Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Galaxy S21 5G | S21+ 5G

Galaxy S21 Plus 5G fantomskoljubičaste boje, prikazan sa zadnje strane i postavljen iznad Galaxy S21 5G fantomskoroze boje koji je prikazan sa prednje strane. Na ekranu telefona koji je prikazan sa prednje strane vidi se koralna grafička pozadina.

Stvoren da ti svaki dan učini nezaboravnim

Nikad više ne propusti savršen snimak. Upoznaj Galaxy S21 5G i S21+ 5G. Konstrukcija koja donosi revoluciju u svet videa i fotografije, sa 8K rezolucijom koja prevazilazi bioskopski kvalitet i omogućava ti da izvučeš veličanstvene fotografije direktno iz video-snimka. Sve je spakovano u dve veličine: 64 MP, naš najbrži čipset i velika celodnevna baterija.1 Stvari postaju kultne.

 • Upoznaj novo lice Galaxy telefona

DIZAJN I EKRAN

Stvoren da privuče pažnju
Galaxy S21+ 5G 6,7”

INFINITY-O EKRAN2

DYNAMIC AMOLED 2X

ŠTITNIK ZA ZAŠTITU OČIJU

SUPERTEČNI DISPLEJ OD 120 HZ

Galaxy S21 5G 6,2”

INFINITY-O EKRAN2

DYNAMIC AMOLED 2X

ŠTITNIK ZA ZAŠTITU OČIJU

SUPERTEČNO OSVEžAVANJE EKRANA OD 120 HZ

Galaxy S21 5G u fantomski ružičastoj boji ispred Galaxy S21 Plus 5G u fantomski ljubičastoj boji, oba posmatrana sa zadnje strane pod uglom. Oba se okreću i vidi se grafička pozadina na ekranima.

boje

Živopisnost ljubičaste

FANTOMSKI LJUBIČASTA

Krupan prikaz zadnje kamere Galaxy S21 Plus 5G u fantomski ljubičastoj boji.

Uglađenost srebrne

FANTOMSKI SREBRNA

Krupan prikaz zadnje kamere Galaxy S21 Plus 5G u fantomski srebrnoj boji.

Upadljivost crne

FANTOMSKI CRNA

Krupan prikaz zadnje kamere Galaxy S21 Plus 5G u fantomski crnoj boji.

Upoznaj fantomsku seriju3

Raj za oči

Sjajan i zaštićen u svakom pogledu.

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

Revolucionarna zaštićenost

Napravljeno za one „O ne!” trenutke, staklo Gorilla Glass Victus™ je otporno na ogrebotine i oštećenja i ovo je najčvršće staklo koje su Samsung mobilni telefoni do sada imali.4

Krupan prikaz Galaxy S21 5G u fantomski ružičastoj boji koji iz ugla prikazuje položen telefon, sa ciljem da se pokaže jarkost i živopisnost boja.
Ovde počinje video-revolucija
Dva Galaxy S21 Plus 5G telefona u fantomski ljubičastoj boji koji se približavaju jedan drugom sa suprotnih strana, jednom je vidljiva prednja, a drugom zadnja strana.

PROFESIONALNI VIDEO ZAPIS

Frejm u novom značenju
8K
Svaki dan uzbudljiviji od filma

Tri prijatelja se voze u kamionetu, dvojica skaču sa zadnjeg dela. Scena snimljena u 8K video-režimu, jedna fotografija izvučena pomoću funkcije 8K Video Snap.

Najbolje fotografije iz svakog 8K video-snimka

8K Video je najveća rezolucija koja postoji kod pametnih telefona, koja tvoje snimke čini boljim čak i od filmskih. Osim toga, uz snimanje u 8K rezoluciji i frekventnost od 24 fps svaki vlog i zabeležena uspomena postaju deo tvog puta ka zvezdama. Snimi, otpremi i gledaj odmah na YouTube-u.

Zatim upotrebi 8K Video Snap da sačiniš album pun izuzetno kvalitetnih slika od 33 MP izvučenih direktno iz 8K video-zapisa. Prvo samo snimi, a kasnije lako izvuci fotografiju.

* YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC.

SINGLE TAKE

Jedno snimanje pregršt fotografija pusti

Slika grupe prijatelja koji napolju voze rolere pretvara se u mnoštvo fotografija i kratkih klipova sa primenjenim različitim filterima i opcijama opsecanja.

