Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Upoznaj telefon koji menja oblik budućnosti. Telefon koji u tvoje ruke stavlja moćne revolucionarne performanse pametnog telefona, sklopivo staklo i bateriju koja traje ceo dan, prvi takve vrste na svetu.1, 2

Otvara se novo poglavlje mobilnih uređaja.

Predstavljamo Galaxy Z Fold2

 • Pregled recenzije eksperta
 • Unbox Therapy - raspakivanje
 • MKHB - 3 glavne nadogradnje!
 • iJustine - raspakivanje, igranje i prvi utisci!
 • Prvo predstavljanje
 • Otkrivanje
 • Otkrivanje

DIZAJN

Dizajn koji potpuno menja oblik budućnosti

STIL

Nežno prelivanje prefinjenih nijansi

Dve bogate i prepoznatljive boje zaštitni su znak budućnosti mobilnih uređaja – mistično crna i mistično bronzana. Izaberi crnu i bićeš uvek u trendu. Ili bronzanu i svi će te primetiti.

Two Galaxy Z Fold2 phones, one in Mystic Bronze and one in Mystic Black enter from either side, half unfolded with the butterfly wallpaper onscreen. They meet in the middle, side by side, and fold fully. One Galaxy Z Fold2 is now seen from the rear, and the other is seen from the front with the butterfly wallpaper on the Cover Screen.

* Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od države i operatera.

SPOLJAŠNJI EKRAN

Na spoljašnjem ekranu se vide soliteri koje kamera snima odozdo ka vrhovima zgrada. U sredini kadra je plavo nebo.
Sklopljen – potpuno funkcionalan pametan telefon

Kada je sklopljen, Galaxy Z Fold2 je uređaj vrhunske tehnologije sa ekranom od 6,2 inča.3 Na prostranom ekranu ima više mesta za zabavu – savršen je za slanje poruka, razgovaranje i igranje.

GLAVNI EKRAN

Galaxy Z Fold2 se rasklapa i prikazuje se glavni ekran sa slikom solitera.
Rasklopljen – tvoj ogroman prozor u svet

Ovaj sklopivi ekran od 7,6 inča, napravljen od Samsung ultratankog stakla, prikazaće najraznovrsnije boje zahvaljujući svojoj Dynamic AMOLED 2X tehnologiji.4 Čak i ako provedeš sate i sate gledajući u ovaj ekran veličine tableta, tvoje oči neće biti umorne, jer je emisija plave svetlosti minimalna.

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

 • Minimalne smetnje

  na Infinity Flex displeju

  Minijaturni otvor kamere, bez proreza i sa tanjim ivicama. Maksimalnim smanjivanjem onoga što bi moglo da ti ometa pogled imaćeš više šansi da uhvatiš pravu sliku.

 • Prilagođavanje sadržaja

  sa osvežavanjem u opsegu od 11 Hz do 120 Hz5

  Inteligentan ekran prepoznaje sve tvoje aktivnosti i sâm prilagođava stopu osvežavanja. Time dobijaš savršenu sliku, a baterija se sporije troši.

SKLAPANJE

Nova vrsta otvaranja počinje ovde

Galaxy Z Fold2 u mistično bronzanoj boji, napola rasklopljen i posmatran sa zadnje strane kako bi se video nenametljiv zglobni prelaz.

NENAMETLJIV ZGLOBNI PRELAZ

Kreiran sa neverovatnom preciznošću koja omogućava glatko kretanje

Umetnički dizajniran zglobni prelaz Galaxy Z Fold2 telefona omogućava besprekorno glatko otvaranje. Skriveni zglobni prelaz je zaista najnapredniji mehanizam sklapanja u tehnologiji sklopivih telefona.

 • CAM tehnologija

  u osnovi Flex režima

  Sklapanje, rasklapanje, Flex režim – ekran se oslanja na CAM tehnologiju koja dozvoljava držanje ekrana pod bilo kojim uglom.2

FLEKSIBILAN REŽIM

Fleksibilnost sa kojom možeš sve

PRIKAZ U FLEX REŽIMU

Pronađi svoj ugao

Flex režim ti omogućava da svoj Galaxy Z Fold2 telefon rasklopiš i držiš pod uglom koji ti odgovara – ili da ga uopšte ne držiš.2 Samo ga postavi u Flex režim na glavnom ekranu i preko aplikacije Google Duo vodi video-razgovor sa slobodnim rukama. Ili pređi na spoljašnji ekran i komotno prati svoju omiljenu seriju.6

Galaxy Z Fold2 u mistično bronzanoj boji, sklopljen i posmatran sa zadnje strane. Okreće se u smeru suprotnom kretanju kazaljki na časovniku, tokom okretanja se rasklapa i zaustavlja u trenutku kada se vidi glavni ekran u Flex režimu. Na ekranu je video-poziv u aplikaciji Google Duo sa 5 učesnika; cilj je prikazati kako Flex režim deli ekran napola sa prostorom za gledanje na vrhu, a kontrolnim tasterima pri dnu.

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe.

* Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC.

