Šta je daljinska podrška?

Samsung Daljinska Podrška omogućava da naši specijalno trenirani tehničari daljinski pregledaju i kontrolišu Vaš Samsung TV ili telefon kako bi Vam pomogli oko Vašeg uređaja.

Kako da koristite Daljinsku Podršku

Privatnost

Šta je daljinska podrška?

Samsung Daljinska Podrška omogućava da naši specijalno trenirani tehničari daljinski pregledaju i kontrolišu Vaš Samsung TV ili telefon kako bi Vam pomogli oko Vašeg uređaja.

Kako da koristim Daljinsku Podršku

  • Da li moj uređaj mora biti povezan na internet?

    Da, da bi se Samsung tehničar prikačio i kontrolisao Vaš uređaj, isti mora biti povezan na stabilan i brz internet. Ako nešto od toga nije ispunjeno pojaviće se poruka da niste u mogućnosti da se povežete na Daljinsku podršku.
  • Da, Daljinska podrška koristi osiguranu konekciju između Vašeg uređaja i našeg servera. Sve informacije skladištene na serveru su bezbedne i treća lica nemaju pristup istim. Nepoželjne informacije ili programi ne mogu biti poslati na Vaš uređaj.
  • Ne, Daljinska podrška dozvoljava se Samsung poveže samo u jednoj sesiji. Kada se sesija prekine Samsung ne može da se ponovo poveže bez novog PIN-a koji je generisan od Vaše strane. Isključenje uređaja automatski prekida sesiju.
  • Da, Samsung tehničar će biti u mogućnosti da gleda sliku sa Vašeg ekrana. Na ovaj način tehničar će biti u mogućnosti da uoči neke od problema, npr: ako se tehničar nakači na TV i vidi liniju na slici on zna da li je prouzrokavana signalom, a ne kvarom TV. Ako ne vidi takvu liniju, znamo da postoji potencijalni problem sa TV.
  • Ne, Daljinska podrška je besplatna za naše korisnike.
  • Kada se tehičar poveže onda je u stanju da kontroliše kao da je stvarno pred uređajem. Ako treba ponovo da se povežete na Daljinsku podršku, Samsung tehničar može lako da pregleda koja su podešavanja promenjena od prošle sesije.
  • Samsung tehničar može da Vas vidi preko ugrađene kamere samo ako pristupi aplikacijama koje koriste tu kameru (Skype, Camera, itd). Ali Samsung tehničar ovakvim aplikacijama dok je povezan na Vaš TV, osim ako niste posebno zahtevali da testira neku od funkcionalnosti tih aplikacija. Možete podesiti kameru da bude u zatvorenoj poziciji kako bi sprečili da tehničar vidi Vas prilikom zahtevanog pristupa aplikaciji. Ne postoji način da Samsung tehničar pristupi ugrađenoj kameri bez Vašeg znanja.