Uživaj u većem prostoru

Nudi više radnog prostora i povećava radnu efikasnost
Prvo se vidi neuredan sto i na njemu običan monitor, a potom se slika menja i prikazuje se uredan i sređen sto na kome stoji Samsung Space Monitor koji pruža veći radni prostor. Na kraju se vidi ergonomsko postolje, tzv. postolje Zero-level HAS, koje uz to doprinosi povećanju radne efikasnosti.
Prvo se vidi neuredan sto i na njemu običan monitor, a potom se slika menja i prikazuje se uredan i sređen sto na kome stoji Samsung Space Monitor koji pruža veći radni prostor. Na kraju se vidi ergonomsko postolje, tzv. postolje Zero-level HAS, koje

Pregled ključnih funkcija

Sto ti je stalno u neredu, a želiš da imaš moderan, elegantan sto koji predstavlja odraz tvoje urednosti i savremenog životnog stila? Šta kažeš za monitor koji zauzima vrlo malo prostora i pritom nema neurednih kablova?

  • Inovacija prostora
  • Stil prostora
  • Tehnologija prostora

Inovacija prostora

Rešenje za maksimalnu iskorišćenost prostora

Kompanija Samsung predstavlja svoj novi i inovativni monitor, Space Monitor, koji nudi više prostora na stolu i time povećava radnu efikasnost. Kada ne koristiš Samsung Space Monitor, samo ga pomeri unazad i nasloni na zid – dobićeš više mesta za rad i povećaćeš produktivnost. Minimalistički dizajnirano postolje smanjuje prostor koji zauzima monitor za 93%, a raspoloživi prostor na stolu uvećava za 40%.

* Testirano upoređivanjem na istom stolu dimenzija 120 cm x 50 cm postavljanjem jedan do drugog
* U poređenju sa Samsung modelom SD850 (klasičan monitor istih dimenzija)
Kada se ne koristi, Space Monitor se može tako postaviti da bude potpuno priljubljen uz zid. Na ovaj način korisnici mogu da uštede prostor. Međutim, kada se monitor koristi, postolje se može povući nagore tako da bude iznad stola.
Ovaj video-snimak prikazuje kako treba postaviti Samsung Space Monitor da bi se smanjio zauzet prostor i povećao radni prostor.

Stil prostora

I stilizovan i praktičan

Sa vitkim panelom i ekranom bez ivica sa tri strane, Samsung Space Monitor je vrhunski dizajniran i predstavlja sjajno rešenje kako za kancelariju, tako i za kućni enterijer. Ovo je postignuto pomoću postolja sa steznim držačem na koji se ceo monitor veoma lako i brzo montira i koji pričvršćava Space Monitor za stolove debljine do 90 mm, a može se bezbedno montirati na stolove i u kancelariji i u kući. Upravo zahvaljujući ovakvom rešenju, postolje za Samsung Space Monitor uredno drži kablove u udubljenjima, skrivajući od pogleda kabl za napajanje/HDMI Y kabl, a radni prostor je uvek besprekorno sređen.

Postolja sa steznim držačem za Space Monitor mogu da se montiraju na različite vrste stolova. Stezni držač omogućava da se Space Monitor bezbedno montira na stolove debljine do čak 90 mm.
Stezni držač za Samsung Space Monitor se lako montira na stolove različitih debljina.

Tehnologija prostora

Jaka šarka za dugotrajan i nesmetan rad

Samsung Space Monitor ima postolje sa jakom šarkom koja osigurava ujednačeno i pouzdano funkcionisanje. Ova izdržljiva šarka je proizvod interno ispitane Samsung tehnologije koja može da podnese više od 5000 pokreta i svaki put omogućava lako i precizno pozicioniranje ekrana.

Space Monitor je priljubljen uz zid, a potom se pomera ka postolju. Postolje ima jaku šarku koja osigurava ujednačeno i pouzdano funkcionisanje.
Samsung Space Monitor ima šarku koja omogućava precizno i pouzdano pozicioniranje ekrana.

Uživaj u veličanstvenom dizajnu 360º

Uživaj u lepoti pokretljivosti Samsung Space Monitora u krugu od 360º

Space Monitor na belom stolu tokom korišćenja, a onda se prikazuje sva lepota ovog uređaja dok se rotira za 360 stepeni.
Samsung Space Monitor omogućava veličanstven ugao gledanja od 360º. Vidi se ekran monitora sa prednje strane bez ivica na belom stolu. Okreće se za 360 stepeni i vidi se uredna zadnja strana monitora sa kablovima sakrivenim od pogleda.

Prelep iz svih uglova

Kada je reč o tržištu monitora, Samsung Space Monitor nudi potpuno novi dizajn. Jedinstvena konstrukcija ovog novog monitora povećava radnu efikasnost jer omogućava korisniku da iznova otkrije neiskorišćen ili dosad zauzet prostor na svom stolu. Dizajn okvira se savršeno uklapa u okruženje i ispunjava različite estetske zahteve i stilove enterijera.

Postolje sa steznim držačem

Samsung Space Monitor ima postolje sa steznim držačem, pa se zato veoma lako i brzo montira. Space Monitor se pomoću steznog držača bezbedno može montirati na stolove debljine do čak 90 mm.

Zahvaljujući prilagodljivosti steznog držača, Samsung Space Monitor se može gledati iz različitih uglova

Konstrukcija bez razmaka

Space Monitor se jednostavno može gurnuti unazad da bude priljubljen uz zid, čime se značajno povećava raspoloživ prostor. Ono što karakteriše Space Monitor jeste brižljiv odabir materijala i posvećivanje ogromne pažnje svakom pojedinačnom detalju: ovaj monitor je projektovan i proizveden da bude prelep komad nameštaja. Bez obzira na to gde se nalazi u prostoriji, Space Monitor uvek izgleda savršeno. Space Monitor je optimizovan tako da ispuni, ali i nadmaši potrebe onih koji žele da im okruženje bude stilizovano i moderno i uredno.

Monitor može stajati priljubljen uz zid, čime se povećava radni prostor na stolu

Postolje Zero-level HAS

Postolje Zero-level HAS je podesivo po visini (Height Adjustable Stand), što znači da se može brzo i lako podići ili spustiti do visine očiju ili podesiti u skladu sa bilo kojom primenom. Ono takođe omogućava lako pozicioniranje ekrana koje korisniku pruža najudobnije i najprijatnije iskustvo. Samsung Space Monitor se može koristiti i kao drugi ekran u istom nivou očiju kao na laptopu.

Samsung Space Monitor ima postolje podesivo po visini koje omogućava lako postavljanje ekrana.

Space Monitor za lepši život

Prepusti se inspiraciji i uživanju i koristi Space Monitor u svakom trenutku: videćeš kako i tvoj život postaje čarobniji i sjajniji.

Pogledaj još video-snimaka

Ovaj živopisan video-snimak prikazuje različite pozicije i situacije u kojima se može koristiti Samsung Space Monitor.

Video-snimak kampanje

Ovaj živopisan video-snimak prikazuje različite pozicije i situacije u kojima se može koristiti Samsung Space Monitor, sa posebnim akcentom na njegove specifikacije i funkcije.

Video-snimak predstavljanja proizvoda

Ovaj video-snimak je vizuelni i glasovni vodič koji pokazuje kako se otpakuje i montira Samsung Space Monitor.

Video-uputstvo

Linija proizvoda