Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge?

Notering: Enbart Nano-SIM kort fungerar med denna enheten.

Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge
1 Sätt in utmatningsstiftet i hålet för simkortshållaren. Försäkra att stiftet är vinkelrätt emot hålet. Annars kan enheten ta skada.
2 a ut SIM-kortshållaren försiktigt från öppningen.
3 Placera SIM-kortet i hållaren med de guldfärgade kontakterna riktade neråt.
4 Sätt SIM-kortshållaren tillbaka in i luckan. Försäkra att den sätts i hela vägen och ordentligt för att förhindra att vatten och damm kommer in i produkten.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver. Tack på förhand!

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00