Galaxy A51 (Dual SIM)

SM-A515FZKVEUF

 • Pogledaj celokupni prikaz na Infinity-O displeju
 • Snima glatko i pouzdano, baš poput profesionalca
 • Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

Izaberi boju

Izaberi kapacitet memorije

 • Pogledaj celokupni prikaz na Infinity-O displeju
  01. Infinity O-displej
 • Dizajniran za unapređen nivo stila i udobnosti
  2. Dizajn uređaja
 • Četvorostruka kamera omogućava snimanje iz više perspektiva
  03. Zadnja kamera
Dijamant plava

Prave inovacije dostupne svima

POGLEDAJ Galaxy A51 POD 360°

Galaxy A51 Dijamant plava.
Dijamant crna

Prave inovacije dostupne svima

POGLEDAJ Galaxy A51 POD 360°

Galaxy A51 Dijamant crna.
Dijamant bela

Prave inovacije dostupne svima

POGLEDAJ Galaxy A51 POD 360°

Galaxy A51 Dijamant bela.

Veliki ekran. Mala cena

Infinity-O displej modela A51 optimizuje vizuelnu simetriju. Sada možeš nesmetano da igraš igrice, gledaš video-zapise, surfuješ i obavljaš više zadataka na FHD+ širokom ekranu od 6,5“, a sve to pomoću Super AMOLED tehnologije. Uživaj u doživljaju mobilnog telefona sa užim okvirom i maksimalnim uvećanjem svakog inča ekrana.

Pogledaj celokupni prikaz na Infinity-O displeju Pogledaj celokupni prikaz na Infinity-O displeju

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Infinity ekran: gotovo bez rama, potpuno frontalno staklo, ekran od ivice do ivice. ***Izmereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,5 inča punog pravougaonika i 6,3 inča računajući zaobljene ivice. Stvarna vidna površina manja je zbog zaobljenih ivica i prostora za kameru.

Dizajniran za unapređen nivo stila i udobnosti

Ritmički uzorak dizajna teme telefona A51 ogleda se u glatkim i elegantnim pastelnim nijansama, uključujući nijanse Prism Crush crnu, belu, plavu i roze. Vrhunski završni sjaj zaokružuje savršenu prefinjenost elegantnog i tankog telefona, uz savršeno uklapanje stila i udobnosti držanja telefona u ruci.

Dizajniran za unapređen nivo stila i udobnosti Dizajniran za unapređen nivo stila i udobnosti

*Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od države i operatera.

Izvanredna četvorostruka kamera za širi pogled i više sadržaja

Uslikaj fotografije ultravisoke rezolucije pomoću glavne kamere od 48 MP kako bi tvoje fotografije bile oštre i jasne i danju i noću. Ultraširoka kamera od 123° i 12 MP hvata mnogo više nego što možeš da sagledaš golim okom. Odaberi nadograđenu makrokameru od 5 MP za veoma rafinisane krupne planove i omogući da ono što slikaš uvek bude istaknuto zahvaljujući višestrukim efektima Live focus dubinske kamere od 5 MP.

*Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od države i operatera.

Četvorostruka kamera omogućava snimanje iz više perspektiva Četvorostruka kamera omogućava snimanje iz više perspektiva

*Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od države i operatera.

Sa istog mesta uslikaj više nego što možeš da sagledaš golim okom

Uslikaj širu perspektivu pomoću šireg vidnog polja ultraširoke kamere. A uz glavnu kameru od 48 MP, tvoja priča ostaće svetla i jasna tokom čitavog dana.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Ultraširok doživljaj (foto/video) rezervisan je samo za zadnju kameru.
*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Ultraširok doživljaj (foto/video) rezervisan je samo za zadnju kameru.

Makrokamera koja snima detalje u krupnom planu

Ugrađena makrokamera od 5 MP (40 mm) četvorostruke kamere pravi jasne i kvalitetne snimke, što ti pomaže da naglasiš i najfinije detalje krupnog plana. Primeni i prilagodi prirodno zamućenje pozadine (Bokeh) tako što ćeš izolovati glavni subjekt fotografije i povećati vizuelni doživljaj.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Funkcija makrokamere rezervisana je samo za zadnju kameru.

Makrokamera koja snima detalje u krupnom planu Makrokamera koja snima detalje u krupnom planu

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Funkcija makrokamere rezervisana je samo za zadnju kameru.

Snima glatko i pouzdano, baš poput profesionalca

Galaxy A51 pravi profesionalne filmske akcione snimke zahvaljujući ultraširokoj kameri i prediktivnom softveru. Super stabilizacija ti omogućava da bez poteškoća praviš video-zapise uživo, čak i kada si usred neke avanture.

