Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge?

Notering: Enbart Nano-SIM kort fungerar med denna enheten.

Hur installerar jag SIM-kortet i min Galaxy S6 edge
1 Sätt in utmatningsstiftet i hålet för simkortshållaren. Försäkra att stiftet är vinkelrätt emot hålet. Annars kan enheten ta skada.
2 a ut SIM-kortshållaren försiktigt från öppningen.
3 Placera SIM-kortet i hållaren med de guldfärgade kontakterna riktade neråt.
4 Sätt SIM-kortshållaren tillbaka in i luckan. Försäkra att den sätts i hela vägen och ordentligt för att förhindra att vatten och damm kommer in i produkten.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver. Tack på förhand!

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >