Pogled odozgo pod uglom na nekoliko uređaja Galaxy S10+ u horizontalnom položaju, a na prednjim ekranima su prikazane različite slike. U sredini je Galaxy S10+ Prism White na čijem ekranu piše „S10+ Performance Edition”.

Nije mu moguće odoleti

Galaxy S10+ Performance Edition je nešto sasvim novo.

Napravljen je od izvanredne keramike otporne na ogrebotine i diči se elegantnim dizajnom koji je izdržljiv baš kao ti. Ispod ove elegantne spoljašnjosti nalaze se naša najtrajnija baterija, 12 GB RAM-a za brze i prilagodljive performanse i unutrašnja memorija od 1 TB.
Stigla je vrhunska kombinacija lepote i snage.

Performance check

Opusti se i uživaj u većem uzbuđenju
i napetosti bez tenzija.

Sada ti je na dohvat ruke više od 500 filmova*. Nema kraja zabavi uz Galaxy S10+ Performance Edition jer ovaj uređaj ima ogromnu unutrašnju memoriju od 1 TB, ali i mogućnost dodavanja microSD kartice sa još 512 GB.

Štampanim slovima napisano je 1 TB, a različite slike prirode prekrivaju slova koja prikazuju veličinu unutrašnje memorije uređaja Galaxy S10+ Performance Edition.

Bioskop…
u tvom džepu.

Ima li boljeg načina da pogledaš sve te filmove? Naš novi displej Infinity-O pruža se od ivice do ivice i omogućuje ti da potpuno uroniš u akciju.

Pogled spreda na tri uređaja Galaxy S10+ postavljena vodoravno jedan iza drugog. Na ekranu prvog telefona vidi se zamrznuti kadar crvenokose žene usred šume koji prikazuje izuzetne mogućnosti displeja Infinity-O.

Sačuvaj od zaborava mnogo,
mnogo više.

Znamo da su ti uspomene najvažnije. Zato uz ovu dosad najveću memoriju uvek imaš kod sebe sve svoje fotografije. Briši onda kada to želiš, a ne kada moraš.

Pogled spreda na uređaj Galaxy S10+ u vodoravnom položaju, pri čemu se vidi samo gornja polovina ekrana sa galerijom različitih slika snimljenih telefonom Galaxy S10+.

Brzina telefona prilagođena
tvojoj brzini.

Ako više voliš igre od filmova, Galaxy S10+ ti nudi unapređene performanse i neverovatnu brzinu. Ništa te neće usporavati čak ni ako gledaš sadržaj uživo ili prenosiš intergalaktičke avanture na ekranu.
U presudnom trenutku… samo napred! Nema usporavanja ni kočenja. Duže igranje uz duže trajanje baterije i adaptivni režim uštede energije.

Pogled spreda na uređaj Galaxy S10+ u vodoravnom položaju, a na ekranu se vidi scena iz igre Fortnite.

Odelo čini čoveka,
a to čini i mobilni telefon.

Savršen spoj impresivnih funkcija i fantastičnog dizajna. Galaxy S10+ Performance Edition ti pruža stil koji se ističe svetlucavom belom ili crnom površinom, a to je tek početak.
Napravljen od keramike otporne na ogrebotine, sa stilizovanim metalnim okvirom i čvrstim staklom Gorilla Glass 6, Galaxy S10+ Performance Edition je osmišljen tako da bude izdržljiv i da se ističe.

Tri uređaja Galaxy S10+ gledani pod uglom i poređani jedan iza drugog, a na prednjem ekranu jednog od njih vidi se slika cveta.

"Ovaj telefon nema konkurenciju. Sjajna kamera, kristalno čist stereo zvuk. Redovna ažuriranja i solidna baterija. A displej je posebna priča. Nema bolje."

PROČITAJ SVE RECENZIJE