Snima glatko i pouzdano, baš poput profesionalca Snima glatko i pouzdano, baš poput profesionalca

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. **Rezultati mogu varirati u zavisnosti od uslova snimanja, uključujući više osoba koje slikaš, osobe koje nisu u fokusu ili osobe koje se kreću. ***Ugao gledanja podešen je za selfi zahvaljujući ultraširokoj kameri. ****Ne podržava funkciju zumiranja. Performanse stabilizacije slike mogu varirati u zavisnosti od stanja osvetljenja. *****Dostupno samo pri snimanju pomoću ultraširoke kamere u Full HD rezoluciji.

Zahvaljujući dubinskoj kameri, ono što slikaš biće u centru fotografije

Dubinska kamera od 5 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja pre i nakon slikanja. Napredna dubinska kamera od 5 MP uklanja neželjeni pozadinski šum sa tvojih slika kako bi izgledale još profesionalnije.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.
*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

Želiš da tvoji selfiji izgledaju dobro. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 32 MP telefona Galaxy A51 pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. A uz Selfi fokus koji blago zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvezda.

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

*Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Besplatna dugotrajna baterija

Dok završavaš svoje obaveze van kuće, potreban ti je telefon čija baterija može to da izdrži. Baterija kapaciteta 4000 mAh (tipična)* daje ti snagu da snimaš i podeliš fotografije i video-zapise i da igraš igrice. A ako je baterija na izdisaju, napuni je pomoću brzog punjenja od 15 W.

Moć koja te pokreće Moć koja te pokreće

*Tipična vrednost testirana u eksternim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 3890 mAh. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.

Besplatna vrhunska memorija

Galaxy A51 brzo obrađuje podatke i ima veliku memoriju tako da možeš da se fokusiraš na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor do 4 GB RAM memorije pruža nesmetane i efikasne performanse. Preuzimaj više i briši manje uz do 128 GB interne memorije. Dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu.

Omogući sebi više prostora za igrice Omogući sebi više prostora za igrice

*Kapacitet RAM i interne memorije može varirati u zavisnosti od države. **MicroSD kartice se prodaju zasebno. ***Stvarna memorija može varirati u zavisnosti od već instaliranog softvera.

Game Booster ti daje prednost

Maksimiziraj performanse uz Game Booster. Smanji smetnje i unapredi veštinu uz namenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici glatko i gotovo realno kretanje. Igraj najbolje što možeš pošto Game Booster pamti tvoje obrasce korišćenja kako bi optimizovao bateriju, temperaturu i memoriju.

Game Booster ti daje prednost Game Booster ti daje prednost

Zaštitna sigurnost dostupna svima

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj telefon od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva tvoje najosetljivije informacije od zlonamernog softvera i zlonamernih pretnji.

Zaštitna sigurnost dostupna svima Zaštitna sigurnost dostupna svima

Otisak tvog prsta je ključan

Galaxy A51 poseduje visokotehnološku biometrijsku identifikaciju. Čitač otiska na ekranu prepoznaje tvoj jedinstveni otisak prsta, tako da si ti jedina osoba koja može jednim lakim potezom da pritisne telefon i otključa ga.

Otisak tvog prsta je ključan Otisak tvog prsta je ključan

*Ako koristiš zaštitu ekrana, proveri da li omogućava korišćenje čitača otiska na ekranu.

Uradi više uz aplikaciju Bixby

 • *Aplikacija Bixby navike u vožnji dostupna je samo u automobilima sa opcijom Bluetooth. **Aplikacija zahteva pristup Samsung nalogu i prihvatanje prilagođene usluge pre korišćenja usluga na osnovu obrasca analize korišćenja. ***Dostupnost usluge može varirati u zavisnosti od države ili uređaja; korisnički interfejs može se menjati i varirati u zavisnosti od uređaja; dostupnost funkcija i pružalaca sadržaja aplikacije Bixby Vision može varirati u zavisnosti od države; sve informacije, sadržaj, slike ili isprobani rezultati koji su ovde navedeni pružaju treće strane, te takav sadržaj možda nije tačan niti odražava najnovije informacije. ****Aplikacija Bixby prepoznaje odabrane jezike i određene naglaske/dijalekte; dostupnost Bixby usluga, funkcija i pružalaca sadržaja mogu varirati u zavisnosti od države ili jezika; da bi aplikacija Bixby bila u potpunosti funkcionalna, neophodno je omogućiti pristup podacima/internetu.
 • *Aplikacija Bixby navike u vožnji dostupna je samo u automobilima sa opcijom Bluetooth. **Aplikacija zahteva pristup Samsung nalogu i prihvatanje prilagođene usluge pre korišćenja usluga na osnovu obrasca analize korišćenja. ***Dostupnost usluge može varirati u zavisnosti od države ili uređaja; korisnički interfejs može se menjati i varirati u zavisnosti od uređaja; dostupnost funkcija i pružalaca sadržaja aplikacije Bixby Vision može varirati u zavisnosti od države; sve informacije, sadržaj, slike ili isprobani rezultati koji su ovde navedeni pružaju treće strane, te takav sadržaj možda nije tačan niti odražava najnovije informacije. ****Aplikacija Bixby prepoznaje odabrane jezike i određene naglaske/dijalekte; dostupnost Bixby usluga, funkcija i pružalaca sadržaja mogu varirati u zavisnosti od države ili jezika; da bi aplikacija Bixby bila u potpunosti funkcionalna, neophodno je omogućiti pristup podacima/internetu.

