Planetarno popularna muzička grupa BTS i Samsung predstavljaju Samsung Buds+ BTS Edition slušalice. Kupite u pretprodaji Samsung Buds+ BTS Edition slušalice i dobićete na poklon Samsung BTS bežični punjač.

 

Ukoliko u periodu pretprodaje od 19.06. do 05.07.2020. godine* kod Samsung prodajnog partnera koji je naveden u Pravilima ove promocije, kupite Samsung Buds+ BTS Edition slušalice dobićete na poklon Samsung BTS bežični punjač. Nakon preuzimanja Samsung Buds+ BTS Edition slušalica, potrebno je da se uspešno registrujete putem mail adrese: samsung@samsungpromocija.com. Poklon će vam biti dostavljen na adresu koju navedete prilikom registracije. Za više informacija posetite www.samsung.rs

*ili do isteka zaliha

galaxy buds+ bts

Privatni i poslovni korisnici koji u periodu pretprodaje od 19.06. do 05.07.2020. godine* kupe Samsung Buds+ BTS Edition slušalice kod Samsung prodajnog partnera navedenog u Pravilima ove promocije, dobiće na poklon Samsung BTS bežični punjač. Kako bi korisnik ostvario pravo na poklon, nakon preuzimanja Samsung Buds+ BTS Edition slušalica** a najkasnije do 05.07.2020. godine, potrebno je da izvrši registraciju slanjem zahteva na mail adresu: samsung@samsungpromocija.com, uz obavezno dostavljanje dokaza o kupovini Samsung Buds+ BTS Edition slušalica (sken fiskalnog računa ili otpremnice) i navođenje podataka koji su neophodni da se izvrši isporuka poklona (podaci o primaocu i mesto i adresa isporuke). Korisnicima koji su uspešno izvršili registraciju putem mail adrese u skladu sa Pravilima ove promocije, dostava poklona Samsung BTS bežičnog punjača biće izvršena u razdoblju od 20.07. do 31.07.2020. godine.  Isporuka Samsung Buds+ BTS Edition slušalica koje su kupljene u periodu pretprodaje (19.06. - 05.07.2020. godine) počinje na dan 06.07.2020. godine**.


Početak redovne prodaje Samsung Buds+ BTS Edition slušalica počinje od dana 06.07.2020. godine.         

 

**Dan isporuke isključivo zavisi od Samsung prodajnog partnera kod kojeg su Samsung Buds+ BTS Edition slušalice kupljene u periodu pretprodaje

Kupite u pretprodaji kod naših partnera!

Galaxy Buds+

Naše prve bežične slušalice sa dvosmernim zvučnicima sa AKG zvukom, bogatim visokim tonovima i dubokim basom, prilagodljivim sistemom od 3 mikrofona za kristalno jasne pozive i dugotrajnom baterijom – i sve to za vrhunsko iskustvo slušanja.

Postolje za bežično punjenje

Reci zbogom neredu i kablovima. Samsung bežični punjač omogućava punjenje mobilnog telefona bez povezivanja kablova. A sa Samsung adapterima za brzo punjenje možeš jednostavno da staviš svoj mobilni telefon na punjač da se brzo napuni i nastaviš sa poslom bez čekanja.