Uz mogućnost snimanja jedne fotografije i Single Take dobijaš mnoštvo vrednih fotografija iz kojih onda možeš da izabereš one koje ti se najviše sviđaju.5, 6Kao video uređivanje sopstvenih snimaka, uz seckanje, usporavanje i stabilizaciju sadržaja, kreiraj savršenstvo koje odmah možeš da postaviš na Instagram.

Superstabilan. Uključeno

pusti

Scena prikazuje ženu koja vozi skejtbord niz ulicu uhvaćena pomoću Galaxy S21 Plus 5G u fantomski crnoj boji. Jedan snimljen pomoću Galaxy S21 Plus 5G bez uključenog Superstabilnog režima, a drugi sa uključenim Superstabilnim režimom. Snimak koji je napravljen sa Super Steady režimom je čist i detaljan.

Opremljen za akciju i supertečan

Super Steady prosto moli za malo akcije. Sada kad smo napravili kombinaciju AI stabilizacije snimka i frekventnosti od 60 fps, tvoje avanture mogu da postanu malo uzbudljivije, s obzirom na to da tvoj novi telefon snima kao akciona kamera.

Supertečni 60 fps video omogućava ti da ponovo proživiš prošle trenutke s jednakim uzbuđenjem. Njegova dinamična stopa osvežavanja se automatski podešava, omogućavajući podjednako kvalitetno snimanje supertečnih video-zapisa i po jakom, i po slabom svetlu.7

Revolucijarezolucije

se nastavlja

10 MP SELFI KAMERA
12 MP ULTRAŠIROKA KAMERA
12 MP ŠIROKOUGAONA KAMERA
64 MP TELEFOTO KAMERA
64 megapiksela

PROFESIONALNA KAMERA

Lepota je u detaljima
Kamera uveličava tanjir sa ljubičastim desertom i žutim cvetom koji je prekriven mrežom linija, da bi se pokazalo kako slike i nakon opsecanja imaju visoku rezoluciju.

Snimaj u rezoluciji od 64 megapiksela kako bi kasnije mogle biti izdvojene i sačuvane jasne fotografije u rangu umetničkih dela.9

PORTRET

Odmah spremno za Instagram

Portreti nikad nisu bili lepši. Napravi fotografije tako da odmah budu spremne za društvene mreže bez uređivanja.

 • Žena koja sedi na mestu vozača u kolima okrenuta ka suvozačevoj strani.
  ORIGINAL
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen Blur efekat.
  BLUR
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen Studio efekat.
  STUDIO
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen Izraziti mono efekat.
  IZRAZIT MONO
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen Blagi mono efekat.
  BLAG MONO
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen Pozadinski efekat.
  POZADINSKI
 • Žena koja sedi na mestu vozača, slikana u Portret režimu uz primenjen efekat Objekat u boji.
  OBJEKAT u boji
Žena koja se smeši, slikana u Portret režimu.

AI analizira lica i prirodnu svetlost, uglove i smer njenog širenja, vodeći računa da subjekat fotografisanja bude u fokusu i da, naravno, odlično izgleda.

NOĆNI REŽIM

Noć je tvoja
Žena kampuje u svom kamionetu. Jedan snimak je snimljen pomoću Galaxy S21 Plus 5G bez aktiviranog Noćnog režima, a drugi sa aktiviranim Noćnim režimom. Fotografija snimljena sa uključenim Noćnim režimom je jasna, detaljna i odlikuje se većim bogatstvom boja u odnosu na drugu fotografiju.

Nemaš svoju ekipu zaduženu za rasvetu? Smeta ti blesak blica? Nema problema. Sad možeš i bez sve te opreme osvetliti noć i snimiti jednako jarke boje, bez obzira da li je mrak ili slabo svetlo.

30X SPACE ZOOM

Nema više ničeg što je previše daleko
play

Automobil u kome sedi par na zadnjem sedištu. Dok se prizor uveličava, vidi se neko na mestu vozača. Daljim uveličavanjem do 30x na bočnom retrovizoru se vidi nasmejani izraz lica.

Poboljšani kvalitet kamera omogućava 30x digitalno uveličavanje, zbog čega deluje da su i gledaoci iz zadnjeg reda dovoljno blizu da dodirnu binu.8 Zoom Lock stabilizuje snimak kao pomoć ako ti ruke zadrhte.

SELFI

Ističe tvoje najlepše lice
Žena koja se smeši dok pravi selfi ispred ružičastog zida.