FLEKSIBILNI REŽIMI KAMERE

Potpuno nov način da se zabaviš

Fotografiši i snimaj video-zapise pod uglom koji kod drugih telefona nije moguć bez potezanja dodatne opreme.2, 6 Flex režim zajedno sa Automatskim opsecanjem slike omogućava kreiranje vloga bez ruku, tokom koga ostaješ u centru pažnje.

Galaxy Z Fold2 u mistično bronzanoj boji, u Flex režimu. Ekran se menja, pokazuje aplikaciju Kamere i čoveka koji bez ruku pravi selfi u režimu Capture View, čime ima bolji pregled onoga što je upravo snimio.

* Fotografija snimljena Galaxy Z Fold2 uređajem sa slikom simuliranom u ilustrativne svrhe. Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

KAMERA

Tvoj pogled na svet je upravo postao zanimljiv

Zadnja trostruka kamera Galaxy Z Fold2 u mistično bronzanoj boji.

DUPLI PREGLED

Proveri još jednom svoj savršeni snimak pre nego što ga napraviš

Dok je Galaxy Z Fold2 telefon rasklopljen, možeš koristiti oba ekrana. Tako će svi biti zadovoljni svojim izgledom pre nego što dodirneš okidač. Podesi sliku na glavnom ekranu, a prikaz na spoljašnjem ekranu omogućiće tvojim prijateljima da poprave svoju pozu pre nego što slika bude gotova.

* Fotografija snimljena Galaxy Z Fold2 uređajem sa slikom simuliranom u ilustrativne svrhe. Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Rasklopljen Galaxy Z Fold2 u mistično bronzanoj boji sa interfejsom aplikacije Kamere i portretom dva muškarca i žene na glavnom ekranu. Telefon se okreće i vidi se zadnja kamera i spoljašnji ekran, sa istim portretom dva muškarca i žene na ekranu, pokazujući kako Dual Preview omogućava da subjekt vidi svoju fotografiju i pre nego što je uslikana.

AUTOMATSKO OPSECANJE SLIKE

Ti si u centru pažnje

Sad je fokus na nivou video-kamere dostupan i na jednom revolucionarnom pametnom telefonu. Dodirni ikonu za automatsko opsecanje i ova kamera će pratiti tebe ili ono što želiš da snimiš, tako da uvek budete u fokusu. A kada se u kadru pojavi više ljudi, ona se širi kako bi se svi smestili u jednu sliku, a zatim ponovo skuplja kada oni odu.7

* Video-zapis snimljen Galaxy Z Fold2 uređajem sa prikazom simuliranim u ilustrativne svrhe. Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Pusti

Na vrhu video-zapisa vidi se interfejs aplikacije Kamera. Unutra je muškarac za stolom, a kamera se približava tako da je on u sredini. Maše i pomera se kako bi seo. U kadar ulazi žena, maše i vide se njih dvoje u sredini snimka.

PERFORMANSE

Performanse kakve nijedan uređaj nikad nije imao

DOŽIVLJAJ

Otvaranje koje nudi neviđene mogućnosti

MULTITASKING

U korak sa tobom do samog cilja

Zahvaljujući unapređenom izgledu multiaktivnog prozora i kontinuiranom radu aplikacija, sada možeš raditi istovremeno u okviru dve aplikacije na spoljašnjem ekranu, prebaciti se na glavni ekran, otvoriti i treću aplikaciju uz opciju za deljenje ekrana i onda samo dodirnuti da nastaviš da radiš ili se igraš tamo gde treba.8, 9

* Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Otvoren je ivični panel sa koga se aplikacije mogu prevlačiti da bi se otvorile na glavnom ekranu, demonstrirajući korišćenje multiaktivnog prozora sa tri aplikacije na glavnom ekranu.
 • Uparivanje aplikacija

  omogućava istovremen rad više aplikacija.

  Od sada istovremeno možeš otvoriti do tri aplikacije, a ako sačuvaš njihov raspored one će se svaki put otvoriti na isti način.10

 • Prevuci i pusti

  i lakše preseli svoju datoteku.

  Nema više potrebe za komplikovanim prebacivanjem između aplikacija kako bi se neki sadržaj prebacio iz jedne u drugu. Samo prevuci prstom i pusti sadržaj koji ti je potreban.11

DODATNA OPREMA

Galaxy Z Fold2 ti otvara nove mogućnosti za rad i zabavu

Dva Galaxy Z Fold2 telefona, jedan sklopljen, drugi rasklopljen, oba se vide sa zadnje strane. Na jednom se nalazi aramidna stojeća futrola, a drugi ima kožnu futrolu. Pored telefona se nalaze Galaxy Buds Live slušalice u mistično bronzanoj boji i Galaxy Watch3 sat, takođe u mistično bronzanoj boji.

* Dodatna oprema se prodaje odvojeno. Raspoloživost modela i boja mo že varirati u zavisnosti od države.

Otkrij Galaxy Z Fold2 u AR

POGLEDAJ ODMAH

Ruka koja drži Galaxy Z Fold2 sa AR elementom na ekranu.

Galaxy Z Flip

Iznova osmišljeno iskustvo korišćenja telefona

SAZNAJ VIŠE

Pink color Galaxy S21, violet color S21+, and black S21 Ultra are standing with showing their rear sides. And they are slightly overlapped.