S Pen Pro olovka

S Pen Pro olovka

EJ-P5450SBEGEU

Izaberi boju

Boja :

Piši po svim svojim Samsung Galaxy uređajima

S Pen Pro olovka se lako povezuje sa Samsung Galaxy uređajima, pa po potrebi možeš pisati po bilo kom ekranu i čak koristiti upravljanje pokretima preko Air Actions funkcije. Prebacivanje s jednog na drugi uređaj je neprimetno – sve što treba da uradiš je da pritisneš taster na S Pen olovci i ona će se spojiti preko Bluetooth-a.

* Kompatibilna je sa Samsung Galaxy pametnim telefonima, tabletima i PC računarima koji podržavaju S Pen olovku. Svi uređaji moraju biti prijavljeni na isti Samsung nalog. * Funkcija Air Actions je raspoloživa samo kod Galaxy Z Fold3 5G, S21 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Note10, Note10+, Note10+ 5G, Note10 Lite, Tab S7+, Tab S7, Tab S7 FE i Tab S6 koji podržavaju One UI 3.1 ili novijih. * Za korišćenje Air Actions funkcije potrebno je punjenje i uparivanje S Pen Pro olovke.

Podeli sadržaj sa telefona na tablet ili PC

Zahvaljujući Bluetooth povezivosti S Pen Pro olovke, prebacivanje s jednog na drugi uređaj uz Smart Select je brzo. Izaberi zanimljive stvari i sačuvaj ih, a zatim ih oživi na nekom drugom ekranu uz super lako deljenje.

* Kako bi se funkcija Sharing mogla koristiti u Smart Select opciji, oba uređaja moraju biti prijavljena na isti Samsung nalog, povezana na istu Wi-Fi mrežu i da im se omoguće Bluetooth i Continue apps on other devices.

Piši danima

Zapiši ili skiciraj na brzinu ideju koja ti padne na pamet i ne brini da li je olovka napunjena. S Pen Pro olovka se puno preko USB-C kabla, a kada je potpuno napunjena trajaće i do 16 dana.

* Na osnovu internih testova. Trajanje baterije je ispitano uparivanjem S Pen Pro olovke sa probnom verzijom Galaxy S21 Ultra telefona. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati u zavisnosti od mreže, funkcija i aplikacija u kojima se S Pen Pro olovka koristi i ostalih faktora. * Za optimalne performanse preporučuje se korišćenje originalnog Samsung kabla i adaptera za punjenje. * Kabl i adapter za punjenje se prodaju odvojeno.

Izgubljene olovke su prošlost

S Pen Pro olovka je takva da ćeš uvek znati gde je. SmartThings aplikaciju možeš iskoristiti i da utvrdiš lokaciju tvoje S Pen Pro olovke i pronađeš je, isto kao i sa bilo kojim drugim Samsung Galaxy uređajem.

* Kompatibilna je sa Samsung Galaxy uređajima koji imaju Android 8.0 ili noviji OS i 2GB RAM memorije.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

* Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G sa futrolom Smart LED View Cover, kao i jedan telefon Galaxy S21+ 5G sa futrolom Smart LED Cover.

* Privesci SmartTag imaju Bluetooth domet od 120 m. Stvarne performanse zavise od okruženja u kome se koriste.

* Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: bežični punjač bele boje i bežični duo punjač crne boje.