Selfi režim pomoću AI tehnologije popravlja tvoj snimak bojeći tvoje lice realnim, iskrenim bojama.

Žena koja se smeši dok snima selfi pod niskim uglom sa ružičastim zidom iza sebe.

Kamera od 10 MP sa prednje strane ne ostavlja nezabeleženim nijedan detalj, dok je brzi autofokus tu da ti omogući snimanje najlepših fotografija.

PERFORMANSE

Ne može da stane. Neće da stane
Dva Galaxy S21 Plus 5G telefona u fantomski ljubičastoj boji susreću se pod uglom, jedan se vidi sa zadnje strane. Dva telefona se razdvajaju i udaljavaju jedan od drugog.

PAMETNA BATERIJA

Izdržljivija od svake noćne ptice1, 10

Galaxy S21 Plus 5G telefon prikazan sa prednje strane u vodoravnom položaju, a na ekranu se vidi gradski pejzaž sa zgradama i rekom koja protiče kroz centar grada. Osvetljenje se menja sa dnevnog na noćno i pokazuje upotrebu telefona ujutru, preko dana i uveče.

 • Super Brzo punjenje omogućava sate rada sa samo nekoliko minuta punjenja.11

 • Brzo bežično punjenje 2.0 je brza dopuna energijom – bez kablova.12

 • Uz Bežični PowerShare možeš koristiti telefon da dopuniš svoje slušalice, sat ili čak telefon svog prijatelja.13

Logo sertifikovanog USB brzog punjača od 25 W.

* The USB Implementers Forum, Inc. (USB-IF) grupa je osnovana 1995. godine sa ciljem da na tržištu i među potrošačima podrži i ubrza USB standardizaciju uređaja. Superbrzo punjenje Galaxy S21 5G i S21+ 5G uređaja poseduje sertifikat o usaglašenosti sa USB standardima, što znači da su tvoji proizvodi u skladu sa najvišim industrijskim standardima. Ovaj sertifikat možeš pronaći na www.usb.org.

5 NM PROCESOR

Upoznaj najbrži Galaxy čip do sada

Sa više brzine, više snage i više inteligencije, 5nm procesor je dovoljno brz da ide u korak sa akcijom, tako da možeš učiniti više uz veću brzinu.4

8GB RAM memorije

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

Tri Galaxy S21 Plus 5G telefona fantomskoljubičaste boje prikazana sa prednje strane pod uglom, jedan naspram drugog. Na ekranu jednog telefona u toku je preuzimanje epizoda, na ekranu drugog internet interfejs, a na ekranu trećeg video striming interfejs.

BEZBEDNOST

Podeli samo ono što želiš

Knox bezbednosna platforma pruža visok nivo zaštite telefona, počev od samog čipa tako da su podaci i pristup aplikacijama potpuno zaštićeni i bezbedni. Ova platforma takođe ima Samsung Knox Vault koji čuva tajnost podataka za biometrijsku proveru identiteta kao u trezoru.A sa većim Ultrazvučnim senzorom otiska prsta sa nižom latencom, možete da otključate još brže - čak i ako su vam prsti suvi.4

Galaxy S21 Plus 5G posmatran s prednje strane sa Samsung Knox logom na ekranu.

PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE

Uspomene koje zauvek ostaju upamćene

Ugrađena memorija veličine do 256 GB znači da će hiljade tvojih važnih trenutaka biti potpuno bezbedni.14

Microsoft OneDrive logo

OneDrive je posebna prednost namenjena tvojoj bezbrižnosti. Automatski sinhronizuj fotografije i video-snimke kako bi bili potpuno zaštićeni.15

Galaxy S21 Plus 5G posmatran s prednje strane sa slikom žene na ekranu koja gleda u kameru. Iza nje se vidi galerija slika.

VODOOTPORNOST

Voda? Nema veze
Galaxy S21 Plus 5G fantomskoljubičaste boje i Galaxy S21 5G fantomskoroze boje, oba prikazana sa zadnje strane, okruženi vodom.

