Obnovi svoj doživljaj gledanja televizije ovog leta i Samsung će te obradovati sjajnim poklonom. Ukoliko se opredeliš za Samsung QLED 8K TV na poklon dobijaš Soundbar Q800T, dok ukoliko odabereš modele QLED Q80 ili više, sledi ti Samsung Soundbar Q60T kao iznenađenje.

Samsung QLED 8K modeli svakako su jedan od nepogrešivih izbora koje možeš napraviti. Gledanje od ivice do ivice na njegovom Infinity ekranu, proširiće tvoje iskustvo gledanja. Crne ivice televizora smanjene su toliko da skoro i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava ti da bez smetnji uživaš u upečatljivom iskustvu gledanja. Uz pravu 8K rezoluciju zakoračićeš u svet nove rezolucije koja u tvoj prostor unosi novu dimenziju realnosti. Oseti snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz gotovo savršeno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K. Inteligentni Samsung procesor svojim briljantnim 8K AI skaliranjem i prilagodljivom slikom odgovoran je za sjajan doživljaj gledanja. Njegova je zasluga što ćeš punu snagu 8K osetiti u svakom trenutku i u svakom tipu sadržaja u kom uživaš.

Ukoliko se pak opredeliš za QLED Q80 ili više modele, uživaćeš takođe u jednoj od najmoćnijih slika koju Samsung QLED može da ponudi. Quantum Procesor 4K će optimizovati kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki tvoj sadržaj. Ovi televizori aktivno se prilagođavaju okruženju u kom se nalaziš i automatski podešavaju nivo osvetljenosti. Doživi sjajnu sliku, bez obzira na doba dana ili tip sadržaja koji gledaš. Sa Quantum Dot tehnologijom svetlost se pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju iste bez obzira na nivo osvetljenosti.

Izaberi svoj idealni Samsung QLED TV i uživaj u dodatnim pogodnostima promotivnog perioda koji traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2020. godine (od serije 8 pa naviše). Kako bi ostvario pravo na poklon potrebno je da registruješ svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan spisak uređaja i više informacija možeš pronaći ovde.

QLED 8K TV

Već danas spreman za budućnost

Pretvori sve što voliš u 8K uz 8K AI skaliranje. Moćna inteligencija Quantum 8K procesora kroz mašinsko učenje vrši skaliranje naviše različitih izvora i rezolucija do 8K. AI skaliranje omogućava prikaz besprekorne teksture i realističnih ivica, a nepravilnosti na slici nestaju piksel po piksel. Pred tobom je samo besprekorna realnost.

image image

HW-Q800T 3.1.2ch Soundbar

Savršen spoj sa QLED televizorom

Napredan zvuk u svim pravcima. Istraži dubine zvuka sa Dolby Atmos i DTS:X formatima. Dok se zvuk širi svuda oko i iznad tebe, ova dva formata omogućavaju da čuješ i najmanju finesu zvuka, baš kako bi zvučao i u stvarnosti. Soundbar Q800T u sinhronizaciji sa tvojim Samsung televizorom stvoriće zvuk koji te potpuno zaokuplja.

image image

HW-Q60T 5.1ch Soundbar

Zvuk koji se obavija oko tebe

Ne dozvoli da zvuk ostane nepomičan. Samsung Acoustic Beam tehnologija raspoređuje zvučne talase tako da je njihov efekat u odnosu na radnju koja se odvija na ekranu potpuno realističan. Savršen za gledanje filmova i gejming. Ovo je pravi 5.1 sistem koji te obuzima.

image image

TV QLED 80

Oseti detalj u svakoj sceni

Precizno kontrolisano pozadinsko osvetljenje pametno se prilagođava kako bi crna boja bila još bogatija. Spremi se na izoštrene detalje sa neuporedivim kontrastom.
Moćan Samsung procesor optimizuje kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki tvoj sadržaj.

image image