Scena fudbala u kojoj golman pravi paradu prikazuje se na okružujućem ekranu Samsung supervelikog televizora. Deluje kao da lopta koja je prošla kroz ruke golmana izleće iz televizora pravo na tebe.

Sagledaj širu sliku

Veličina životnog prostora više ne predstavlja ograničenje pri izboru televizora. Napredak kvaliteta slike sada omogućava da uživamo u većim ekranima, čak i u malim prostorima, ne brinući o naprezanju očiju i rastojanju sa koga se gleda. Otkrij širu sliku uz Samsung-ovu široku paletu super velikih televizora.

Veći ekran.
Veća avantura.

Proširi vidike i svoj vizuelni doživljaj uz super veliki televizor.

Zašto izabrati baš super veliki televizor?

Unapredi zabavu pored ekrana uz super veliki televizor.

Realistična akcija iz prvog reda

Posmatraj živopisne detalje svake utakmice.

Jasni i živopisni detalji slike na širokom, okružujućem ekranu koji ispunjava tvoje vidno polje. Unesi u svoj dom uzbudljivu akciju uživo sa stadiona uz super veliki televizor.

Šest ljudi sedi oko stočića sa jelom i pićem i gleda fudbalsku utakmicu na ekranu velikog televizora. Uz Samsung-ov superveliki televizor, veličina životnog prostora više ne predstavlja ograničenje.

Vizuelni spektakl koji oduzima dah

Uroni u velike dubine i dimenzije.

Stvori bioskopski doživljaj u svom domu.
Uživaj u omiljenim filmovima na ekranu super velikog televizora i u živopisnom kvalitetu slike koji že ispuniti prostor u kome si.

Dva deteta gledaju film ležeći na prostirci. Film prikazuje borbu dva dinosaura.

Slika koja te prosto uvlači u ekran

Uskoči u samo središte akcije.

Igraj se na velikom ekranu i uzdigni igranje na potpuno nov nivo.
Detaljniji i dublji prikaz na super velikom televizoru uvlači te u avanturu i smešta pravo iza volana.

Korisnik igra simulaciju letenja pomoću upravljača na Samsung supervelikom televizoru. Okružujući ekran je tako velik da igra postaje realistična, pa se igraču čini da sedi u pravom kokpitu mlaznog aviona.

Zahtevaj više od samog velikog ekrana

Nisu svi televizori ravnopravni, a uz Samsung znaš da dobijaš više nego samo veliki ekran. Otkrij jedinstvene inovacije koje izdvajaju Samsung super velike televizore.

Inteligentno skaliranje slike

Samsung ti omogućava da uživaš u posmatranju super velikog ekrana bez zamaranja očiju i bez neprijatnosti. Zahvaljujući Samsung-ovoj jedinstvenoj tehnologiji inteligentnog skaliranja kvaliteta sike u 5 koraka, uz super veliki televizor posmatranje je bezbedno sa svih rastojanja. Samsung-ov inteligentni mehanizam analizira svaki kadar da bi proizveo optimalnu boju, kontrast i detalje u 4K rezoluciji.

* Dostupno samo kod UHD i QLED modela.
Poređenje detalja pre i posle inteligentnog skaliranja naviše. Desna strana ekrana prikazuje poboljšane detalje na Samsung-ovom supervelikom televizoru.
Kad je uključeno inteligentno skaliranje naviše na Samsung-ovom supervelikom televizoru, detalji slike sa liticom postaju sve finiji.

Režim igranja

Samsung pruža optimalno okruženje za neometano i okružujuće igranje na super velikom televizoru. Maksimalno povećaj doživljaj igranja naprednim funkcijama, kao što su brz odziv, promenljiva brzina osvežavanja (VRR) i Game Motion Plus radi postizanja besprekornog prikaza i brzog tempa. Možeš se automatski prebacivati iz TV režima u režim za igre pomoću funkcije Auto Game Mode.

* Dostupno samo kod modela serije Premium UHD NU8000 ili više.
Poređenje brzine odziva Samsung-ovog supervelikog televizora u režimu igranja i TV-režimu. Na desnoj strani ekrana prikazan je režim igranja koji ima manju brzinu odziva.
To pokazuje minimalnu brzinu odziva Samsung-ovog supervelikog televizora u režimu igranja. Pošto je brzina odziva minimalna, korisnik može da upravlja trkačkim automobilom bez trzanja. Na desnoj strani ekrana možeš videti glatko kretanje takmičarskih vozila.

Ambijentalni režim

Uz Samsung, ekran super velikog televizora više nije jednak super velikom praznom prostoru. Uklopi svoj Samsung supe rveliki televizor u okolni enterijer. Prikaži pozadinsku dekoraciju, korisne informacije ili privatne fotografije ne bojeći se visokih troškova struje i progorevanja ekrana. Možeš ga uz to podesiti da pušta pozadinsku muziku da unaprediš atmosferu.

* Dostupno samo kod QLED modela.
* Specifikacije usluga zavise od regije i modela.
* Svi uređaji moraju biti na istoj mreži i neophodna je veza sa internetom.
* Davanje saglasnosti sa uslugama, uslovima korišćenja televizora i politikom privatnosti neophodno je prilikom prve upotrebe.
* Funkcija podešavanja pozadine u Ambijentalnom režimu zavisi od okruženja u koje se televizor postavlja, odnosno od oblika, šablona i boja.
* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na učinak proizvoda podložne su promeni bez prethodne najave.
Superveliki televizor okačen na sivi zid prikazuje režim dekoracije u ambijentalnom režimu. Poluprozirna slika planina dobro je uklopljena sa bojom i teksturom zida.
Ovaj video-snimak prikazuje ambijentalni režim supervelikog televizora. U ambijentalnom režimu, Samsung-ovi televizori širokog ekrana dobro se uklapaju sa zidovima.

Veće je bolje svuda

Pogledaj kako superveliki televizori unapređuju svako okruženje.

Izaberi svoj super veliki televizor