Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge?

Notering: Enbart Nano-SIM kort fungerar med denna enheten.

Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge
1 Sätt in utmatningsstiftet i hålet för simkortshållaren. Försäkra att stiftet är vinkelrätt emot hålet. Annars kan enheten ta skada.
2 a ut SIM-kortshållaren försiktigt från öppningen.
3 Placera SIM-kortet i hållaren med de guldfärgade kontakterna riktade neråt.
4 Sätt SIM-kortshållaren tillbaka in i luckan. Försäkra att den sätts i hela vägen och ordentligt för att förhindra att vatten och damm kommer in i produkten.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver. Tack på förhand!

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar