Bespoke Jet™ Complete

Bespoke Jet™ Complete

VS20A95843W/GE

Izaberi boju

Boja :
 • Lako i higijensko pražnjenje i punjenje
  „Sve u jednom” stanica za čišćenje
 • Dodatna filtracija za čist izlazni vazduh
  Višeslojni sistem za 99,999% filtracije
 • Superiorno usisavanje
  Superiorno usisavanje
 • Čisto da ti se zavrti
  Naprednije performanse čišćenja

Šta je u kutiji

Potpuno čišćenje uz Clean Station „Sve u jednom”

Lako i higijensko pražnjenje i punjenje

„Sve u jednom” stanica za čišćenje

Uživaj u lakoći pražnjenja posude i punjenja baterije. „Sve u jednom” stanica za čišćenje efikasno* izbacuje prašinu i životinjske dlake iz posude koristeći „Air Pulse” tehnologiju, dok istovremeno puni bateriju. A uz to zadržava 99,999% sitne prašine**, dok antibakterijska kesa za prašinu sprečava rast*** bakterija za 99,9%.

Lako i higijensko pražnjenje i punjenje Lako i higijensko pražnjenje i punjenje

* Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od individualne upotrebe. Prašina i dlake zaglavljene na rešetki možda neće biti uklonjeni kroz jedan ciklus. ** Ispitivanje laboratorije SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH zasnovano na standardu IEC 62885-2, klauzula 5.11. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarne upotrebe. Odnosi se na čestice veličine između 0,5 i 4,2 µm. *** Zasnovano na ispitivanju kompanije Intertek, u skladu sa referentnim standardom ISO 20743:2013, poglavlje 8.1. Deaktivira 99,9% bakterija Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ova funkcija nije podržana u SAD i Kanadi, a rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarnih uslova upotrebe.

Optimalne performanse čišćenja

Naprednije čišćenje

Ako ti je potrebno dubinsko čišćenje, ovo je savršen izbor. Digitalni inverterski motor proizvodi usisnu snagu do 210 W*, aerodinamički dizajn vazdušnog sistema stvara optimalni protok vazduha, a multiciklonska filtracija vazduha efikasno zadržava sitne čestice prašine, pa možeš da uživaš u besprekorno čistoj kući.

* Ispitivanje usisavanja na osnovu klauzule 5.8, IEC62885-2 standarda, na ulazu nemotorizovanog alata, korišćenjem Jet režima. Na osnovu internih testova.

Neprekidno ceo sat*

Odvojiva i dugotrajnija baterija

Raspoloživo vreme rada do jedan sat* je sasvim dovoljno vremena da u jednom potezu usisaš celu kuću. Zamenom dugotrajne, odvojive baterije rezervnom, čišćenje se može produžiti na dva sata, kako bi kuća bila besprekorno čista. Korišćenjem jedinstvene Samsung tehnologije baterija nakon 500 ciklusa zadržava 70% prvobitnih performansi***.

* Navedeno vreme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovani alat. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od načina upotrebe. ** Dodatna baterija prodaje se odvojeno u okviru pomoćne opreme. *** Održava 70% kapaciteta nakon 5 godina upotrebe uz 100 ciklusa godišnje, na osnovu kapaciteta baterije (2200 mA). 1 ciklus: Potpuno pražnjenje nakon potpunog punjenja.(100% ~ 0%). Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe. Zasnovano je na internom testiranju.

Dodatna filtracija za čist izlazni vazduh

Višeslojni sistem za 99,999% filtracije

Zadržava 99,999%* prašine** i smanjuje izloženost životinjskim alergenima*** zahvaljujući višeslojnom sistemu filtracije efikasnosti 99,999%. Glavni ciklon i metalni mrežasti filter odvajaju krupne čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter zatim prikupljaju sitnu prašinu, a ultrafini filter za prašinu zadržava sve mikročestice**.

Dodatna filtracija za čist izlazni vazduh Dodatna filtracija za čist izlazni vazduh

* Ispitivanje laboratorije SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH zasnovano na standardu IEC 62885-2, klauzula 5.11, u Jet režimu. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarne upotrebe. ** Odnosi se na čestice prašine veličine između 0,5 i 4,2 µm. *** Potvrđeno pečatom „Allergy UK Seal of Approval” koji je izdala Britanska fondacija za alergije (BAF). Pod alergenima se podrazumevaju grinje, mačji i pseći alergeni i polen.

Lagan dizajn za lako usisavanje

Lagan dizajn

Očisti svoj dom bez napora uz lako upravljanje i kretanje. Lagan dizajn usisivača osigurava maksimalnu upotrebljivost i smanjuje opterećenje zgloba. Budući da ručni deo usisivača teži samo 1,44 kg, što je za 13% manje*, čišćenje kuće pomoću Samsung usisivača znači da ćeš imati dubinske rezultate.

