Novi Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2

Izaberi svoj Galaxy nosivi uređaj

VIDI SVE NOSIVE UREĐAJE

Ostani povezan tokom celog dana

Novi Galaxy Watch pametni satovi

Prilagodi Galaxy Watch svom životnom stilu uz autentičnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja. Okrugla površina, senke ispod kazaljki i otkucavanje daju osećaj pravog mehaničkog sata.

Na satu Galaxy Watch, kao jednom Always On satu, ne moraš da pritisneš dugme ili okreneš masku da vidiš koliko je sati. Podesi sAMOLED ekran tako da bude uključen sve vreme i omogući ti da vidiš koliko je sati i danju i noću.

Ostani povezan tokom celog dana

Galaxy Buds

Čist i jasan zvuk

Naša prilagodljiva tehnologija nove generacije sa dva mikrofona učinila je da pozadinska buka postane stvar prošlosti. Slušalice Galaxy Buds prepoznaju okruženje u kome si i prebacuju prijem zvuka između unutrašnjih i spoljnih mikrofona da bi uklonile neželjenu buku iz razgovora.

Slušalice Galaxy Buds inovativnog dizajna ergonomski su prilagođene uhu i izrađene od neverovatno naprednih i laganih materijala pogodnih za nošenje 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Zahvaljujući revolucionarnom vitkom dizajnu, više ne moraš brinuti da li će ti ispasti iz uha, tokom tvojih omiljenih aktivnosti.

Samsung Gear Buds

Prati te gde god da ideš

Novi Galaxy Watch Active pametni satovi

Ponesi svoj sat sa sobom na put kojim se ređe ide. Galaxy Watch Active2 može da isprati sve tvoje aktivnosti i putovanja zahvaljujući IP68 i 5ATM sertifikatima za otpornost na vodu i prašinu kao i izuzetnoj izdržljivosti, zbog čega može da podnese različite teške uslove, pa možeš da nastaviš da ga nosiš gde god da ideš i šta god da radiš.

Unapredi svoj kondicioni trening uz ekskluzivno Galaxy Watch Active2 Under Armour izdanje. Uz 6 meseci MapMyRun MVP usluge i specijalno UA lice sata, bićeš na pravom putu. Trening za formu i kondiciju pruža ti povratne informacije u realnom vremenu na osnovu podataka o ritmu i još mnogo toga.

Prati te gde god da ideš