Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Galaxy S21 Ultra 5G

Krupan prikaz Galaxy S21 Ultra 5G telefona u fantomski crnoj boji posmatran sa zadnje strane pod uglom, sa fokusom na njegove četiri kamere: Ultraširoka kamera, širokugaona kamera i dve telefoto kamere.

Fantastičan.U svakom smislu

Predstavljamo telefon Galaxy S21 Ultra 5G. Konstrukcija sa jedinstvenom konturisanom kamerom predstavlja pravu revoluciju u fotografiji, omogućavajući istovremeno snimanje 8K videa i fantastičnih fotografija. U kombinaciji sa najbržim Galaxy čipsetom, najčvršćim staklom, 5G vezom i celodnevnom baterijom, model Ultra je zaista dostojan svog imena.

 • Galaxy S21: istaknuta mišljenja stručnjaka | Samsung
 • Prikaz modela Samsung Galaxy S21 Ultra: problemi su rešeni!
 • Raspakivanje modela Galaxy S21 Ultra!
Plejer za gledanje filmova
 • „Galaxy S21 Ultra je liga za sebe.”

  SamMobile

  „Kamera na telefonu Samsung Galaxy S21 Ultra je fenomenalna. To je verovatno najsvestranija telefonska kamera koju smo ikada koristili.”

  Stuff

  „Svaki milimetar je maksimalno iskorišćen. Svaka funkcija je odvrnuta do daske.”

  Input

  „5 razloga za kupovinu telefona Galaxy S21 Ultra, Samsung-ovog novog kralja kamera.”

  XDA-Developers
 • „Reči nisu dovoljne da opišu koliko je dobar 120 Hz-ni ekran na telefonu S21 Ultra. Sve što uradiš na njemu teče izuzetno glatko i bez kašnjenja.”

  Forbes

  „Samsung Galaxy S21 Ultra ima sve predispozicije da postane najbolji Android telefon na tržištu.”

  Tom’s Guide

  „Ovo je u ovom trenutku, najbolji, najkompletniji, najsvestraniji telefon koji možete da kupite. On je skup svega najboljeg što smartphone tržište danas može da ponudi.“ - Petar Gredelj, Benchmark.rs

  Benchmak logo

  „Ako tražite premijum telefon, teško da ćete na tržištu trenutno naći nešto bolje od Galaxy S21 Ultra.“ - Ana Lađarević, Blic.rs

  Blic logo
 • „Samsungov istinski flegšip nove generacije je Galaxy S21 Ultra 5G. Telefon kod koga zaista nema nijednog kompromisa.“ - Miodrag Kuzmanović, Svet Kompjutera

  Svet kompjutera logo

  „Ako tražite trenutno najjači flagship telefon u Android ponudi, onda je Galaxy S21 Ultra svakako top izbor, jer ima sve što očekujete od jednog takvog telefona.“ - Marko Čavić, Mondo.rs

  Mondo logo

DIZAJN

Revolucionaran kad je dizajn u pitanju
Dva Galaxy S21 Ultra 5G telefona okrenuta jedan ka drugom, jedan posmatran sa zadnje, a drugi s prednje strane. Onaj koji se vidi s prednje strane ima na ekranu grafičku pozadinu.

Predstavljamo nov odvažni dizajn kamere koji je kategorija za sebe. Ovaj dizajn je posebno uobličen tako da otvor kamere neprimetno zaokružuje konturu njenih sočiva.

DIZAJN

Revolucionaran kad je dizajn u pitanju

Predstavljamo nov odvažni dizajn kamere koji je kategorija za sebe. Ovaj dizajn je posebno uobličen tako da otvor kamere neprimetno zaokružuje konturu njenih sočiva.

DISPLEJ

Odmor za oči1
Krupan prikaz displeja i prednje kamere Galaxy S21 Ultra 5G telefona sa grafičkom pozadinom na ekranu.
6,8-inčni Infinity-O displej2

Njegov uzani okvir i jedva primetna rupica za kameru pružaju veliki prostor za gledanje i uživanje.

