Televizor kada ga uključiš, a umetničko delo kada ga isključiš

Frame televizori za 2019.
Ekran na Frame televizoru prikazuje umetničko delo. Frame televizor se savršeno uklapa u enterijer, pa kućni dekor izgleda još lepše.
* Umetnički režim troši električnu energiju

Unapredi svoj životni prostor sa prelepim umetničkim televizorom koji oslikava tvoj stil i uklapa se u tvoj enterijer. U stvari, Frame televizor nije običan televizor. On ulepšava svaki trenutak koji provodiš u prostoriji, a QLED tehnologija ti uz to pruža mnogo veći kvalitet slike visoke rezolucije. The Frame je neverovatan televizor kada je uključen, a veličanstvena umetnost kada je isključen.

Art Fram Pattern

Unapredi i ulepšaj svoj svakodnevni prostor umetničkim delima

Umetnički režim
Frame televizor je postavljen na zid u dnevnoj sobi i uključen je Umetnički režim. Na ekranu se vidi umetničko delo uz koje celokupan enterijer izgleda prekrasno.

Prelep u svakom trenutku

Dizajn
Zapravo, Frame televizor i sam izgleda kao umetničko delo. Nalazi se na zidu i prikazuje umetnička dela različitih stilova.

Doživi QLED tehnologiju

QLED tehnologija
Umetničko delo na ekranu prikazuje kišnu šumu prošaranu različitim oblicima i raznobojnim cvećem.

* Stvaran proizvod može se razlikovati od prikazanog. Pogledaj našu galeriju proizvoda.
** Slike služe samo za ilustraciju i namenjene su boljem razumevanju materije.

Ključne specifikacije

* Ključne specifikacije zavise od regiona.

Izaberi svoj Frame

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.