Otkrij naše nosive uređaje

VIDI SVE NOSIVE UREĐAJE

Galaxy Watch Active2

Otkrij najnovijeg wellness i partnera u zdravlju. Preciznije prati aktivnosti i dobijaj obaveštenja o svom zdravlju na većem ekranu sa potpuno novim izgledom.

Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch

Ostani duže povezan. Karakteristike pametnog sata i prirodan osećaj analognog sata u jednom pakovanju. Galaxy Watch te povezuje sa svetom oko tebe.

Galaxy Watch

Galaxy Fit

Lagan, a pouzdan, Galaxy Fit je fitness treker nove generacije. Fitness automatsko praćenje aktivnosti ti dozvoljava da se koncentrišeš na svoj trening.

Dva Galaxy Fit-a, jedan u crnoj, a drugi u beloj boji, oba prikazana pod uglom od tri četvrtine

Galaxy Buds+

Naše prve bežične slušalice sa dvosmernim zvučnicima sa AKG zvukom, bogatim visokim tonovima i dubokim basom, prilagodljivim sistemom od 3 mikrofona za kristalno jasne pozive i dugotrajnom baterijom – i sve to za vrhunsko iskustvo slušanja.

Galaxy Buds+ ljubičaste slušalice

AKG slušalice

Doživi zvuk onako kako su ga muzičari zamislili. AKG isporučuje studijski kvalitet zvuka za neverovatno iskustvo slušanja.

Čovek sedi u punoj čekaonici i nosi AKG slušalice

Life coach u tvom džepu

Otvori Samsung Account i uživaj u pristupu Samsung Health aplikaciji kako bi pratio svoje aktivnosti, ishranu i spavanje, kao i podesio ciljeve za unapređenje tvog zdravlja.

Galaxy Watch Active2 u pink zlatnoj i Galaxy Fit u crnoj boji  sa Galaxy pametnim telefonom i Samsung Health aplikacijom na ekranu

Aplikacije sa kojima postižeš više

Poboljšaj svoj život sa aplikacijama iz Galaxy linije, pa sve do širokog spektra aplikacija trećih strana.

Galaxy Watch Active2 u crnoj boji prikazan od napred, okružen sa ikonicama raznih aplikacija za pametne satove: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K,  Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie i MyFitnessPal

*Dostupnost aplikacija za Galaxy uređaje može varirati u zavisnosti od zemlje ili operatera.