Samsung Galaxy S10 plus

По 10 години на мобилните телефони кои беа весници на трендовите, пристигна новата генерација во иновативноста на мобилната технологија - моделите Galaxy S10e, S10 и S10+.

Galaxy S10e, S10 и S10+. Пристигна новата Galaxy генерацијa.

Запознај ги Galaxy S10e, S10 и S10+

Видео за официјално претставување на уредот Galaxy S10

ДИЗАЈН

Телефон кој не само што се истакнува, туку и се издвојува од другите

Целосно редизајниран за да се отстранат прекините од твојот приказ. Без прекин и пречки. Прецизниот ласерски пресек, безбедноста на екранот и Dynamic AMOLED пријатен за очите го прават Infinity-O екранот најиновативен Galaxy екран до сега.

Tри телефони Galaxy S10+ во хоризонтална позиција, над едниот кој е поставен напред, гледано под благ агол од страната на која се наоѓа копчето Bixby и копчето за јачина на звукот. На три екрани се гледа фотографија на чамец во вода со двајца скијачи на вода сликана од горе, и покажува можност за ширење на Infinity-O екранот.

Отклучи го екранот со едноставен допир. Ние ја преместивме заштитата од задната страна на телефонот на предната, спојувајќи го ултразвучниот читач на отпечаток од прст директно на екранот.

*Достапно само на уредите S10 и S10+.

Се гледа прст кој го допира Infinity-O екранот со виолетово пулсирање кое емитува функција на ултразвучниот читач на отпечаток од прст

*Достапно само на уредите S10 и S10+.

Следната генерација добива форма

*Достапноста на модели и бои може да варира во зависност од државата или од операторот.

Galaxy S10e гледан од предната страна со апстрактна корална и сина графика со бои кои се прелеваат на екранот.

*Достапноста на модели и бои може да варира во зависност од државата или од операторот.

КАМЕРА

Голем број на камери кои те претвораат во професионалец

Фати поширок свет. Користи ултра широка камера за зачудувачки фотографии со видно поле од 123 степени.

Фотографија сликана со уредот Galaxy S10+ на која се гледа жена на брег која стои пред неколку дрвени столбови во самрак. Ултра широкоаголната камера покажува уште поширок кадар.

*Фотографија снимена со уредот Galaxy S10+ со симулиран приказ поради илустрација. Функцијата, исто така е достапна на моделите Galaxy S10 и S10e.

Интелигентната камера ти помага да снимиш прекрасни фотографии така што ќе предложи композиции на слики и автоматски ги оптимизира поставките на камерата.

Фотографија сликана со уредот Galaxy S10 plus на која се гледа сонцето како се раѓа зад планина со одраз во вода

*Фотографии снимени со уредот Galaxy S10+ со симулиран приказ поради илустрирање. Функцијата е достапна и на моделите Galaxy S10 и S10e.

ПЕРФОРМАНСИ

Повисоко ниво на перформанси за генерацијата која не може да чека

Tи имаш моќ. Функцијата Wireless PowerShare ти дава можност да го делиш своето напојување со другите уреди.{{3}} A брзото безжично полнење 2.0 го враќа твојот телефон на 100% многу побрзо.{{4, 5}}

Пренесувај во живо и споделувај каде и да те води животот. Интелигентниот Wi-Fi постигнува поголеми брзини со Wi-Fi 6, поврзувајќи се сигурно и безбедно дури и на јавни мрежи.{{6}} И неприметно се префрла на LTE кој поддржува извонредни брзини на пренос на податоци до 2,0 Gb/s.{{7}}

Снимка од висина која прикажува автомобили кои поминуваат и пешаци како одат по тротоар. Со појавуваат кругови и линии на врвот кои се сечат и ги поврзуваат автомобилите и пешаците и симболизираат големи можности за поврзување на уредите Galaxy S10e, S10 и S10 plus преку Wi-Fi и LTE функцијата.

Тоа целосно ги менува правилата. Ние дизајниравме софтвер и хардвер за игри без пречки.

*Симулирана слика за потребите за илустрација.

Galaxy S10+ во хоризонтална позиција, потпрен под благ агол на страната на која е копчето Bixby и копчето за јачина на звук при што се гледаат внатрешноста на хардверот и деловите на уредот Galaxy S10 plus кои се оптимизирани за играње.

*Симулирана слика за потребите за илустрација.

ПАМЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Телефон кој ти се прилагодува на тебе, а не ти на него

Ние постојано те држиме чекор пред другите. Паметната технологија и напредниот хардвер учат како ти го користиш телефонот, се прилагодуваат да траат подолго и да работат поефикасно, при што ти обезбедуваат врвни перформанси во текот на денот.

Многу голем кадар на единица невронска мрежа, NPU, која е вградена во AP уредот Galaxy S10 plus.

Корисната AI го прави твојот секојдневен живот многу полесен. Bixby навиките сугерираат често користење на апликациите и задачите кои се засноваат на времето или локацијата како би развиле природно и паметно искуство – само за тебe.

Симулирана слика на интерфејсот Bixby навики во текот на возењето. Aктивираните функции порачуваат Bixby Voice вклучи се, пушти Samsung музика и ротирај ја ориентацијата на екранот.

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Galaxy S10e, S10 и S10+ се само почеток

Новиот Samsung Galaxy S10 или Samsung Galaxy S10+ е достапен кај Вашиот овластен Samsung партнер