Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
Performance check
Veoma krupan kadar objektiva kamere na uređaju Galaxy S10+ sa logom S10 na vrhu.

Kamera

Kamera nove generacije koja ti omogućava da slikaš kao profesionalac

S10 Updates

Otkrij unapređenja koja Galaxy S10 kameru podižu na novi profesionalni nivo.

Iskusi najnovije Galaxy mogućnosti svog telefona. Ažuriraj softver kako bi ti nove karakteristike bile dostupne.

*Dostupnost ažuriranja može varirati u zavisnosti od države.

 • Single Take

  Njegov režim brzog okidanja pretvoren je u pravu zver. Aktiviraj blendu i pomeraj se najmanje 3, a najviše 10 sekundi kako bi cela scena ušla u kadar, zatim idi u Galeriju gde ćeš naći mnoštvo automatski kreiranih formata.1

  Go to Single Take
 • Noćni režim

  Zamisli savršeno jasne noćne snimke. Nadograđeni Noćni režim pojačava osvetljenost scena kada je to potrebno, čineći da boje čak i u mraku dolaze do izražaja.

 • Night Hyperlapse

  Unapređen način noćnog snimanja. Sekunde snimaka duge ekspozicije pretvaraju se u umetnički video sa vidljivim tragovima kretanja svetlosti i pokreta.

  Go to Night Hyperlapse
 • PRO
  Pro Video

  Preuzmi kontrolu nad svojim video snimanjem uz opcije nadohvat prsta u Pro Video režimu. Ručno podesi postavke kao što su ISO, brzina otvaranja blende i nivo ekspozicije, onako kako osećaš da treba.

 • Custom Filter

  Potpuno nov način da svojim fotografijama daš sopstveni pečat. Svoje snimke dopuni filterima koje ćeš sam napraviti, izvlačeći boje i atmosferu sa svojih omiljenih slika.

 • Snimanje tokom konverzije prednje/zadnje kamere

  Dok i prednja, i zadnja kamera imaju isti kvalitet snimanja, prebacivanje između ove dve kamere tokom samog snimanja je potpuno neprimetno.

 • Quick Share

  Učinili smo deljenje još lakšim. Proveri ko se sve od tvojih kontakata nalazi u blizini, selektuj ih i deli sa više ljudi istovremeno. Nije potrebno uparivanje.2

  Go to Quick Share

Veći broj kamera

Pet objektiva.

Više kamera sa ultraširokom kamerom donosi potpuno novi način slikanja i snimanja.

Sada u džepu nosiš punu opremu objektiva. Postoji telefoto kamera sa neverovatnim mogućnostima zumiranja, širokougaona kamera za svakodnevne trenutke i ultraširoka kamera savršena za slikanje panorama.

Dva telefona Galaxy S10+. Jedan je prikazan otpozadi i vidi se trostruka zadnja kamera, uključujući telefoto kameru od 12 MP, širokougaonu kameru od 12 MP i ultraširoku kameru od 16 MP. Drugi telefon je prikazan spreda i vidi se dvostruka prednja kamera, uključujući kameru za slikanje selfija od 10 MP i dubinsku kameru od 8 MP.
Dva telefona Galaxy S10+. Jedan je prikazan otpozadi i vidi se trostruka zadnja kamera, uključujući telefoto kameru od 12 MP, širokougaonu kameru od 12 MP i ultraširoku kameru od 16 MP. Drugi telefon je prikazan spreda i vidi se dvostruka prednja kamera, uključujući kameru za slikanje selfija od 10 MP i dubinsku kameru od 8 MP.

*Pet kamera dostupno je samo kod modela Galaxy S10+. RGB dubinska kamera od 8 MP dostupna je samo kod modela Galaxy S10+. Galaxy S10 ima 3 zadnje i 1 prednju kameru, dok Galaxy S10e ima 2 zadnje i 1 prednju kameru.

Karakteristike kamere

Izuzetna kamera sa dvostrukom blendom pa se više ne moraš plašiti mraka

Dvostruka blenda i kompozicija od više frejmova unosi svetlost u mračne fotografije.