Dynamic AMOLED 2X
 • 50%

  VEĆI KONTRAST3

 • 100%

  PALETA BOJA

 • ZAŠTITA ZA UDOB. OČIJU

 • 120Hz

  SUPERGLATKI EKRAN OD 120 HZ

CORNING® GORILLA® GLASS VICTUS™

Položen Galaxy S21 Ultra 5G posmatran pod uglom sa narandžastom grafičkom pozadinom na ekranu.
Najčvršće staklo Gorilla Glass do sada

Izrađeno tako da se manje grebe i da štiti telefon sa obe strane, ovo je najotpornije Gorilla Glass staklo na Galaxy mobilnim telefonima.3

PROFESIONALNI VIDEO ZAPIS

Ovde počinje video-revolucija
8K
Daleko bolja od filmske rezolucije

Scena u kojoj se vidi kako čovek pleše ispred arhitektonske konstrukcije, snimljena u 8K pomoću Galaxy S21 Ultra 5G. Nepomična slika izvučena iz video-zapisa korišćenjem 8K Video Snap funkcije. Slika pokazuje kako oštar frejm u 8K video-zapisu izgleda kad se izvuče u vidu fotografije.

Pravi fantastične portrete direktno iz 8K video-zapisa

8K Video je najveća rezolucija video-zapisa koja postoji kod pametnih telefona — što znači da ima četiri puta više piksela od 4K. Snimaj u 8K rezoluciji uz frekventnost od 24 fps i tvoji snimci odlikovaće se oštrinom poput filmske. Takve snimke zatim otpremaj i gledaj direktno na YouTube kanalu.

Uz 8K Video Snap možeš izvlačiti fantastične fotografije direktno iz 8K video-zapisa.4 Tako ne moraš da razmišljaš da li da snimaš video ili da fotografišeš.

* YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC.

S Pen olovka koja se koristi na Galaxy S21 Ultra 5G telefonu na čijem ekranu je otvoren GUI za uređivanje videa.

Kompatibilna S Pen olovka znači da do najmanjeg frejma možeš sređivati finese i doterivati svoje video-snimke, s preciznošću koju tvoji prsti ne mogu da postignu.

Tečno i stabilno, a spremno za akciju

Pokreni

Čovek koji pleše na stepeništu. Jedan snimljen pomoću Galaxy S21 Ultra 5G bez uključenog Superstabilnog režima, a drugi sa uključenim Superstabilnim režimom. Snimak koji je napravljen sa Super Steady režimom je čist i detaljan.

Uključi Super Steady i Galaxy S21 Ultra 5G će snimati kao akciona kamera. AI stabilizator eliminiše drhtanje, dajući ti uravnoteženje koje ti je potrebno dok se krećeš.

Funkcija Superglatki 60 f/s video radi upravo ono što piše – snima video od 60 slika u sekundi, što obezbeđuje glatkoću i detaljnost reprodukcije. Dinamičan broj slika u sekundi u režimu FHD Auto po danu snima gladak video, a zatim pri slabijem osvetljenju prelazi u režim snimanja 30 slika u sekundi radi postizanja bolje osvetljenosti.

Revolucijarezolucije

se nastavlja

Gornja polovina modela Galaxy S21 Ultra 5G prikazana spreda, slika žene na ekranu i oblačić za selfi kameru od 40 MP.
Krupan kadar zadnje kamere modela Galaxy S21 Ultra 5G Fantomske crne boje sa istaknutom ultraširokougaonom kamerom i oblačićem za ultraširokougaonu kameru od 12 MP.
Krupan kadar zadnje kamere modela Galaxy S21 Ultra 5G Fantomske crne boje sa istaknutom širokougaonom kamerom i oblačićem za širokougaonu kameru od 108 MP.
Krupan kadar zadnje kamere modela Galaxy S21 Ultra 5G Fantomske crne boje sa istaknutim telefoto kamerama i oblačićem za telefoto kamere od 10 MP.

