Samsung QuickDrive veš mašina

Video koji prikazuje opšte karakteristike QuickDrive mašine za pranje veša.
  • Performanse pranja i energetska efikasnost
  • Nega osetljivih tkanina
  • Izdržljivost i pouzdanost

Prepolovi vreme* pranja i udvostruči vreme za sebe uz Samsung QuickDrive veš mašinu

Samsung QuickDrive veš mašina

* Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K kompanije Samsung. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka (40⁰C, pola punjenja) i ciklusu eCotton uz performanse pranja u granicama ±2%. Štedi 20% energije u ciklusu za pranje pamuka (40℃, pola punjenja) i super brzom ciklusu (40℃, 5 kg veša), na osnovu podataka kompanije Intertek.
* Izdržljivost potvrđena od strane kompanije Rostest
* Do 50% kraće trajanje ciklusa pranja bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet nege tkanina potvrdio institut Hohenstein
* Dugotrajnost od 10 godina potvrđuje SLG

Prepolovi vreme pranja*

QuickDriveveš mašina skraćuje vreme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja.* Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje.*

* Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa konvencionalnim modelom WW8500K kompanije Samsung. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola punjenja i ciklusu eCotton, te 20% energije u ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola punjenja, super brzom ciklusu na 40℃ sa 5 kg,na osnovu testiranja koje je sproveo Intertek.

Samsung QuickDrive veš mašina - Bubanj

* Ispitano na WW8800M u poređenju sa konvencionalnim modelom WW8500K kompanije Samsung. Štedi 50% vremena na ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola bubnja i ciklusu eCotton, te 20% energije na ciklusu za pranje pamuka na 40℃ sa pola bubnja, Super brzom ciklusu na 40℃ sa 5 kg i ciklusima na osnovu testiranja koje je sproveo Intertek.

Dodajte bilo koji artikal*, u bilo kom trenutku**

AddWash™ vrata ti omogućavaju da jednostavno i brzo dodaš zaboravljenu odeću* nakon pokretanja ciklusa**

* Mogu se dodavati samo komadi tkanine, odeća, deterdžent i omekšivač.
** AddWash vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Slika prikazuje korisnika koji stavlja pantalone u <span class='feature-desc-link'><a href='http://www.samsung.com/rs/washing-machines/all-washing-machines/?quickdrive'>QuickDrive</a></span> uređaj.

Moćni mehurići

EcoBubble™ tehnologija donosi ti moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama.* Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i materijal i štedi energiju**.

Slika prikazuje mehuriće na površini bubnja uređaja.

* Ispitano u skladu sa IEC 60456-2010/4 kg veša za pranje/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40°C bez EcoBubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju.
** Na osnovu izveštaja o laboratorijskom ispitivanju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, koristeći uobičajen rastvor deterdženta i tehnologiju mehurića bez mehaničke aktivnosti.