Sa dvostrukom blendom spreman si za slikanje – bez obzira na doba dana ili noći – jer ona prilagođava i optimizuje osvetljenje pre nego što dodirneš okidač. Pored toga, snažan procesor automatski kombinuje više kadrova sa manje osvetljenja i rezultat je jedna divna fotografija.

*Dvostruka blenda podržava režime F1,5 i F2,4.

 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi horizont usred dana nasuprot plavom nebu na kome se vidi odraz zgrada.
  Režim blende F2.4

  Izoštrava fotografije slikane usred dana.

  *Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

 • Ista fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi horizont ali ovog puta noću sa svetlima zgrada koja se oslikavaju na nebu.
  Režim blende F1.5

  Unosi više svetlosti i osvetljava tamne ili loše osvetljene kadrove.

  *Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Zadnja kamera

Tri kamere. Nije samo široka, već ultraširoka

Telefoto kamera, širokougaona kamera i ultraširoka kamera dovoljno moćne da ostvare tvoju viziju.

Moćna ultraširoka kamera nove generacije od 16 MP omogućava ti da se bolje prilagodiš svakom snimku. U kombinaciji sa širokougaonom kamerom od 12 MP i telefoto kamerom, možeš da snimaš sa 2x optičkim zumom.

*Telefoto kamera dostupna kod modela Galaxy S10 i S10+.

*Fotografije slikane uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Kako fotografisati sa širokougaonom i ultraširokougaonom kamerom

Ultraširoka kamera slika ono što vidiš baš onako kako ti vidiš.

Uz širi ugao nego kod širokougaone kamere, ultraširoka kamera pruža mogućnost slikanja u vidnom polju širine 123 stepena – što znači da vidi skoro isto koliko i tvoje oči.

Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi žena koja stoji usred drveta u šumi tokom dana. Ultra širokougaona kamera pokazuje još širi kadar.
Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi žena koja stoji usred drveta u šumi tokom dana. Ultra širokougaona kamera pokazuje još širi kadar.

*Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Ultraširoka panorama za tvoju širu perspektivu.

Slikaj šire i izduženije panorame — sa sjajnom perspektivom — ultraširokom kamerom. Ova kamera omogućava veće i krupnije scene u jednom jedinom kadru, i horizontalno i verikalno, pa čak i kada ne vidiš sve u kadru, ona vidi i beleži.

Fotografija slikana u režimu panorame uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi panorama grada i reka koja protiče. Kako skroluješ, kadar se uvećava i izdužuje.

*Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Prednja kamera

Prednja kamera koja nadmašuje zadnje kamere

Prednja kamera promenjena i unapređena da bi selfi bio veći.

Isprobaj i uživaj u prednjoj kameri koja sadrži nove mobilne inovacije, uključujući 4K UHD snimanje, kao i dvostruku kameru za slikanje umetničkih selfija uz funkciju Live Focus.

*Dvostruka prednja kamera dostupna samo kod modela Galaxy S10+. Modeli Galaxy S10 i S10e imaju samo po jednu prednju kameru.

 • Fotografija selfija slikana uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vidi žena pri slabom svetlu a preko njenog lica je sjajna duga.
  Selfi

  Kamera za slikanje selfija prepoznaje lica, brzo se fokusira i u tren oka pravi veličanstvene selfije.

  *Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

 • Fotografija selfija slikana uređajem Galaxy S10+ u režimu Live Focus na kojoj se vidi žena koja stoji ispred zida a svuda oko nje su biljke. Zid je zamagljen ali se ona jasno vidi.
  Funkcija Live Focus

  Nova dvostruka prednja kamera omogućava eksperimentisanje sa dubinom polja i umetničkim efektima za menjanje raspoloženja na selfi fotografijama.

  *Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Ova funkcija je takođe dostupna kod modela Galaxy S10 i S10e koji imaju po jednu prednju kameru, ali zbog različitih tehnologija, rezultati nisu uvek isti.

