Efikasno pranje. Vrhunska čistoća.

Nove Samsung mašine za pranje i sušenje veša

Nove Samsung mašine za pranje i sušenje veša prikazuju poruku „Hello!” na ekranu kada se Samsung mašina za pranje veša poveže sa WiFi-jem. Bele Samsung mašine za pranje i sušenje veša stoje jedna do druge.

Vrhunska energetska efikasnost, personalizovano iskustvo

Delotvornije pranje odeće uz manje energije, vremena i truda. Tehnologija Eco Bubble™ osigurava snažno, ali pažljivo čišćenje na niskim temperaturama¹. Funkcija AI Control optimizuje pranje u cilju jednostavnije upotrebe uređaja.

Performanse

Efikasno čišćenje, veća ušteda energije
EcoBubble™

Uživaj u efikasnom čišćenju čak i na niskim temperaturama¹ uz tehnologiju EcoBubble™. Deterdžent se pretvara u mehuriće, pa brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoće, a uz to štedi električnu energiju i štiti boju i teksturu tkanine².

Ekološki mehurići koji štite boju i teksturu tkanina belih košulja izlaze iz bubnja nove Samsung mašine za pranje veša. Ekološki mehurići koji štite boju i teksturu tkanina belih košulja izlaze iz bubnja nove Samsung mašine za pranje veša.
Upola kraće pranje, puna energetska efikasnost
QuickDrive™

Pranje je sada brže i ekološki prihvatljivije. QuickDrive™ skraćuje dužinu pranja za do 50%³ i štedi potrošnju energije do 20%³ bez smanjenja učinka pranja. Kod bubnja Q-Drum™, bočna strana i zadnja ploča se obrću nezavisno, pa se odeća kreće dinamično pod dejstvom dve različite sile.

Tehnologija QuickDrive Samsung mašina za pranje veša može da skrati vreme za do 50% zbog tzv. dvostruke rotacije bočne strane i zadnje ploče bubnja Q-Drum. Tehnologija QuickDrive Samsung mašina za pranje veša može da skrati vreme za do 50% zbog tzv. dvostruke rotacije bočne strane i zadnje ploče bubnja Q-Drum.
Dodaj zaboravljene stvari
AddWash™

Opusti se kad je veš u pitanju. Ako zaboraviš neku odeću koju je potrebno oprati, vratanca za dodavanje AddWash™ služe da je brzo i lako ubaciš ili da dodaš deterdžent nakon što je ciklus pranja već počeo. Isto tako lako možeš ubaciti i odeću koja je već ručno oprana, a potrebno joj je još ispiranje ili centrifugiranje.

AddWash™ AddWash™
Energetska efikasnost A+++
Tehnologija toplotne pumpe

Štedi novac i čuva životnu sredinu koristeći manje električne energije⁴. Tehnologija toplotne pumpe pruža energetski efikasan, isplativ i pažljiv način sušenja veša. Ima klasu energetske efikasnosti A+++ jer za zagrevanje vazduha umesto struje koristi rashladnu tečnost i reciklira topao vazduh da bi se sprečilo gubljenje energije.

Samsung mašina za sušenje veša za 2020. godinu, klase energetske efikasnosti A+++, koristi tehnologiju toplotne pumpe radi postizanja energetske efikasnosti i isplativosti. Samsung mašina za sušenje veša za 2020. godinu, klase energetske efikasnosti A+++, koristi tehnologiju toplotne pumpe radi postizanja energetske efikasnosti i isplativosti.
Superbrzo sušenje
Super Speed

Čista i spremna odeća za samo 2 sata, uz uštedu električne energije. Ciklus brzog sušenja može da osuši mešavinu pamuka i sintetike za samo 81 minut⁵. Super Speed mašinom za veš možeš da opereš i centrifugiraš odeću za samo 39 minuta⁶. Odnosno, potrebno je 2 sata za pranje i sušenje veša.

Bela Samsung mašina za sušenje veša suši belu košulju funkcijom Super Speed radi uštede vremena i energije. Bela Samsung mašina za sušenje veša suši belu košulju funkcijom Super Speed radi uštede vremena i energije.
Efikasno čišćenje, veća ušteda energije
EcoBubble™

Uživaj u efikasnom čišćenju čak i na niskim temperaturama¹ uz tehnologiju Eco Bubble™. Deterdžent se pretvara u mehuriće, pa brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoće, a uz to štedi električnu energiju i štiti boju i teksturu tkanine².