Revolucijarezolucije

se nastavlja

Gornja polovina modela Galaxy S21 Ultra 5G prikazana spreda, slika žene na ekranu i oblačić za selfi kameru od 40 MP.
40 MP SELFI KAMERA
Krupan kadar zadnje kamere modela Galaxy S21 Ultra 5G Fantomske crne boje sa oblačićima za ultraširokougaonu kameru od 12 MP, širokougaonu kameru od 108 MP i telefoto kamere od 10 MP.
12 MP ULTRAŠIROKA
KAMERA
108 MP ŠIROKOUGAONA
KAMERA
10 MP TELEFOTO
KAMERA

PROFESIONALNA KAMERA

Najveća moguća rezolucija za jedan pametan telefon

108 megapiksela

108 megapiksela
Krupni kadar voća i deserta na crnom tanjiru sa linijama koordinatne mreže koje su iscrtane preko slike koja je snimljena pomoću 108 MP kamere telefona Galaxy S21 Ultra 5G. Slika je isečena i odlikuje se visokom rezolucijom i živopisnim bojama.
Jednom snimi, triput seci

Kamera od 108 megapiksela hvata toliko detalja u kojima, ako se dovoljno udubiš, možeš da otkriješ mnoštvo pojedinosti.5 Kvalitet ove kamere dokazuje bogatstvo boja koje svojim nijansama verno oslikavaju život i ostaju jednako jarke čak i po jakom suncu.

Fotografije voća i deserta na crnom tanjiru koje su snimljene pomoću 108 MP kamere telefona Galaxy S21 Ultra 5G. Jedna je udaljenija i ima linije koordinatne mreže preko slike, a druga je zumirana i opsečena i odlikuje se visokom rezolucijom i živopisnim bojama.

100X Space Zoom

Mali dodir za tebe, ogroman skok za zum
Pokreni

Vidi se žena koja stoji prekoputa zgrade. Dok se prizor uveličava, može se videti da ona drži kišobran. Sa daljim uveličavanjem ona se vidi potpuno jasno. Zumiranje do kraja pokazuje krupan kadar kišobrana.

Revolucionarni sistem dvostrukog telezuma sada zumira brže, tečnije i oštrije nego bilo koji drugi zum na uređajima iz serije Galaxy.6 U kombinaciji sa najnovijom funkcijom Zoom Lock (zaključavanje zuma), snimci su stabilniji nego ikad.

Portret režim koji zateže lice.

Studijski Portret režim je od sada ojačan AI tehnologijom koja je zadužena za raspodelu svetla na tvojim fotografijama. Ona analizira lica, uglove i smerove svetlosti i mapira dubinu polja.

Serija Galaxy S21 5G: Jedan fantastičan dan iz života BTS benda – Režim portreta (Potpuna verzija)

NOĆNI REŽIM

Snimci noći kao iz sna
Žena u crvenoj haljini gleda kroz prozor u mrak. Jedan snimak snimljen pomoću Galaxy S21 Ultra 5G bez uključenog noćnog režima, a drugi sa uključenim noćnim režimom. Fotografija snimljena sa uključenim noćnim režimom je osvetljenija i raznobojnija od druge fotografije.

NOĆNI REŽIM

Snimci noći kao iz sna
Žena u crvenoj haljini gleda kroz prozor u mrak. Jedan snimak modelom Galaxy S21 Ultra 5G van režima Noć i jedan u režimu Noć. Fotografija snimljena u režimu Noć pruža više svetlosti i boja od druge.

Senzor režima Svetle noći je naš najveći napredak koji smo ostvarili u fotografisanju pri slabom svetlu, za hvatanje svetlih, jarkih boja u mraku. Slikaj jasne prizore brže i uz značajno manje šuma, dok istovremeno možeš da kontrolišeš trajanje ekspozicije.3

Serija Galaxy S21 5G: Jedno fantastično veče iz života BTS benda BTS – Noćni režim (Potpuna verzija)

PERFORMANSE

Mi to zovemo Ultra s razlogom
Krupan prikaz Galaxy S21 5G uređaja u fantomski srebrnoj boji, snimljen iz ugla sa grafičkom pozadinom na ekranu.

PERFORMANSE

Mi to zovemo Ultra s razlogom

5 NM PROCESOR

Najbrži Galaxy čip do sada

2X

BRŽA AI3

20%

BRŽI CPU3

35%

BRŽI GPU3

DO16GB

RAM

Simulacija procesora modela Galaxy S21 Ultra 5G ističe performanse veštačke inteligencije, CPU-a, GPU-a i RAM-a.

Prvi Galaxy procesor izrađen u 5 nm tehnologiji odlikuje se neverovatnom snagom i brzinom. Ova izvanredna nadogradnja obezbeđuje bržu obradu i pametnije funkcionisanje svakog aspekta telefona Galaxy S21 Ultra 5G.3

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

* 16 GB RAM memorije odnosi se na model Galaxy S21 Ultra 5G sa 512 GB. 12 GB RAM memorije odnosi se na model Galaxy S21 Ultra 5G sa 256 GB i 128 GB.