 • Fotografija selfija slikana uređajem Galaxy S10+ na kojoj se vide dve žene kako sede u hladovini ali one nisu u fokusu i ne vide se jasno zbog Dual Pixel senzora.
  Dual Pixel senzor

  Dual Pixel senzor precizno i jasno slika pokrete, kao i dobro osvetljene selfije u fokusu, čak i pri lošem osvetljenju.

  *Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

 • Selfi video u 4K UHD rezoluciji na kojoj se vidi muškarac na jahti koji drži telefon u ruci i njiše njime a iza njega je gradska panorama.
  pokreni
  4K UHD Video

  I izvanredna novina u telefonima kompanije Samsung — kamera je sada smeštena na prednjem delu uređaja i gleda direktno u korisnika tako da omogućava beleženje neverovatnih 4K UHD video snimaka.

  *Video snimljen uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Profesionalni video snimak

Ubrzani video snimak, a da ti se ne zavrti u glavi

Funkcija supermirnog snimanja i stabilnosti kamere uzdiže pokrete na još viši nivo.

Snimaj kao profesionalac koristeći Galaxy S10e, S10 i S10+ sa profesionalnom kamerom i ultraširokom kamerom i softverom koji može da predvidi pokrete. Funkcija supermirnog snimanja i stabilnosti kamere omogućava besprekorne snimke, čak i usred pustolovine sa puno pokreta.3

Uporedo poređenje video snimka skejtbordera u parku. Galaxy S9 strana je nestabilna, drhtava i teška za praćenje, dok je Galaxy S10 plu stranaživopisna, glatka i vrlo stabilna.
pokreni
 • Prethodni model
 • Galaxy S10+

*Dostupno samo pri snimanju u Full HD rezoluciji.

*Video sniman uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

*Prethodni model je Galaxy S9.

Kako snimati super stabilne video zapise

4K UHD i HDR10+ Snimanje oživljava scenu.

Zabeležite kamerom neverovatne snimke a onda ponovo pogledajte detalje koje ste uživo videli. Funkcija HDR10+ koristi dinamično mapiranje boja i prikazuje uz puno kontrasta bogatu paletu stvarnih boja koje su precizne i jasne u svakoj sceni.

Video snimak prikazuje čoveka na džet skiju sa više scena u obliku Infinity displeja. Svaka scena započinje bledo i postaje živopisna da bi oslikala kako 4K UHD i HDR10 plus snimak pojačava detalkje na slici. Snimak se završava sa Galaxy S10 plus u landscape režimu sa džet-skijem na ekranu sa punim 4K UHD i HDR10 plus detaljima i bojama.
pokreni

*Snimanje u formatu HDR10+ je trenutno u fazi beta-testiranja i dostupno je samo na zadnjoj kameri. Kvalitet može da varira zavisno od platforme za deljenje i okruženja za reprodukciju; HDR10+ boja dostupna je samo kod podržanih uređaja ili platformi.

*Simulirana slika za potrebe ilustrovanja.

Superusporeni snimak produžava u nedogled zapanjujuće trenutke.

Uz HD podršku snimaj više akcije brzinom od 960 frejmova u sekundi. Takođe, izaberi i iseci delove super usporenog snimka i napravi svoje super usporeno remek-delo.4

*Video snimljen uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Superusporeni video snimak muškarca koji sa ivice jahte skače u vodu. Dok traje skok, režim superusporenog snimanja značajno usporava samo skakanje i pljuskanje vode prikazuje u mnogo detalja.
pokreni

Inteligentna kamera

Kamera koja je toliko pametna da vredi podeliti sa drugima svaki snimak

Funkcija Optimizacija kadra je tvoja pametna prečica do profesionalnih fotografija.