Samo u Samsung mašini za pranje veša voda ulazi u generator mehurića i pretvara se u ekološke mehuriće. Mehurići izlaze iz bubnja i brzo prodiru u tkaninu, a zatim istom efikasnošću peru odeću hladnom vodom. Tehnologija Samsung Eco Bubble doprinosi efikasnom čišćenju i većoj štednji električne energije. Samo u Samsung mašini za pranje veša voda ulazi u generator mehurića i pretvara se u ekološke mehuriće. Mehurići izlaze iz bubnja i brzo prodiru u tkaninu, a zatim istom efikasnošću peru odeću hladnom vodom. Tehnologija Samsung Eco Bubble doprinosi efikasnom čišćenju i većoj štednji električne energije.
Upola kraće pranje, puna energetska efikasnost
QuickDrive™

Pranje je sada brže i ekološki prihvatljivije. QuickDrive™ skraćuje dužinu pranja za do 50%³ i štedi potrošnju energije do 20%³ bez smanjenja učinka pranja. Kod bubnja Q-Drum™, bočna strana i zadnja ploča se obrću nezavisno, pa se odeća kreće dinamično pod dejstvom dve različite sile.

Obrtanje bočne strane i zadnje ploče bubnja Q-Drum je različito i naziva se dvostruka rotacija. Samsung mašina za pranje veša sa tehnologijom QuickDrive i bubnjem Q-Drum ima upola kraće pranje i punu energetsku efikasnost. Obrtanje bočne strane i zadnje ploče bubnja Q-Drum je različito i naziva se dvostruka rotacija. Samsung mašina za pranje veša sa tehnologijom QuickDrive i bubnjem Q-Drum ima upola kraće pranje i punu energetsku efikasnost.

Pametna tehnologija

Uvek se automatski prilagođava tebi

AI Control

Lako i delotvorno pranje veša uz funkciju AI Control. Prilagođava rad tako što pamti tvoje navike, predlaže cikluse⁷ i prikazuje pravovremene informacije. Aplikacija SmartThings⁸ daje savete o ciklusima, planiranju i rešavanju problema. Bira savršen postupak sušenja za konkretan ciklus pranja⁹.

Postoje ikonice za funkciju AI kontrole Samsung mašina za pranje i sušenje veša koje možeš da prilagodiš sebi. Zatim se ikonice unose u mobilni telefon, a onda se pojavljuje poruka „Želiš ciklus za odeću za vežbanje?” na mobilnom telefonu. Žena drži mobilni telefon i na njemu gleda predloge za prilagođeni ciklus: Cloudy day (Oblačan dan), Activewear (Odeća za vežbanje), SuperSpeed (Superbrzo) i Bedding (Posteljina). Ona bira ciklus „Activewear” za pranje odeće. Nakon toga, kombinacija Samsung mašina za pranje i sušenje veša automatski podešava ciklus preporučen za trenutni ciklus pranja. Postoje ikonice za funkciju AI kontrole Samsung mašina za pranje i sušenje veša koje možeš da prilagodiš sebi. Zatim se ikonice unose u mobilni telefon, a onda se pojavljuje poruka „Želiš ciklus za odeću za vežbanje?” na mobilnom telefonu. Žena drži mobilni telefon i na njemu gleda predloge za prilagođeni ciklus: Cloudy day (Oblačan dan), Activewear (Odeća za vežbanje), SuperSpeed (Superbrzo) i Bedding (Posteljina). Ona bira ciklus „Activewear” za pranje odeće. Nakon toga, kombinacija Samsung mašina za pranje i sušenje veša automatski podešava ciklus preporučen za trenutni ciklus pranja.

¹ Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010/4 kg veša/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40°C bez tehnologije Eco Bubble™ (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju.

² Na osnovu izveštaja o laboratorijskom ispitivanju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, koristeći uobičajen rastvor deterdženta i tehnologiju mehurića bez mehaničke aktivnosti.

³ Ispitano na modelu WW8000T u poređenju sa modelom Samsung WW6500K. Štedi 50% vremena i štedi 20% energije u ciklusu za pranje pamuka (40℃, pola punjenja) uz performanse pranja u granicama ±5%. Prema podacima kompanije Intertek.

⁴ Ispitano u skladu sa standardom IEC 61121:2013/8 kg veša/pamuk, spremno za orman sa toplotnom pumpom (DV80F5E4HGW) nasuprot sistemu bez toplotne pumpe (DV80H4100CW). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju.

⁵ Ispitano na modelu Samsung DV8000T uz korišćenje IEC-standardizovane količine veša od 3 kg.

⁶ Ispitano na modelu Samsung QuickDrive™ WW8000T uz korišćenje IEC-standardizovane količine veša od 3 kg.

⁷ Na osnovu mašinskog učenja koje koristi rastuću korisničku bazu podataka od 28 miliona ciklusa. Podaci o broju akumuliranih ciklusa, koji se koriste za predlaganje ciklusa, povećavaće se tokom vremena na osnovu obrazaca upotrebe ovog i drugih sličnih korisnika.

⁸ Dostupna za uređaje Android i iOS. Neophodno je da se uređaj poveže na Wi-Fi i na Samsung nalog.

⁹ Funkcija automatskog usklađivanja ciklusa Auto Cycle Link dostupna je samo onda kada i mašina za pranje i mašina za sušenje imaju funkciju AI Control i međusobno su povezane preko Wi-Fi-ja.