Hur använder jag två SIM-kort i min Galaxy A8/A8+ 2018?

Om du sätter i två SIM-kort så kan du ha dubbla nummer eller två olika operatörer.
■ För att aktivera SIM-korten,
På hemskärmen, 1. Tryck på “Appar” → 2. Tryck på “Inställningar” → Tryck på “Anslutning” → 4. Tryck på “SIM-kortshanterare” → 5. Tryck på “SIM-kort” → 6. Tryck på “PÅ” för att aktivera det.
cap
※Notera: Om båda korten är aktiverade kan du skicka SMS och ta emot samtal på båda korten.
Om du är i ett samtal kan du inte ta emot samtal eller meddelanden från det andra.
Kolla råden under “Byta mellan olika SIM-kort” för att få råd kring hur du använder och byter mellan de olika SIM-korten.

■ För att ställa in namn och ikon för dina SIM-kort
På hemskärmen, 1. Tryck på “Appar” → 2. Tryck på “Inställningar” → 3.Tryck på “Anslutning”→ 4. Tryck på “SIM-kortshanterare”
→ 5Tryck på SIM 1 eller SIM 2 för att välja ett SIM-kort och 6. tryck på Namn eller Ikon. Här kan du ställa in man och ikon för dina två SIM-kort

cap
■ Att skifta mellan kort
När du har två kort aktiverade kan du ställa in röstsamtal, meddelanden och mobildata till de specifika korten.
Du kan välja vilka SIM-kortsikoner som hamnar i notifieringspanelen.
Öppna notifieringspanelen (dra från toppen av skärmen och nedåt) och välj sedan vilket kort som ska användas.

2

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 7 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.