Unapređena funkcija Optimizacija kadra je tvoj pametan pomoćnik koji misli umesto tebe i prepoznaje 30 popularnih objekata. Funkcija lokalnog mapiranja boja automatski prilagođava podešavanja kamere prema određenoj sceni i pomaže ti da napraviš najbolji snimak.5 Osim toga, tu je i funkcija Otkrivanje grešaka koja te upozorava ako se pojavi problem.6, 7

*Fotografije snimljene uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

*Dostupno je 30 režima: Lice, Beba, Osoba, Pas, Mačka, Hrana, Ljudi, Plaže, Nebo, Planina, Zalazak sunca, Izlazak sunca, Grad, Sneg, Vodopad, Vodene površine, Pejzaž, Pozornica, Vozila, Piće, Cveće, Drveće, Zelene površine, Životinja, Cipele, Pozadinsko svetlo, Enterijer, Tekst, Garderoba, Pogled noću

Kako da istakneš subjekat tvoje fotografije uz Optimizator scena

Funkcija Live Focus fokusira se na ono što je bitno.

Sada je isticanje objekata lakše nego ikada ranije. Funkcija Live Focus koristi unapređenu tehnologiju uz pomoć koje razlikuje ljude i omogućava omekšavanje pozadine, kao i prilagođavanje dubine polja, a rezultat su prelepe umetničke fotografije. Moguće je promeniti postavku vibracija uz „bokeh” efekte, čak i nakon fotografisanja.

*Fotografije slikane uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ uz funkciju Live Focus prikazuje ženu koja gleda nagore pa udesno a u pozadini su kaktusi i plavo nebo.
  Original
 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ uz funkciju Live Focus prikazuje ženu koja gleda nagore pa udesno a u pozadini su kaktusi i plavo nebo. Pozadina se zamućuje uz pomoć efekta zamućenja.
  Zamućenje
 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ uz funkciju Live Focus prikazuje ženu koja gleda nagore pa udesno a u pozadini su kaktusi i plavo nebo. Pozadina je zamućena uz pomoć efekta okretanja da bi izgledalo kao da se okreće.
  Rotacija
 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ uz funkciju Live Focus prikazuje ženu koja gleda nagore pa udesno a u pozadini su kaktusi i plavo nebo. Pozadina se zamućuje uz pomoć efekta zumiranja da bi izgledalo kao da je zumirana.
  Zumiranje
 • Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ uz funkciju Live Focus prikazuje ženu koja gleda nagore pa udesno a u pozadini su kaktusi i plavo nebo. Pozadina je crno-bela, ali je žena prikazana u jarkim bojama uz pomoć efekta boje.
  Boje
Kako dodati efekat zamućenja uz pomoć Live Focus opcije

Predlozi slika profesionalni vodič za slikanje neverovatnih fotografija.

Iskoristi pravila fotografisanja profesionalnih fotografa: unapređeno mašinsko učenje je vodič do savršene kompozicije fotografije na osnovu analiziranja preko 100 miliona visoko kvalitetnih fotografija.

Fotografija snimljena uređajem Galaxy S10+ prikazuje muškarca ispred šarene ograde koji se pretvara da trči. Fotografija je na početku malo iskrivljena, ali je prekriva interfejs sa predlozima i pokazuje kako korisnik treba da prilagodi sadržaj. Kada se slika ispravi, kamera se automatski aktivira i slika fotografiju.

*Fotografije snimljene uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Kako da unaprediš kompoziciju fotografije uz pomoć Predloga slika

AR emotikoni da život bude još zabavniji.

AR emotikoni sada mogu da izraze mnogo više emocija nego ikada ranije. Sve što je potrebno jeste da napraviš selfi i da onda kreiraš emotikon koji liči na tebe i prati tvoje pokrete.8 Personalizuj svoj AR emotikon uz sve veći izbor garderobe i dodatne opreme, i uzdigni svoje poruke na još viši nivo sa prilagođenim nalepnicama.

*Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Selfiji sa AR emotikonima slikani uređajem Galaxy S10+ prikazuju muškarca svetlo smeđe kose i braon očiju koji nosi crnu majicu na kratke rukave.

Jednostavno deljenje omogućava da samo jednim potezom postavite sadržaj.

