Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi

SM-X900NZAAEUC

Izaberi boju

Boja :

Izaberi tip mreže

Izaberi Memorija

 • Krupni plan Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8, sa šarenom pozadinom na svakom ekranu.
  Ekran
 • Zumiranje plesačice koja snima 4K plesni video pomoću dvostruke prednje kamere (Ultra Vide + Vide).
  Snimanje 4K video-zapisa
 • S Pen se izvlači sa zadnje strane Galaki Tab S8 serije i magnetno se vraća nazad. Zatim je prikazan krupni plan finog vrha olovke.
  S Pen olovka

Krupan kadar na uređaju Galaxy Tab S8 serije sa planetom u svemiru na ekranu, čime se naglašava ultraširok ekran. S Pen olovka dodiruje ultraširok ekran da bi se pokazalo da dolazi uz uređaj Galaxy Tab S8 serije. Nakon toga sledi dramatično uveličavanje planete u svemiru.

Najveći Samsung Galaxy Tab S

Revolucionarna snaga

Potpuno nova S Pen olovka

Prostranstvo svemirskih razmera

Krupan kadar na Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8 uređajima, od kojih svaki na ekranu ima šarenu pozadinu.

Galaxy
Tab S8 Ultra

14,6"

Galaxy
Tab S8+

12,4"

Galaxy
Tab S8

11"

Dostupan u tri različita modela tako da ti jedan sigurno savršeno odgovara

Dizajn

Istraži sva tri

Galaxy Tab S8 Ultra

Tablet kojim se postavlja
novi fantastični standard

Galaxy Tab S8 Ultra uređaj tamnosive završne obrade, prikazan sa zadnje strane i sasvim malo s boka kako bi se video tanki dizajn.

Više od prostranosti. Najveći Samsung Galaxy Tab S je napravljen da ispuni profesionalne zahteve tvog stvaralaštva. Snimaj kroz prvu ultraširoku prednju kameru ugrađenu u tablet i doteraj snimke na najvećem ekranu Samsung Galaxy Tab S serije. Ovakve prednosti dolaze upakovane u tamnosivu spoljašnost koja savršeno pristaje svemu.3

 • 14,6"
  Super AMOLED
  ekran 1
 • 5G
  Hiperbrza
 • 4 nm
  Procesor
 • 11,200 mAh
  Baterija (tipično) 2
 • 12 MP
  Dvostruka prednja kamera
  (ultraširoka + široka)
 • Skener otiska prsta na ekranu

Koji Samsung
Galaxy Tab S8 je pravi
za tebe?

Galaxy
Tab S8 Ultra

Galaxy
Tab S8+

Galaxy
Tab S8

Brzi pregled
Galaxy Tab S8 Ultra
Galaxy Tab S8 Plus
Galaxy Tab S8
14,6"
Super AMOLED
ekran 1
12,4"
Super AMOLED
ekran 1
11"
LTPS LCD
ekran 1
5G
Hiperbrza
5G
Hiperbrza
5G
Hiperbrza
11,200 mAh
Baterija (tipično) 2
10,090 mAh
Baterija (tipično) 2
8,000 mAh
Baterija(tipično) 2
4 nm
Procesor
4 nm
Procesor
4 nm
Procesor
12 MP
Dvostruka prednja kamera
(ultraširoka + široka)
12 MP
Ultraširoka prednja
kamera od
12 MP
Ultraširoka prednja
kamera od
Skener otiska
prsta na ekranu
Skener otiska
prsta na ekranu
Skener otiska prsta
na dugmetu
za uključivanje

S Pen

S Pen olovka na mestu za punjenje

S Pen olovka se skida sa poleđine uređaja Galaxy Tab S8 serije i magnetima ponovo vraća na mesto. Zatim je prikazan krupan kadar tankog vrha olovke.

Bez obzira na veličinu izabranog tableta, uz uređaj dolazi i najnovija S Pen olovka koja se magnetom čvrsto drži za poleđinu Galaxy Tab S8 serije , gde se i puni.

Piši, skiciraj, žvrljaj ili crtaj i realizuj svoje najluđe ideje pomoću S Pen olovke koja ima izuzetno malu stopu kašnjenja. Uz novu S Pen olovku, alatku sa hiljadu mogućnosti, imaćeš impresivnu kontrolu u rukama.

