 8K

  • Osnažen AI tehnologijom, jedinstveni procesor kompanije Samsung ne samo što pametno optimizuje kvalitet i zvuk slike već omogućava povezivanje sa drugim kućnim uređajima i novo iskustvo gledanja televizije.
Vidi se logotip 8K na sredini sive pozadine, onda ekran prelazi u horizontalan položaj, a broj 8 postaje simbol za beskonačno; nakon toga se na ekranu pojavljuju zumirane i obične fotografije mnogobrojnih pejzaža i različitih slika prikazanih u 8K rezoluciji, i na kraju se vraća siva pozadina i logotip 8K uz prateći tekst: „QLED 8K - See nothing else”.

QuickDrive™

Upola brže pranje. Potpuna čistoća.

Beli prednji deo koji gleda na QuickDrive™

Bez kompromisa

  • Potpuno čist veš za upola kraće vreme i bez narušavanja efikasnosti pranja. 39-minutni ciklus „Super Speed” mašine QuickDrive™ je najbrži na tržištu.

Jedinstveni Q-Drum™

  • Tehnologija koja to sve omogućava. Q-Drum™ se sastoji od „bubnja” i „zamajca” koji se vrte nezavisno i pružaju dvaput veću snagu za upola kraće vreme.

Funkcije Smart Control

  • Preuzmi aplikaciju radi upravljanja pranjem dok nisi tu. Programiraj pranje tako da se završi u određeno vreme, pronađi optimalni ciklus pranja za svoj veš ili prati stanje mašine.
* Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K kompanije Samsung. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka (40℃, pola punjenja) uz performanse pranja u granicama ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek.
Trajanje ciklusa pranja može da se razlikuje u zavisnosti od dovoda vode i težine/vrste rublja.

Galaxy Note9

Novi supermoćni Note.

Galaxy Note9 Okean plava sa zadnjim delom okrenutim nagore postavljen je sa leve strane, a sa desne Galaxy Note9 Okean plava sa ekranom okrenutim nagore, i žuta S Pen olovka pri vrhu ekrana.

Unapređen učinak

  • Sa većom baterijom od 4000 mAh, uz ugrađene LTE i Wi-Fi funkcije gigabitnog prenosa* i po prvi put u istoriji sa internom memorijom od 512 GB*, imaćeš sve što ti je potrebno da brže i bolje radiš uz samo jedno punjenje.

S Pen olovka sa Bluetooth-om

  • S Pen olovka, karakteristika serije Samsung Galaxy Note uređaja, je sada proširena Bluetooth mogućnostima i funkcioniše kao daljinski upravljač za Galaxy Note9.

Inteligentna kamera

  • Slikaj više sa kamerom koja pravi jasne i živopisne fotografije, čak i pri slaboj svetlosti. A sa novim pametnim funkcijama kao što su Optimizacija kadra i Otkrivanje grešaka, nema sumnje da je sada lakše nego ikada pre napraviti fantastičnu fotografiju.
* Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od države ili operatera. Stvarna brzina može da se razlikuje u zavisnosti od korisničkog okruženja.
* Standardna veličina unutrašnje memorije iznosi 512 GB. Stvarno dostupna unutrašnja memorija zavisi od unapred instaliranog softvera.

Fotografije sa događaja