* Poređenje sa Samsung VS8000. Težina ručnog dela usisivača: Jet One 1,44 kg naspram VS8000 1,89 kg.

Superiorno usisavanje

Digitalni inverter motor

Pokupi sve, od prosutog muslija do upornih dlaka kućnih ljubimaca, za tren, uz snažni digitalni inverterski motor koji pruža superlako, ali jako usisavanje. Pored poboljšanih statora, rotora i 3D ventilatora, on je sada za 47%* lakši, a pruža usisnu snagu od 210 W**.

Superiorno usisavanje Superiorno usisavanje

* Poređenje sa VS9000 ** Ispitivanje usisavanja na osnovu klauzule 5.8, IEC62885-2 standarda, na ulazu nemotorizovanog alata, korišćenjem Jet režima. Na osnovu internih testova.

Čisto da ti se zavrti

Mlazni ciklon

Reci zbogom neuhvatljivoj prašini uz ekstremnu usisnu snagu Samsung mlaznog ciklona. Optimalna putanja vazduha smanjuje njegov otpor u posudi, a 27 otvora za vazduh eliminišu gubitak usisne snage, zato sada, kada znaš da će usisavanje imati ujednačen efekat u svim sobama, možeš početi da dišeš lakše.

Posuda usisivača: Lako se prazni i čisti

Periva posuda za prašinu*

Nema kesa, nema loma, nema brige – isprazni posudu higijenski i lako. Cela posuda od 0,5 l je potpuno periva, samo je isperi pod vodom i biće čista, higijenska i u savršenom radnom stanju.

* Nakon čišćenja i pre sledeće upotrebe potrebno je sušiti filter duže od 24 sata u senci kako bi bio potpuno suv.

Moćno sakuplja dlake kućnih ljubimaca i prašinu sa svake vrste poda

Jet Dual četka

Uživaj u moćnom čišćenju svih podova. Meki valjak četke Jet Dual sakuplja dlake kućnih ljubimaca i prašinu* sa tvrdih podova. Čekinje od najlona i gume koje se okreću brzinom od 4000 o./min** efikasno sakupljaju dlake kućnih ljubimaca i bolje čiste tepihe. Glava koja se obrće u krugu od 180° lako menja smer, a bubanj se odvaja jednim klikom.

* Odnosi se na čestice prašine manje od 5,5 mm. ** Na osnovu internih testova korišćenjem režima Min, Mid, Max i Jet. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od individualne upotrebe.

Lako čišćenje tvrdih podova

Slim Action četka

Sakupi sitnu prašinu sa tvrdih podova i iz pukotina pomoću kompaktne, ali efikasne Uske četke. Njen dizajn je tanji i lakši*, što olakšava rukovanje i kretanje oko nameštaja.

* Poređenje sa mekom četkom Samsung Jet 90 usisivača.

Zadrži kontrolu

Digitalni LCD displej

Ručno proveri da li je sve spremno za početak. Videćeš da li ti je nešto potrebno samo bacajući pogled ka digitalnom LCD displeju. Proveri koji nivo snage usisavanja koristiš, koliko baterije ti je ostalo* i čak da li postoje greške u radu.

* Prikazano vreme se može razlikovati u zavisnosti od stvarne upotrebe i neprekidno se ažurira. Raspoloživo vreme za upotrebu se može skratiti na osnovu broja upotrebe.

Lagan i ergonomski za čišćenje bez zamaranja

Teleskopska cev

Nema više čučanja ili istezanja tokom usisavanja. Ovom podesivom, teleskopskom cevi mi čuvamo tvoja leđa. Postoje tri dužine, pa štap možeš izdužiti ili skratiti tako da odgovara tvojoj visini. Ne samo to, već više nijedan kutak neće predstavljati problem.

Odlaganje „Sve u jednom”

Podloga za pribor

Čuvanje praktičnog pribora pri ruci na jednom mestu je jednostavno zahvaljujući podlozi za pribor. Postavi četke, filtere ili čak puni rezervnu bateriju* na ovom uređaju za odlaganje koji je obuhvaćen kupovinom Samsung bežičnog usisivača.

* Četke, dodatna oprema i boja proizvoda mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije proizvoda.

Lako sakuplja dlake kućnih ljubimaca

Zaboravi na mučno sakupljanje neuglednih dlaka kućnih ljubimaca. Kompaktna i upravljiva četka za kućne ljubimce je zbog gumenog dodatka kombinovanog sa čekinjama posebno namenjena sakupljanju tankih dlaka kućnih ljubimaca koje se teško sakupljaju.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.