Izdržljivost

Kreativnost koja igra na sigurno

Kućište od oklopnog aluminijuma služi kao štitnik od svih mogućih udaraca i padova. 4 Reč je o našem najtanjem, najvećem i najčvršćem Samsung Galaxy Tab S uređaju koji u jednom tankom dizajnu krije impresivnu izdržljivost i neverovatno malu težinu.

Okvir od oklopnog aluminijuma nalazi se na uređajima Galaxy Tab S8 serije u srebrnoj, roze-zlatnoj i tamnosivoj boji. Oni klize jedan za drugim da bi se videla izdržljivost tankog dizajna.

Stvaralački prostor

Žena sa nacrtanom tijarom na glavi i S Pen olovkom. Pored njene glave i u donjem desnom uglu nalaze se žvrljotine.

Samsung Notes

Za sve vredno zapisivanja

Samsung Notes je najbrži put da svoje ideje od milion dolara za početak zapišeš. Kod njega je sve lako: napraviti podsetnik, skicu, crtež – ili pretvoriti rukopis u štampani tekst. Samo neka ti ideje i dalje naviru.
Dizajn cipele sa rečima „Materijal”, „Antilop”, „Koža” i „Platno” koje su ispisanegore levo pomoću S Pen olovke u Samsung Notes.
Samsung Notes je najbrži put da svoje ideje od milion dolara za početak zapišeš. Kod njega je sve lako: napraviti podsetnik, skicu, crtež – ili pretvoriti rukopisu štampani tekst, samo neka ti ideje i dalje naviru.

Clip Studio

Clip Studio Paint otkriva u tebi skrivenog umetnika

Crtež žene i psa u svemirskom brodu u aplikaciji Clip Studio Paint. S Pen olovka bira boje na Galaxy S22 Ultra uređaju koristeći ga kao paletu.

Voliš da crtaš ili slikaš? Clip Studio Paint5 je napravljen upravo za kreativce kao što si ti. Uz osećaj slikanja pravom četkicom možeš oživeti svoje najmaštovitije kreacije.

Uređaji Galaxy Tab S8 i Galaxy S22 serija6 čekaju tvoj potez, kao platno na štafelaju i bogata paleta boja. Biraj boje na telefonu da ti na paleti ne bi ometale umetničku viziju.

Clip Studio Paint Logo

CLIP STUDIO PAINT EX

6 meseci besplatno

Još bolji u društvu

Galaxy S22 Ultra

Video-uređivanje

S Pen olovka je tvoj
put do montažera

Spreman da stvoriš svoje remek-delo koje je savršeno u svakoj sekundi? S Pen olovka i LumaFusion su tu da pomognu. 7 Uređuj video snimke brže i preciznije zahvaljujući najvećem napretku u odzivu S Pen olovke. 8 Sa tako mnogo profesionialnih kalibarskih alata, filmsku montažu kakvu želiš imaš uz samo par poteza.
LumaFusion je aplikacija koja se plaća jednokratno. Preuzmi aplikaciju putem Galaxy Store aplikacije
i osvoji oko 30% popusta na punu cenu do kraja
maja 2023. A da započneš svoj sledeći projekat sa potrebnim video zapisima i numerama koje su ti potrebne, uz tvoju kupovinu dolazi i besplatan jednomesečni probni period StoryBlocks aplikacije.
 • * Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
  * Stvarni korisnički interfejs može se razlikovati.
 • * LumaFusion za Android će biti dostupna
  na Galaxy Store do kraja 2022
  za Android OS u verziji 11 ili novijoj.
  * Potrebna je kupovina
  LumaFusion aplikacije.
 • * Dostupnost aplikacije može se razlikovati u zavisnosti od OS-a i zemlji.
 • * Stopa popusta može se promeniti u posebnim okolnostima.

Quick Share

Pošalji svoje kreacije svim Galaxy uređajima

Prikazani su različiti snimci tri prijatelja, a Quick Share popup prozor je otvoren u donjem delu ekrana uređaja Galaxy Tab S8 serije. Ikona za Quick Share aplikaciju se nalazi u donjem desnom uglu. Na levoj strani se nalazi Samsung Galaxy pametan telefon sa otvorenim klipom u kome su prijatelji, pri čemu se vidi da je klip poslat sa uređaja Galaxy Tab S8 serije na Samsung Galaxy pametan telefon.
Uz Quick Share, remek-dela će biti preseljena onoliko brzo koliko traje jedan klik. 9 Prebaci s lakoćom ogromne datoteke pune fotografija i video-zapisa na telefon ili PC.