BEZBEDNOST

Zaključaj ga
Krupan prikaz polja za otključavanje na displeju Galaxy S21 Ultra 5G telefona sa Samsung Knox logom na ekranu.

Knox bezbednosna platforma pruža visok nivo zaštite telefona počev od samog čipa, tako da su podaci i pristup aplikacijama potpuno zaštićeni i bezbedni. Ova platforma takođe ima Samsung Knox Vault koji čuva tajnost podataka za biometrijsku proveru identiteta kao u trezoru. A sa većim Ultrazvučnim senzorom otiska prsta sa nižom latencom možete da otključate još brže - čak i ako su vam prsti suvi.3

5000 mAh

Nebo iznad arhitektonske konstrukcije prelazi iz noćnog u jutarnje i predstavlja trajanje dugotrajne baterije od 5000 mAh.

Rano jutarnje nebo iznad arhitektonske konstrukcije prikazuje dugotrajnu izdržljivost baterije od 5000 mAh.

PAMETNA BATERIJA

Celodnevna baterija je nadmašila samu sebe

Inteligentna baterija Galaxy S21 Ultra 5G telefona traje duže od dana, čak i na 5G mreži. Sa maksimalnih ogromnih 5000 mAh, u kombinaciji sa novim štedljivim displejem i procesorom, traje duže od označenih 24 sata.7, 8

 • Superbrzo punjenje može napuniti više od 50% baterije za samo 30 minuta preko putnog adaptera od 25 W.9

 • Brzo bežično punjenje 2.0 ti omogućava da se i bez kablova brzo dopuniš.10

 • Uz Bežični PowerShare možeš koristiti telefon da dopuniš svoje slušalice, sat ili čak telefon svog prijatelja.11

PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE

Galaxy S21 Ultra 5G posmatran s prednje strane sa slikom žene na ekranu koja gleda u kameru. Galerija sa raznim slikama je iza kako bi se demonstrirao ogroman prostor za skladištenje.
Čuvaj svoje uspomene na sigurnom

Uz do 512 GB ugrađene memorije, možeš čuvati na hiljade i hiljade fotografija i videa u visokoj rezoluciji.12

VODOOTPORNOST

Telefon Galaxy S21 Ultra 5G prikazan sa zadnje strane i poprskan vodom.
Malo vode neće da škodi
 • IP68 stepen zaštite15

5G

Hiperbrza 5G mreža omogućava preuzimanje cele sezone omiljene serije za tren oka. Naš vrhunski 5G kompatibilni čipset zadužen je da ti omogući pouzdano preuzimanje i otpremanje podataka.16, 17, 18 A Hiperbrzi Wi-Fi, prvi Wi-Fi 6E na svetu, dostiže brzine zahvaljujući kojima ostvaruješ ekspresnu i pouzdanu vezu.19

 • Dvostruki SIM omogućava ti da u jednom uređaju koristiš nano SIM i eSIM kartice i da imaš dva različita paketa za prenos podataka.20

5G

Galaxy S21 Ultra 5G Fantomske srebrne boje, prikazan sa strane i okrenut ulevo ispred znaka „5G”.
Krupan kadar ekrana za preuzimanje na modelu Galaxy S21 Ultra 5G prikazuje brojne epizode koje mogu da se preuzmu odjednom pomoću brze 5G veze.

Hiperbrza 5G mreža omogućava preuzimanje cele sezone omiljene serije za tren oka. Naš vrhunski 5G kompatibilni čipset zadužen je da ti omogući pouzdano preuzimanje i otpremanje podataka.16, 17, 18 A Hiperbrzi Wi-Fi, prvi Wi-Fi 6E na svetu, dostiže brzine zahvaljujući kojima ostvaruješ ekspresnu i pouzdanu vezu.19

 • Dvostruki SIM omogućava ti da u jednom uređaju koristiš nano SIM i eSIM kartice i da imaš dva različita paketa za prenos podataka.20

GEJMING

Fantastične performanse druge dimenzije
Tvrđava koja lebdi na nebu dok se u daljini vidi druga planeta.
S jednog na drugi veliki ekran
Two Galaxy S21 Ultra 5G phones lay on top of each other, seen from the front with graphic wallpaper onscreen.

