Zabavi se i uživaj uz svoj Galaxy uređaj i u ovom periodu kada najveći deo vremena provodiš kod kuće. Koristi do četiri meseca besplatno YouTube Premium uslugu na svom odgovarajućem Samsung Galaxy uređaju i uživaj u iskustvu gledanja video zapisa ili slušanju muzike u pozadini, bez reklama i van mreže.


4 meseca besplatnog koriščenja YouTube Premium sadržaja omogućeno je vlasnicima uređaja iz Galaxy S20 serije (S20, S20+ ili S20 Ultra) i za vlasnike Galaxy Z Flip i Galaxy Tab S6 Lite uređaja. 2 meseca besplatnog koriščenja YouTube Premium sadržaja omogućeno je za sve ostale Galaxy korisnike čiji su uređaji naručeni (kupljeni) i aktivirani nakon 9. februara 2020.


Galaxy S20 serija telefona menja svet fotografije. Sa rezolucijom od 64 do čak 108MP i snimanje 8K video zapisa kreiraju se fantastične fotografije i video zapisi. Kada tome dodaš inteligentnu bateriju koja traje, moćan procesor i ogroman prostor za skladištenje podataka - Galaxy S20 serija uvodi svog korisnikau potpuno novi svet mobilnosti.


Galaxy Z Flip je uređaj koji oblikuje budućnost. To je telefon sa velikim ekranom koji se preklapa i lako staje u džep, sa revolucionarnim fleksibilnim staklom ekrana, kamerom koja je dizajnirana da funkcioniše nezavisno i dvostrukom baterijom koja traje ceo dan.

 

Galaxy Tab S6 Lite je tvoj supermoćni prijatelj koji hvata beleške. Dolazi sa velikim ekranom od 10,4 inča na tankom i laganom kućištu, aplikacijom One UI 2 na Android platformi i S Pen olovkom u kutiji, spreman za rad. Bilo da crtaš, učiš ili se igraš, ovo je pravi tablet za tebe.


Galaxy uređaji te vode uvek korak ispred drugih a svojim performansama i modernim dizajnom lako te povezuju sa svima. Sada uz tvoj Galaxy uživaj i do 4 meseca uz YouTube Premium - gledaj bez reklama miione video zapisa koji su ti na raspolaganju i puštaj ih i kada su druge aplikacije ili je ekran zaključan. Preuzmi i sačuvaj video zapise i gledaj ih kada tebi odgovara. Prebaci muziku na svoj Galaxy i slušaj bez ometanja. Pusti muziku i slušaj je dok koristiš druge aplikacije ili kada je ekran isključen. Sačuvaj video zapise i plejliste na uređaju i puštaj ih i kada si van mreže.

 

Uz Galaxy te čeka do 4 meseca besplatnog uživanja u YouTube Premium servisu, zato ostvari mogućnost gledanja video zapisa ili slušanja muzike u pozadini, preuzimanja i potpunog iskustva, bez reklama i kada si van mreže! 

 

Promocija traje od 14.02.2020 do 05.03.2021.

Visoka rezolucija

S20 Ultra - stvoren za vrhunske fotografije

Galaxy S20 Ultra sa neverovatno visokom rezolucijom od 108MP predstavlja revoluciju među mobilnim uređajima i pruža milione piksela uz koje prvi put možeš da zumiraš i vidiš detalje koji su do sada bili nevidljivi, za tvoje vrhunski kreirane savršene fotografije.

 Galaxy S20 Ultra  Galaxy S20 Ultra

Memorija za pamćenje

Galaxy S20+ s memorijom koja čuva i pamti puno toga

Galaxy S20+ sadrži moćnu kameru kao i puno ugrađene memorije gde možeš da čuvaš sve svoje fotografije i video snimke u visokoj rezoluciji. Memoriju možeš da proširiš sa microSD karticom tako da dobiješ još više memorije za čuvanje stotina hiljada fotografija.

Galaxy S20+ Galaxy S20+

Korak dalje

Galaxy S20 - prati tvoje navike

Galaxy S20 menja sve, a uz inteligentnu bateriju koja se prilagođava tvojim navikama i traje duže, kao i uz moćan procesor i veliki prostor za memoriju podataka, video zapisa i fotografija, S20 te vodi korak dalje u svetu mobilnosti.

 Galaxy S20  Galaxy S20

Novi koncept telefona

Galaxy Z Flip - sklapa se i stane u džep!

Novi koncept i dizajn telefona sa minimalnim dimenzijama za maksimalan efekat.Galaxy Z Flip je telefon izvanrednog dizajna koji se sklapa u iznenađujuće male dimenzije tako da lako staje u tvoj džep ili torbu. Veliki Infinity Flex Dynamic AMOLED ekran donosi neverovatan kvalitet boja. Sa minimalnim okvirom i bez izreza za kameru, ekran pruža celih 6,7 inča zadivljujućeg vizuelnog doživljaja

 Galaxy Z Flip  Galaxy Z Flip

Galaxy Tab S6 Lite

Promeni svoje navike beleženja

Galaxy Tab S6 Lite je tvoj supermoćni prijatelj koji hvata beleške. Dolazi sa velikim ekranom od 10,4 inča na tankom i laganom kućištu, aplikacijom One UI 2 na Android platformi i S Pen olovkom u kutiji, spreman za rad. Bilo da crtaš, učiš ili se igraš, ovo je pravi tablet za tebe.

 Tab S6 Lite  Tab S6 Lite