Promocija mobilnih telefona: Uživaj u 4 meseca bez YouTube reklama!

Slušaj omiljene hitove i neometano uživaj u YouTube Premium muzici sa svojim Samsung Galaxy uređajem. Dovoljno je da kupiš i aktiviraš neki od Galaxy S10 ili Note10 uređaja i možeš da se prepustiš ritmu svoje play liste!
Važi od 20/02/2019 do 29/02/2020 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Uživaj u 4 meseca bez YouTube reklama!

Otkrij vrhunski deo Galaxy ponude i saznaj zašto su S10 i Note10 moćni za 10! Prigrli moć stvaranja sa Galaxy S10 i Note10 uređajima i uđi u Novu godinu u veselom raspoloženju uz YouTube Music Premium koji ti donosi uživanje u muzici bez reklama.

 

Nova generacija Galaxy S10 telefona ne samo da se ističe dizajnom, već se svojim performansama i inovacijama izdvaja od drugih!

 

Potpuno redizajnirani sa najinovativnijim Galaxy infinity ekranom do sada omogućuju ti doživljaj bez zastoja i ometanja. Sada na raspolaganju imaš profesionalne kamere uz koje će fotografije, selfiji i video snimci biti vrhunski. Inteligentna kamera ti pomaže tako što će predložiti kompozicije slika i automatski optimizovati podešavanja kamere. Uz Wireless PowerShare funkciju imaš mogućnost da deliš svoje napajanje sa drugim uređajima. Pametna tehnologija i napredni hardver uče kako koristiš telefon, prilagođavaju se da traju duže i rade efikasnije, pružajući vrhunske performanse tokom dana. Uz Galaxy S10 seriju telefona konstantno te držimo korak ispred drugih!


Uz Galaxy Note10 i Note10+ doživi novi nivo moći! 

 

Čeka te više snage, veća brzina i više memorije i mobilno iskustvo koje u jednom uređaju objedinjuje kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku.

 

Najnaprednija S Pen olovka do sada definiše iskustvo korišćenja telefona iz Note serije. S Pen olovka prati tvoje pokrete i može duže da piše, crta i upravlja, a dizajnirana je tako da ti omogući da ispoljiš svoju kreativnost. Zapiši svoje misli i zatim jednostavno dodirni svoje beleške i pretvori ih u čitljiv tekst koji možeš kopirati, nalepiti i deliti. Samsung Notes aplikacija ti omogućava da menjaš podešavanja S Pen olovke kao što su boja i debljina mastila i da sačuvaš omiljena podešavanja. 

 

Uz Galaxy Note10 čuvaj podatke kao na laptopu bez kupovine laptopa, jer imaš pola terabajta memorije na dlanu, a imaš i mogućnost proširenja do 1 terabajt, da imaš dovoljno mesta za svu tvoju muziku, fotografije i filmove. Tu je i do sada najveća baterija na modelima Note. Galaxy Note10 uređaji stvoreni su da isprate sve tvoje brojne dnevne aktivnosti i tvoj dinamični život!


Kupi i aktiviraj Galaxy S10 ili Note10 uređaj i dobijaš 4 meseca besplatnog uživanja u YouTube Music Premium servisu, koji pruža mogućnost slušanja muzike u pozadini, preuzimanja i potpunog iskustva, bez reklama! 


Promocija traje od 20.02. 2019. do 29.02.2020. 

 

Važe uslovi korišćenja i ograničenja:

 

Ovaj YouTube Premium besplatni probni period od 4 meseca dostupan je samo učesnicima u Srbiji koji kupe i aktiviraju Samsung Galaxy S10e, S10, S10+, Galaxy Fold, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Tab 6 ili Tab S5e od 20. februara 2019. do 29. februara 2020. Ponuda je dostupna samo klijentima koji nisu aktuelni pretplatnici YouTube Premium-a, YouTube Music Premium-a ili Google Play Music-a, koji nisu bili pretplatnici YouTube Premium-a, YouTube Music Premium-a, YouTube Red-a ili Google Play Music-a i koji ranije nisu učestvovali u probnom periodu za YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red ili Google Play Music. Ponuda se mora iskoristiti do 31. marta 2020. Pri registraciji je neophodno da navedete važeći način plaćanja, ali vam neće biti naplaćena sredstva sve dok probni period ne istekne. Posle probnog perioda ćemo vam automatski naplaćivati standardnu cenu pretplate, koja trenutno iznosi 7,19 USD mesečno. Probni period možete besplatno da otkažete u bilo kom trenutku pre nego što istekne. Ponuda zahteva Google nalog.

Pročitajte kompletne uslove ovde: https://www.youtube.com/t/premium_restrictions. Promoter: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea.

Uživaj u 4 meseca bez YouTube reklama!

Izdvoji se!

Galaxy S10e, S10 i S10+

Nova generacija Galaxy S10 telefona pruža performanse višeg nivoa za generaciju koja ne može da čeka. Telefon je spreman da bude u akciji celog dana, uz 24-časovnu pametnu bateriju. Galaxy S10 uređaji pamte i tvoje dnevne navike i ne uključuju aplikacije koje ne koristiš. Precizni laserski rez i Dynamic AMOLED ugodan za oči čine Infinity-O displej najinovativnijim Galaxy ekranom do sada, koji se sada otključava jednostavnim dodirom prsta.

 Galaxy S10e, S10 i S10+

Novi nivo snage!

Galaxy Note10 i Note10+

U jednom uređaju imaš kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku. Po prvi put možeš da izabereš veličinu koja ti najviše odgovara, jer Note10 dolazi u dve veličine. Lagano kućište sa ergonomskim dizajnom za udobno držanje u ruci postavlja novi standard u dizajnu mobilnih telefona. Ultrazvučni skener otiska prsta skriven unutar ekrana, pulsira da bi detektovao 3D brazde i neravnine tvog otiska prsta za nevidljivu bezbednost.

Galaxy Note10 i Note10+