IP68 stepen zaštite16

5G

Hiperbrza 5G mreža omogućava preuzimanje cele sezone omiljene serije za tren oka. 5G kompatibilni čipset ostvaruje stabilnu konekciju i veću brzinu tokom preuzimanja i otpremanja podataka.17, 18, 19 S druge strane, Wi-Fi 6 te brzo i pouzdano spaja sa svim što voliš.20

Dvostruki SIM omogućava ti da u jednom uređaju koristiš nano SIM i eSIM i imaš dva različita paketa za prenos podataka.21

pusti

Žena gleda kroz prozor kroz razmaknute roletne. Kadar se udaljava i pojavljuje se Galaxy S21 Plus 5G fantomskoljubičaste boje. Na ekranu je striming platforma i u toku je preuzimanje TV epizoda, čime se pokazuje brzina 5G mreže.

GEJMING

Performanse koje osvajaju
Ženski lik napušta brod da bi istražio novi svet.

Spremni za veliki ekran?

Ćaskanje na velikom ekranu omogućava lako stupanje u kontakt sa prijateljima i bližnjima, a pritom nudi zabavu uz šarene pozadine. Svako se može priključiti u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta. Drage osobe će ti uvek biti blizu jer treba samo da dodirneš dugme i započneš razgovor.19, 20, 22

GOOGLE DUO

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

* Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Na TV-u na zidu vidi se video-razgovor između četiri prijatelja.

Pomoću opcije za Preslikavanje pokreta lakše je pratiti trening – tvoj telefon ti pomaže da pravilno odradiš vežbu projektujući tvoju sliku na TV.22, 23

Na TV-u je ženski instruktor u joga pozi „pas koji gleda dole” na ekranu, sa kvadratićem u uglu na kome se vidi žena koja kopira zadatu vežbu.

GALAXY SMARTTAG

Označi ga i pronađi

Stavi privezak na ključeve ili novčanik, a zatim preko aplikacije SmartThings Find lako prati i proveri poslednju lokaciju traženog predmeta.24, 25, 26

Privezak Galaxy SmartTag crne boje, prikazan sa prednje strane.
Privezak Galaxy SmartTag u boji ovsene kaše, prikazan sa prednje strane.
Galaxy S21 Plus 5G telefon prikazan sa prednje strane, na ekranu se vidi aplikacija Galaxy SmartThings koja prikazuje kako izgleda kada neko traži izgubljeni predmet sa prikačenim Galaxy SmartTag priveskom.

Muzika tvog života na dodir od tebe27

Galaxy Buds Pro slušalice u fantomski ljubičastoj boji okrenute suprotno jedna u odnosu na drugu.

ŠTA JE U KUTIJI?

Šta ti je potrebno da svaki dan bude poseban

Za lakši početak 2021. Uz ovaj uređaj sleduje sve što ti je potrebno, bez dodataka koji bi bespotrebno punili fioke.

Pogled odozgo na Galaxy S21 Plus 5G u fantomski ljubičastoj boji i ambalažu, koji su okrenuti nagore..

Uključuje:

USB-C kabl

Igla za otvaranje

Vodič za brzo pokretanje

* Putni adapter se prodaje odvojeno.

* Neke od navedenih komponenti, uključujući slušalice, možda neće biti dostupne u zavisnosti od modela koji kupiš ili države/oblasti u kojoj živiš.

Otkrij Galaxy S21 5G i S21+ 5G u AR

POGLEDAJ ODMAH

Ruka koja drži Galaxy S21 Plus 5G sa AR elementom na ekranu.

Često postavljana pitanja

 • Galaxy S21 5G i S21+ 5G imaju tri zadnje kamere i jednu selfi kameru od 10 MP. Zadnje kamere su: jedna telefoto kamera od 64 MP, jedna širokougaona kamera od 12 MP i jedna ultraširoka kamera od 12 MP.

 • Da, Galaxy S21 5G i S21+ 5G imaju Supertečni ekran od 120 Hz. Stopa osvežavanja ekrana se na osnovu sadržaja koji gledaš menja u opsegu od 48 do 120 Hz.

 • Galaxy S21 5G ima ekran veličine 6,2 inča, dimenzije su mu 71,2 x 151,7 x 7,9 milimetara, a težina 171 g (mmW), 169 g (sub6). Galaxy S21+ 5G ima ekran veličine 6,7 inča i dimenzije 75,6 x 161,5 x 7,8 milimetara, dok mu je težina 202 g (mmW), 200 g (sub6).1

 • Da, možeš koristiti elektronsku SIM karticu, ili eSIM, na Galaxy S21 5G i S21+ 5G uređajima. eSIM kartica ti omogućava da direktno na telefonu aktiviraš mobilne podatke, što znači da te podatke možeš da menjaš i dodaješ telefonske brojeve bez fizičke nano SIM kartice.