Hur du parkopplar Bluetooth-hörlurar med din Samsung Galaxy Watch Active2

Njut av ditt livs soundtrack genom att ansluta din smarta klocka till ett par Bluetooth-hörlurar och få ut mesta möjliga av dina äventyr. Med Galaxy Watch Active2 kan du nu smidigt lyssna på musik var du än är.

Parkoppla Bluetooth-hörlurar med din klocka

Med hjälp av följande steg kan du enkelt ansluta dina Bluetooth-hörlurar för att lyssna på musik och ringa samtal.

Steg 1. Gå till din klockas Inställningar.

Steg 2. Svep till och tryck på Anslutningar > Bluetooth.

Steg 3. Tryck på reglaget för Bluetooth och kontrollera att hörlurarna är i parkopplingsläge.

Steg 4. Tryck på Bluetooth-ljud och välj önskade Bluetooth-hörlurar.

Du kan justera Bluetooth-ljudet genom att trycka på ikonen Inställningar intill Bluetooth-hörlurarna för att:

• Koppla från
  • Justera samtalsljud
  • Justera medieljud

Du kan även parkoppla dina Bluetooth-hörlurar i Snabbpanelen på din klocka.

Steg 1. Svep nedåt från den övre delen av skärmen.

Steg 2. Svep över boetten eller svep vänster eller höger över skärmen för att gå till nästa eller föregående snabbpanel.

Hur du hittar snabbpanelen

Steg 3. Tryck på ikonen för Hörlurar.

Steg 4. Bluetooth-funktionen aktiveras och listan med tillgängliga Bluetooth-hörlurar börjar sökas igenom.

Om den tidigare Bluetooth-enheten är tillgänglig kommer den att anslutas automatiskt.

Notera: Ljudutgången för samtal med Bluetooth-hörlurar är endast tillgängligt med LTE-klockmodeller. Om reglagen för Samtalsljud eller Medieljud är avstängda kommer du inte att höra något ljud i Bluetooth-hörlurarna och de kan eventuellt frånkopplas från klockan.

Du kan parkoppla två Bluetooth-enheter samtidigt och dina hörlurar kommer intuitivt att växla mellan enheterna. Men om en annan Bluetooth-enhet av någon anledning inte hittar din Galaxy-klocka, ska du kontrollera tipsen nedan innan du kontaktar ett Samsung-servicekontor.

• Kontrollera att den trådlösa Bluetooth-funktionen är aktiverad på din Galaxy Watch Active2.
  • Återställ din Galaxy Watch Active2 och försök igen.
  • Kontrollera att din Galaxy Watch Active2 och den andra Bluetooth-enheten är tillräckligt nära för att uppnå en Bluetooth-anslutning (10 m).

Avståndet kan variera beroende på miljön som enheterna används i.

Du kan kontrollera följande punkter när en Bluetooh-anslutning etableras eller din Galaxy Watch Active2 och den mobila enheten är frånkopplade.

• Kontrollera att Bluetooth-funktionen på de båda enheterna är aktiverad.
  • Kontrollera att inga hinder såsom väggar eller elektrisk utrustning står mellan enheterna.
  • Kontrollera att den senaste versionen av Galaxy Wearable-appen är installerad på den mobila enheten.

Uppdatera den senaste versionen av Galaxy Wearable-appen vid behov.

• Kontrollera att din Galaxy Watch Active2 och den andra Bluetooth-enheten är tillräckligt nära för att uppnå en Bluetooth-anslutning (10 m).

Avståndet kan variera beroende på miljön som enheterna används i.

• Starta om båda enheterna och starta Galaxy Wearable-appen på den mobila enheten på nytt.

Notera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.