PREGLED

Televizor kada ga uključiš, a umetničko delo kada ga isključiš

Frame televizori za 2019.
Muškarac koristi daljinski upravljač da razgleda slike koje su prikazane na Frame televizoru koji se nalazi na zidu dnevene sobe.
Tvoj dnevni boravak postaje umetnička galerija: Frame televizor prikazuje umetnička dela na potpuno nov i prilagodljiv način i savršeno se uklapa u enterijer, ulepšavajući celokupan dekor. Ekran jednim klikom prelazi u TV režim, a po isključivanju televizora vraća se u Umetnički režim.
Frame televizor na zidu. Isključen je i prikazuje sliku žirafa u Umetničkom režimu. Uključen je i prikazuje krdo žirafa kako šetaju divljim prostranstvima. Ekran je podeljen i na jednoj polovini se vidi slika u Umetničkom režimu, a na drugoj živa video-slika u TV režimu.
Video koji objašnjava kako da postavite fotografiju u Art Mode na Frame TV, koristeći aplikaciju SmartThings na vašem pametnom telefonu.
* Umetnički režim troši električnu energiju

Unapredi svoj životni prostor sa prelepim umetničkim televizorom koji oslikava tvoj stil i uklapa se u tvoj enterijer. U stvari, Frame televizor nije običan televizor. On ulepšava svaki trenutak koji provodiš u prostoriji, a QLED tehnologija ti uz to pruža mnogo veći kvalitet slike visoke rezolucije. The Frame je neverovatan televizor kada je uključen, a veličanstvena umetnost kada je isključen.

Art Fram Pattern

Unapredi i ulepšaj svoj svakodnevni prostor umetničkim delima

Umetnički režim
Frame televizor je postavljen na zid u dnevnoj sobi i uključen je Umetnički režim. Na ekranu se vidi umetničko delo uz koje celokupan enterijer izgleda prekrasno.

Prelep u svakom trenutku

Dizajn
Zapravo, Frame televizor i sam izgleda kao umetničko delo. Nalazi se na zidu i prikazuje umetnička dela različitih stilova.

Doživi QLED tehnologiju

QLED tehnologija
Umetničko delo na ekranu prikazuje kišnu šumu prošaranu različitim oblicima i raznobojnim cvećem.

* Stvaran proizvod može se razlikovati od prikazanog. Pogledaj našu galeriju proizvoda.
** Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Ključne specifikacije

* Ključne specifikacije zavise od regiona.

Izaberi svoj Frame

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.