Neka svi znaju da ste slikali #withGalaxy. Funkcija deljenja na uređajima Galaxy S10e, S10 i S10+ se lako podešava pa možeš bezbrižno gledati kako se lajkovi umnožavaju. Poveži se na svoju omiljenu društvenu mrežu direktno preko aplikacije Kamera i podeli svoja fotografska i video remek-dela čim budu gotova.

Deset fotografija slikanih uređajem Galaxy S10+ u kvadratnom formatu kao primer slika koje se postavljaju na društvene mreže.

*Fotografije slikane uređajem Galaxy S10+. Funkcija je takođe dostupna na modelima Galaxy S10 i S10e.

Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+

Boje

Galaxy S10e
 • Prizma bela
 • Prizma crna
 • Prizma zelena
 • Jarko žuta
 • Kardinalno crvena
Galaxy S10
 • Prizma bela
 • Prizma crna
 • Prizma zelena
 • Kardinalno crvena
Galaxy S10+
 • Prizma bela
 • Prizma crna
 • Prizma zelena
 • Porcelansko bela*
 • Porcelansko crna*
 • Kardinalno crvena

Veličina ekrana

Galaxy S10e 5.8”
Galaxy S10 6.1”
Galaxy S10+ 6.4”

Vrsta displeja

Galaxy S10e Ravni
Galaxy S10 Zakrivljeni
Galaxy S10+ Zakrivljeni

Senzor za otiske prstiju

Galaxy S10e Kapacitivni skener otiska prsta
(Sa strane)
Galaxy S10 Ultrazvučna detekcija otiska prsta
(Na ekranu)
Galaxy S10+ Ultrazvučna detekcija otiska prsta
(Na ekranu)

Prednja kamera

Galaxy S10e Selfi kamera
Galaxy S10 Selfi kamera
Galaxy S10+ Selfi kamera RGB dubinska kamera

Zadnja kamera

Galaxy S10e Širokougaona kamera Ultraširoka kamera
Galaxy S10 Telefoto kamera Širokougaona kamera Ultraširoka kamera
Galaxy S10+ Telefoto kamera Širokougaona kamera Ultraširoka kamera

Kapacitet baterije*

Galaxy S10e 3100 mAh (tipično)
Galaxy S10 3400 mAh (tipično)
Galaxy S10+ 4100 mAh (tipično)
 • Dostupnost modela i boja može zavisiti od države ili provajdera.
 • Keramička verzija dostupna samo za modele Galaxy S10+ sa 8 GB RAM-a i 512 GB interne memorije i sa 12 GB RAM-a i 1 TB interne memorije.
 • Mereno dijagonalno, veličina ekrana modela Galaxy S10e iznosi 5,8 inča kao pun pravougaonik, tj. 5,6 inča kad se računa zaobljenje ćoškova; veličina ekrana modela Galaxy S10 iznosi 6,1 inča kao pun pravougaonik, tj. 6,0 inča kad se računa zaobljenje ćoškova, dok veličina ekrana modela Galaxy S10+ iznosi 6,4 inča kao pun pravougaonik, tj. 6,3 inča kad se računa zaobljenje ćoškova; stvarna vidljiva površina je manja usled zaobljenja ćoškova i otvora za kamere.
 • 3100 mAh, 3400 mAh i 4100mAh (tipično) odnosi se na tipičnu vrednost kapaciteta baterije koja je testirana u nezavisnoj laboratoriji. Ocenjeni (minimalni) kapacitet je manji. Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet iznosi 3000 mAh za Galaxy S10e, 3300 mAh za Galaxy S10 i 4000 mAh za Galaxy S10+. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Proširi da vidiš razlike između Galaxy S10 modela.

Pretvori uhvaćene trenutke u umetnička dela

Pronađi savete i trikove za fotografije za svoje sledeće remek-djelo.

istraži više
Fotografija slikana uređajem Galaxy S10 plus korišćenjem funkcije Nedogled i prikazuje muškarca koji stoji između zgrada, a njegova senka se vidi u odrazu vode.