Mesto okupljanja Mesto okupljanja

Tri prijatelja u međusobnom video-razgovoru – jedan na jednom i dva prijatelja na drugom ekranu. U donjem delu ekrana vidi se dugme „Kraj razgovora”. Na oba ekrana vidi se onaj drugi ekran kao umanjen.

4K video-snimanje

Budi uvek u centru pažnje

Dvostruka prednja kamera (ultraširoka + široka) otvara impresivno širok pogled na scenu uz optimalno snimanje 4K video-zapisa.

Auto
Framing

Preko automatskog kadriranja kamera fokusira plesača tokom snimanja plesa. Žuti okvir pokazuje da je fokus na plesaču, iako se on kreće.

Automatsko kadriranje upravo glavnu zvezdu stavlja pod svetla reflektora. Tokom snimanja časova plesa kamera će automatski pratiti tebe i pokrete koje pokazuješ dok daješ instrukcije.10, 11

Video-razgovor u ujednačeno istom svetlu. Kada se video-razgovoru pridruži novi član, dvostruka prednja kamera (ultraširoka + široka) zna da treba automatski udaljiti sliku kako bi svi u nju stali i osećali se skoro kao fizički zajedno.

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
** Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Google Duo

Okupi
ekipu na
Google Duo

Prikazan je međusobni razgovor četiri prijatelja preko Google Duo na ultraširokom ekranu uređaja Galaxy Tab S8 serije. Book Cover futrola sa tastaturom je postavljena na uređaj Galaxy Tab S8 serije.

Pozovi one najbolje ili čak 31 najbližeg prijatelja, kada već imaš na raspolaganju aplikaciju za video-razgovor visokog kvaliteta. Tehnologija za smanjenje buke na tri mikrofona držaće ti pažnju isključivo na razgovoru. Čak se možete udružiti i kreativno sarađivati na Jamboard – interaktivnoj Google beloj tabli.12

Podeli svoj ekran da zajedno uživate u Google Duo. Pogledajte video zajedno i razgovarajte o njemu u realnom vremenu.13, 14

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
** Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Prostor da uradiš više

Na dva uređaja Galaxy Tab S8 serije prikazane su dve različite žene kako poziraju na različitim mestima.

Multitasking

Pretvori jedan u više ekrana. Osvoji dan

Veličina. Položaj. I mnogo prozora. Ti se pitaš za izgled svog Multi Window15 prozora. Dok tragaš za inspirativnim dekoracijama, istovremeno možeš skicirati svoje arhitektonske planove i razgovarati sa nekim – ne prekidajući nijedno od toga.

Na ultraširokom ekranu Galaxy Tab S8 serije vidi se žena u video-razgovoru. Zatim se slika na ekranu udaljava i ekran se deli na tri prozora. U prvom prozoru u gornjem levom uglu se vidi arhitektonski nacrt, a u donjem delu tri inspirativna primera uređenja. U desnom delu ekrana se vidi muškarac kako razgovara putem video-razgovora sa ranije pomenutom ženom.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
** Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

Prostor za igru

Vidi se žena koja dodiruje svoje duge pletenice na ultraširokom ekranu uređaja Galaxy Tab S8 serije. Na drugom ekranu sa desne strane se vidi ista žena kako pozira.

Striming uživo

Lagan i
spakovan za zabavu

Strimuj sve svoje omiljene serije ili filmove iz udobnosti svoje... (prepuštamo ti da ovo dopuniš svojim omiljenim mestom). Živopisni ekran i unapređen bas stvaraju imerzivan doživljaj. Ako nisi od onih koji će se radije opustiti uz film, tu su muzika i spotovi bez reklama na YouTube Premium koji nakon kupovine naredna četiri meseca možeš koristiti besplatno. 16, 17
YouTube Premium logo

YouTube klip koji prikazuje muškarca koji sam hoda po pustinji strimuje se na ultraširokom ekranu uređaja Galaxy Tab S8 serije.

*Raspoloživost YouTube Premium usluge može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
* Korisnici moraju biti prijavljeni na YouTube Premium nalog kako bi koristili sve pogodnosti.

Gejming

Iste performanse i
bez gejmerske stolice

Ilustracija trkačke igre. Kola imaju registarske tablice na kojima piše „BUDUĆNOST”.