Napravljena za fokusiranje

One UI pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver rade zajedno, kako bi do sadržaja i funkcija došao laganim prevlačenjem prsta. Koristi Noćni režim za udoban doživljaj u mraku, a uz jasan i intuitivan vizuelni pregled, telefon ćeš koristiti kao da si rođen sa njim.

Napravljena za fokusiranje Napravljena za fokusiranje

*Dostupnost One UI funkcija, aplikacija i usluga može varirati u zavisnosti od uređaja, operativnog sistema i države. **Uređaj i slike na ekranu simulirani su u ilustrativne svrhe.

Prva 2 meseca YouTube Premium su na naš račun

YouTube Premium i Galaxy su udružili snage kako bi ti omogućili da gledaš tvoje omiljene YouTube sadržaje bez reklama, offline i u pozadini. Uz kupovinu Galaxy A51 tvoja prva dva meseca YouTube Premium su na naš račun.

Prva 2 meseca YouTube Premium su na naš račun Prva 2 meseca YouTube Premium su na naš račun

*Ova YouTube Premium 2 meseca besplatno promocija je otvorena za kupce u Republici Srbiji koji kupe i aktiviraju Samsung mobilni uređaj (isključujući Samsung Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra 5G) u periodu od 14.02.2020. do 05.03.2021. godine u 11:59pm PST. Ponuda je jedino dostupna za kupce koji već nisu korisnici YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music, koji nisu bili korisnici YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music ili nisu bili korisnici probnih promocija YouTube Premium, YouTube Music Premium ili Google Play Music ranije. Ponuda mora biti iskorišćena do 05.04.2021. godine u 11:59pm PST. Popunjena forma za naplatu je neophodna pri registraciji, ali vam ova usluga neće biti naplaćena sve dok promotivni period ne istekne. Nakon isteka promotivnog perioda, biće vam automatski naplaćena pretplata na mesečnom nivou. Možete prekinuti vaš probni period bez ikakvih troškova u bilo koje vreme pre nego što se probni period završi. Nije moguća bilo kakva refundacija za parcijalne periode koji su naplaćeni. Ponuda zahteva Google account. Promoter: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Korea.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju kod nas

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšava poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da rešiš probleme kada ti je potrebna dodatna pomoć.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju kod nas Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju kod nas

*Dostupne funkcije i karakteristike aplikacije Samsung Members može varirati u zavisnosti od države i uređaja. **Uređaj i slike na ekranu simulirani su u ilustrativne svrhe.

Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe

Predstavljamo seriju telefona koja današnjoj generaciji omogućava da rade ono što drugi ne mogu. Upoznaj novu seriju telefona Galaxy A izrađenu za Eru uživo.

Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe Pogledaj novu Galaxy A seriju i pronađi pravi model za sebe

Unapredi svoj Galaxy J uz naše nove Galaxy A pametne telefone

Uzeli smo sve što voliš u vezi sa J serijom i stvorili bolju liniju modela – novi Galaxy A. Pogledaj kako je J model unapređen u Eru uživo.

Unapredi svoj Galaxy J uz naše nove Galaxy A pametne telefone Unapredi svoj Galaxy J uz naše nove Galaxy A pametne telefone

Specifikacije

 • Brzina CPU 2.3GHz, 1.7GHz
 • Rezolucija glavnog ekrana 1080 x 2400 (FHD+)
 • Težina (g) 172
 • Vreme reprodukovanja audio sadržaja (do sati) Do sati: 87

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

*Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Slika telefona Galaxy Note20 Ultra prikazanog sa zadnje strane na vrhu stranice je simulirana za potrebe ilustrovanja.

*Slika na vrhu stranice koja prikazuje rasklopljen telefon Galaxy Z Fold2 sa prednje strane, na čijem ekranu se vidi grafička pozadina sa leptirom, simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Virtuelan senzor blizine: Dobijanje informacija o blizini korišnjenjem softvera bez senzora blizine

*Korisnička memorija je manja od ukupne memorije uređaja zbog operativnog sistema koji se koristi za rad i funkcionalnosti uređaja. Dostupna korisnička memorija će varirati u zavisnosti od mobilnog operatera i novih nadogradnji operativnog sistema

*Mreže koje podržava uređaj se mogu razlikovati zavisno od regiona i provajdera.

*Tipična vrednost testirana u eksternim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 3890 mAh. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.

*Mereno dijagonalno, dimenzije ekrana na Galaxy A51 iznose 164,0mm (6,5") kada se meri kao pun pravougaonik i 160,9mm (6,3") kada se uzmu u obzir zaobljeni uglovi; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kamere.