Ćaskanje na velikom ekranu putem aplikacije Google Duo je novi način da ostaneš u kontaktu sa prijateljima i bližnjima, a da se pri tome i zabaviš uz šarene pozadine.21, 23 Drage osobe će ti uvek biti blizu jer treba samo da dodirneš dugme i započneš razgovor.

GOOGLE DUO

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

* Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC.

* Ćaskanje na velikom ekranu se može ostvariti putem funkcije Smart View koja se nalazi u okviru opcija za kontrolu poziva aplikacije Google Duo.

TV koji se vidi pod uglom na kome je u toku video-razgovor ćetiri osobe preko Google Duo aplikacije.

Pomoću opcije za preslikavanje pokreta možeš projektovati svoj telefon na TV i pratiti postupak vežbanja. Prateći pokrete svog trenera istovremeno ćeš moći da vidiš i svoje pokrete.21

Na TV-u je u toku video u kome je ženski instruktor u joga most pozi. Mali kvadrat u uglu preslikava kameru telefona dok žena prati postupak.

S Pen olovka je preciznost na dohvat prstiju

Tako je, ovo je prva S Pen olovka za Galaxy S uređaje – redefiniše pravila u svetu mobilnih uređaja, pružajući neverovatno realističan i prirodan osećaj olovke u ruci.24, 25

S Pen olovka posmatrana sa strane koja se koristi na Galaxy S21 Ultra 5G telefonu sa otvorenim GUI za uređivanje videa.

Galaxy Buds Pro zvuke pretvaraju u nezaboravnu melodiju, sinhronizujući se lako kao da su sastavni deo Galaxy S21 Ultra 5G telefona. Jedan dodir i imaš jasan, definisan zvuk.26

Galaxy Buds Pro slušalice u fantomski crnoj boji okrenute suprotno.

ŠTA JE U KUTIJI

Ono što ti je potrebno za fantastično iskustvo

Za lakši početak 2021 godine, uz ovaj uređaj sleduje sve što ti je potrebno, bez dodataka koji bi bespotrebno punili fioke.

Pogled odozgo na Galaxy S21 Ultra 5G uređaj u fantomski crnoj boji i ambalažu, okrenuti nagore.
Uključuje:
USB-C kabl
Iglu za otvaranje
Vodič za brzo pokretanje

* Putni adapter se prodaje odvojeno.

* Neke od navedenih komponenti možda neće biti dostupne u zavisnosti od modela koji kupiš ili države/oblasti u kojoj živiš.

Galaxy S21 Ultra: Zvanično raspakivanje

Otkrij Galaxy S21 Ultra 5G uređaj u AR

POGLEDAJ ODMAH

Ruka koja drži Galaxy S21 Ultra 5G sa AR elementom na ekranu.

Često postavljana pitanja

 • Galaxy S21 Ultra 5G ima ukupno četiri zadnje kamere i jednu selfi kameru od 40 MP. Zadnje kamere su: jedna širokougaona kamera od 108 MP, jedna ultraširoka kamera od 12 MP i dve telefoto kamere od po 10 MP.

 • Da, Galaxy S21 Ultra 5G ima supertečni ekran od 120 Hz. Stopa osvežavanja ekrana se na osnovu sadržaja koji gledaš menja u opsegu od 10 do 120 Hz.

 • Galaxy S21 Ultra 5G ima ekran veličine 6,8 inča, dimenzije su mu 75,6 x 165,1 x 8,9 milimetara, a težina 229 g (mmW), 227 g (sub6).2

 • Da, možeš koristiti elektronsku SIM karticu, ili eSIM, na Galaxy S21 Ultra 5G uređaju. eSIM kartica ti omogućava da direktno na telefonu aktiviraš mobilne podatke, što znači da te podatke možeš da menjaš i dodaješ telefonske brojeve bez fizičke nano SIM kartice.

 • S Pen olovka se prodaje odvojeno. Telefon Galaxy S21 Ultra 5G podržava Wacom tehnologiju što ga čini kompatibilnim sa drugim Galaxy uređajima kao i sa proizvodima sa oznakom „feel by Wacom EMR®”.