Sagledaj širu sliku

Imaj smelosti da pređeš na veliki televizor i okružiš se epskim iskustvom gledanja. Sem spektakularnog kvaliteta slike i kompatibilnog dizajna, postoji još mnogo razloga da kupiš Super veliki TV. Uveri se zašto je toliki broj korisnika izabrao nas i nije se pokajao.

Veći ekran, veće iskustvo

Proširi svoje vidike i gledalačko iskustvo sa Super velikim televizorom.

2019 super veliki TV: QLED 75\"+ je idealna veličina | Samsung 2019 super veliki TV: QLED 75\"+ je idealna veličina | Samsung

Izbor kupaca je
prelazak na veće

Ljudi žele veće televizore

Neverovatnih 8 od 10 korisnika prešlo je na veći ekran.

Par tokom kupovine stoji i pokazuje na televizore s velikim ekranom. Par tokom kupovine stoji i pokazuje na televizore s velikim ekranom.

Niko se ne žali zbog prelaska na veći ekran

Štaviše, 98% potrošača koji su kupili Super veliki televizor izjavili su da su veoma zadovoljni svojom kupovinom.

* Pomenuti sadržaji su zasnovani na istraživanju koje su sproveli Samsung i IA Collaborative.

Nasmejana četvoročlana porodica sedi zajedno na sofi i uživa u gledanju TV-a s velikim ekranom. Nasmejana četvoročlana porodica sedi zajedno na sofi i uživa u gledanju TV-a s velikim ekranom.

Zašto preći na veliki ekran?

Sve izgleda bolje kad je veće

Uzbuđenje koje u kući pruža iskustvo kao na stadijumu

Super veliki televizor donosi uzbuđenje akcije uživo u tvoj dnevni boravak, uz izvanredni kvalitet slike.

 Grupa od pet muškaraca sedi oko stočića za kafu dok gledaju fudbalsku utakmicu na Super velikom TV-u i glasno navijaju.  Grupa od pet muškaraca sedi oko stočića za kafu dok gledaju fudbalsku utakmicu na Super velikom TV-u i glasno navijaju.

Poboljšano iskustvo gledanja Super velikih ekrana

Kompanija Samsung je posvećena tome da stvara izuzetne inovacije koje poboljšavaju iskustvo Super velikih ekrana.

Prava 8K Rezolucija

Unesi se u QLED 8K ekran i zaroni u drugi svet. S neverovatnih 33 miliona piksela, dobićeš sasvim novo vizuelno iskustvo, koje ti pruža ukus pravog realizma izbliza.

* Dostupno samo u QLED 8K seriji.

Prikaz planinskog pejzaža ispunjen šarenim balonima na nebu podeljen je na sredini da prikaže dve različite rezolucije TV-a istih dimenzija. 8k displej od 33 miliona piksela sa desne strane oštriji je i treperaviji od FHD displeja od dva miliona piksela s leve strane. Prikaz planinskog pejzaža ispunjen šarenim balonima na nebu podeljen je na sredini da prikaže dve različite rezolucije TV-a istih dimenzija. 8k displej od 33 miliona piksela sa desne strane oštriji je i treperaviji od FHD displeja od dva miliona piksela s leve strane.

AI Upscaling

Vidi poboljšane slike u 8K/4K kvalitetu sa Samsung QLED jedinstvenim procesom učenja koji pokreće veštačka inteligencija. Bez obzira na veličinu QLED TV-a, sve zapanjujuće detalje vidi jasno zahvaljujući optimizovanom rešenju unapređivanja slike koje pruža Samsung.

* Dostupno samo u QLED seriji.
* Iskustvo gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i formata. "AI Upscaling" ne mora da se odnosi na povezanost sa PC-jem i određene uslove režima za video-igre.

A 2019 Samsung QLED TV with AI upscaling technology showing optimized picture quality by processing three parts of an image of city near a beach on the screen. A 2019 Samsung QLED TV with AI upscaling technology showing optimized picture quality by processing three parts of an image of city near a beach on the screen.

Režim za video-igre

Pokreni svoje video-igre na većem ekranu, sa optimalnim grafičkim podešavanjima, uz jasne linije pregleda bez prekida. S naprednim svojstvima, poput smanjenog kašnjenja ulaznog signala i Dynamic Black Equalizer, uvek ćeš imati potpunu kontrolu nad svojim video-igrama.

* Dostupno samo u modelima iz RU8000 serije i iznad.

Ovo pokazuje minimalno kašnjenje ulaznog signala na Samsung Super Big TV u režimu za video-igre. Kako je kašnjenje ulaznog signala umanjeno, korisnik može da kontroliše trkački automobil bez prekida. Možete videti glatko trkanje sa desne strane ekrana. Ovo pokazuje minimalno kašnjenje ulaznog signala na Samsung Super Big TV u režimu za video-igre. Kako je kašnjenje ulaznog signala umanjeno, korisnik može da kontroliše trkački automobil bez prekida. Možete videti glatko trkanje sa desne strane ekrana.

Ambijentalni režim

Tvoj Super veliki TV transformiše tvoj prostor čak i kad je isključen. Biće deo dekora tokom korišćenja Ambijentalnog režima, radi prikazivanja dekorativne umetnosti, porodičnih fotografija ili korisnih informacija. Promeni svoj TV tako da se uklopi u tvoj prostor bez velikih troškova.

* Dostupno samo u QLED modelima.
* Servisne specifikacije variraju u zavisnosti od regiona i modela.

Tranformišite svoj prostor sa stilom. 2019 QLED TV dolazi uz dve posebne nove opcije dekora: svetla mreža i linearni tačkasti šablon. Takođe, režim sa osnovnim informacijama i režim za fotografije. Kretanje pokazuje kako se ambijentalni režim 2019 QLED televizora glatko stapa sa dekorom dnevnog boravka. Tranformišite svoj prostor sa stilom. 2019 QLED TV dolazi uz dve posebne nove opcije dekora: svetla mreža i linearni tačkasti šablon. Takođe, režim sa osnovnim informacijama i režim za fotografije. Kretanje pokazuje kako se ambijentalni režim 2019 QLED televizora glatko stapa sa dekorom dnevnog boravka.

Uveri se u veličinu samo pomoću svojih ruku

Još uvek si neodlučan oko TV-a s velikim ekranom? Raširi ruke. Ta količina prostora je dovoljna da dobiješ bolje iskustvo gledanja u bilo kom trenutku ako uključiš ekran. Dakle, opusti se i uđi u nove svetove zabave prelaskom na veće.

Veći televizori koji se uklapaju svuda

Uveri se kako Super veliki televizor poboljšava bilo koje okruženje

Odaberi svoj Super veliki TV

 85" 8K QLED TV Q900R (2018)  85" 8K QLED TV Q900R (2018)

85" 8K QLED TV Q900R (2018)

 75" 4K QLED Q90R (2019)  75" 4K QLED Q90R (2019)

75" 4K QLED Q90R (2019)

 82" 4K QLED TV Q70R (2019)  82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" UHD TV RU8000 (2019)

* Dizajn proizvoda i specifikacije mogu varirati u zavisnosti od regiona.
* Sadržaj unutar ekrana jesu simulirane slike i služe isključivo u svrhe demonstracije.
* GUI (grafički korisnički interfejs), dizajn, svojstva i specifikacije podložne su izmenama bez obaveštenja.