Hur använder jag två SIM-kort i min Galaxy A8/A8+ 2018?

Om du sätter i två SIM-kort så kan du ha dubbla nummer eller två olika operatörer.
■ För att aktivera SIM-korten,
På hemskärmen, 1. Tryck på “Appar” → 2. Tryck på “Inställningar” → Tryck på “Anslutning” → 4. Tryck på “SIM-kortshanterare” → 5. Tryck på “SIM-kort” → 6. Tryck på “PÅ” för att aktivera det.
cap
※Notera: Om båda korten är aktiverade kan du skicka SMS och ta emot samtal på båda korten.
Om du är i ett samtal kan du inte ta emot samtal eller meddelanden från det andra.
Kolla råden under “Byta mellan olika SIM-kort” för att få råd kring hur du använder och byter mellan de olika SIM-korten.

■ För att ställa in namn och ikon för dina SIM-kort
På hemskärmen, 1. Tryck på “Appar” → 2. Tryck på “Inställningar” → 3.Tryck på “Anslutning”→ 4. Tryck på “SIM-kortshanterare”
→ 5Tryck på SIM 1 eller SIM 2 för att välja ett SIM-kort och 6. tryck på Namn eller Ikon. Här kan du ställa in man och ikon för dina två SIM-kort

cap
■ Att skifta mellan kort
När du har två kort aktiverade kan du ställa in röstsamtal, meddelanden och mobildata till de specifika korten.
Du kan välja vilka SIM-kortsikoner som hamnar i notifieringspanelen.
Öppna notifieringspanelen (dra från toppen av skärmen och nedåt) och välj sedan vilket kort som ska användas.

2

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support