Uz ogromni ekran za igru, gejming performanse ostaju na nivou koji imaš na konzoli. Na ekranu od 120 Hz za tebe će sve teći glatko i za kratko vreme naći ćeš se na vrhu tabele.

5G

5G je veza za
striming koji traje

Hiperbrza 5G mreža donosi mogućnost za striming bilo koje vrste sadržaja – muzike, filmova ili svega ostalog.18 Strimuj sa bilo kog mesta – napolju ili u putu.

Zadebljanim plavim fontom piše „5G”, a tanki srebrni uređaj Galaxy Tab S8 serije dijagonalno preseca natpis „5G”.

Book Cover tastatura

Tastatura kao
brza pomoć

Kada je neophodno brzo se prebaciti na posao, napredna 2 u 1 Book Cover futrola sa tastaturom omogućava korišćenje uređaja u uspravnom položaju i brzo prebacivanje u radni režim.19, 20

Uređaji Galaxy Tab S8 serije i Book Cover futrola sa tastaturom nalaze se u vazduhu, Book Cover futrola sa tastaturom se vrti dok se ne spoji sa uređajem Galaxy Tab S8 serije, uz vidljivu zadnju stranu.

Kada završiš, odmori se uz film, postavljajući uređaj u položaj koji ti odgovara korišćenjem držača na futroli.

*Futrola sa tastaturom Book Cover se prodaje odvojeno.

Još bolji u društvu

Book Cover tastatura

Spreman
na sve

Neverovatan kad je sam.
Još bolji u društvu

Ekran uređaja Galaxy Tab S8 serije je podeljen na tri prozora. U gornjem levom uglu nalazi se video-razgovor u kome žena odmara na nečijim kolenima. Ispod toga je otvoren neki sajt za kupovinu. Pored se nalaze skice dizajna. Galaxy Buds2 , Galaxy S22 Ultra sa otvorenim istim prozorom sa skicom, dok se S Pen olovka nalazi u donjem desnom uglu uređaja Galaxy Tab S8 serije.
Uživaj u kontinuitetu rada na svim svojim Galaxy uređajima. Kroz sistem One UI 4.1 moguće je koristiti iste aplikacije na raznim uređajima Galaxy S22 i Galaxy Tab S8 serija. Čak je i pevušenje uz muziku neobično dobro uz automatsko prebacivanje na Galaxy Buds slušalice. 25 Da zadržiš ritam, Galaxy Buds slušalice se automatski prebacuju sa Galaxy Tab S8 na uređaj Galaxy S22 serije i obrnuto.

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.
* Stvarni izgled korisničkog interfejsa se može razlikovati.

**Galaxy Buds2 slušalice prodaju se zasebno.

***Dizajn spoljašnosti može varirati u zavisnosti od države.

Neverovatan kad je sam. Još bolji u društvu

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra besprekorno radi sa Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra

C C
 1. Dijagonala ekrana Galaxy Tab S8 Ultrauređaja iznosi 14,6" kada se meri kao pun pravougaonik ili 14,5"uzimajući u obzir zaobljene uglove. Veličina ekrana Galaxy Tab S8+uređaja iznosi 12,4" kada se meri kao pun pravougaonik ili 12,4" uzimajući u obzir zaobljene uglove. Veličina ekrana Galaxy Tab S8uređaja iznosi 11" kada se meri kao pun pravougaonik ili 10,9" uzimajući u obzir zaobljene uglove. Stvarna vidna površina manja je zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.
 2. Tipična vrednost testirana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost kada se uzme u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 10.880 mAh kod Galaxy Tab S8 Ultra, 9800 mAh kod Galaxy Tab S8+ i 7760 mAh kod Galaxy Tab S8 uređaja. Stvarno trajanje baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.
 3. Raspoloživost boja i modela može varirati u zavisnosti od države, regiona i distributera.
 4. Oklopni aluminijum prekriva sve metalne elemente, osim ekrana, bočnih tastera i SIM umetka.
 5. Za rad u Clip Studio Paint aplikaciji neophodno je članstvo. Unapred učitane aplikacije dostupne su samo na određenim tržištima. Clip Studio Paint se može preuzeti iz Galaxy prodavnice i prvo korišćenje je besplatno tokom 6 meseci. Uslovi korišćenja mogu varirati u zavisnosti od države i regiona.
 6. Raspoloživost može varirati u zavisnosti od modela.
 7. LumaFusion trenutno nije raspoloživa za Android uređaje. LumaFusion izlazi na tržište tokom 2022. godine. Dostupnost LumaFusion aplikacije može varirati u zavisnosti od države, regiona i distributera.
 8. U poređenju sa prethodnom Tab S serijom.
 9. Raspoloživ na uređajima sa instaliranim One Ui 2.1 ili novijim verzijama OS, a neophodno je izvršiti ažuriranja MDE Service Framework i Quick Share aplikacija. Za korišćenje aplikacije Quick Share neophodno je da uređaji imaju ugrađenu tehnologiju Bluetooth Low Energy i budu povezani na Wi-Fi. Određene aplikacije možda ne podržavaju Quick Share.
 10. Neke rezolucije i odnosi slike možda nisu podržani. Neke funkcije možda nisu dostupne kada je uključeno automatsko opsecanje. Moguće je prepoznavanje samo ljudi, a njihov broj je ograničen.
 11. Automatsko kadriranje je sada raspoloživo na ultraširokoj prednjoj kameri.
 12. Jamboard je neophodno posebno preuzeti, a dodatne funkcionalnosti se možda moraju kupiti.
 13. Google Duo je zaštitni znak kompanije Google LLC. UI/UX su podložni promenama. Raspoloživost Google Duo aplikacije može varirati u zavisnosti od države i regiona.
 14. Zahteva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati u zavisnosti od države, provajdera i korisničkog okruženja.
 15. Određene aplikacije možda ne podržavaju multitasking.
 16. YouTube je zaštitni znak kompanije Google LLC. UI/UX su podložni promenama.
 17. YouTube novim kupcima daje besplatno pravo korišćenja tokom četiri meseca. Uslovi pružanja YouTube Premium usluge mogu varirati u zavisnosti od države ili regiona. Korisnici moraju biti prijavljeni na YouTube Premium nalog kako bi koristili sve pogodnosti.
 18. 5G usluge su podržane samo na lokacijama sa omogućenom 5G mrežom u državama koje imaju 5G mrežu. Zahteva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati u zavisnosti od države, provajdera i korisničkog okruženja.
 19. Nova 2 u 1 Book Cover futrola sa tastaturom raspoloživa je za Galaxy Tab S8 Ultra, Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8. Book Cover futrola sa tastaturom Slim raspoloživa je za Galaxy Tab S8+ i Galaxy Tab S8.
 20. Dizajn Book Cover futrole sa tastaturom može se razlikovati u zavisnosti od modela. Raspoloživost može varirati u zavisnosti od države, regiona i distributera.
 21. Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies Inc. i/ili njenih povezanih društava.
 22. Snapdragon je robna marka ili registrovana zaštitna oznaka kompanije Qualcomm Incorporated.
 23. Dostupnost Wi-Fi 6E mreže može varirati u zavisnosti od države, mrežnog provajdera i korisničkog okruženja. Zahteva optimalnu konekciju. Stvarna brzina može varirati u zavisnosti od države, provajdera ili korisničkog okruženja.
 24. Neophodan je superbrzi punjač od 45 W koji se prodaje odvojeno.
 25. Funkcija Automatsko prebacivanje raspoloživa je samo na Galaxy pametnim telefonima i tabletima sa One UI 3.1 ili novijim OS. Određeni uređaji i aplikacije možda ne podržavaju Automatsko prebacivanje. Galaxy uređaji moraju biti ulogovani na Samsung korisnički nalog kako bi Automatsko prebacivanje bilo omogućeno.
 26. Za žičani transfer potrebno je da postoji najmanje Android™ 4.3, iOS 5 ili Windows Mobile OS8.1 ili OS 10 na starom uređaju. Uređaji sa starijim OS moraju koristiti bežičnu opciju transfera. Ukoliko nemate potreban USB kabl / konektor za žičani transfer na Galaxy, transfer možete obaviti bežično. U „Podešavanjima” na svom novom Galaxy telefonu otvorite Smart Switch Mobile ili preuzmite Smart Switch za PC/Mac.
 27. Podaci i sadržaj koji su na raspolaganju za transfer mogu zavisiti od OS. Za više informacija obratite se našem Samsung HELP centru.
 28. Za ovu funkcionalnost neophodno je imati modele PC računara sa Windows 10 i Windows 10 v.2004 ili novijim OS koji imaju WiDi mogućnost (bežični ekran).