Hur sätter jag i SIM-kortet i min Galaxy A3?

Se till att du har ditt utmatningsverktyg och nano-SIM till hands.

Se till att du har ditt utmatningsverktyg och nano-SIM till hands
1 Stick in utmatningsverktyget i hålet på SIM-korthållaren för att lossa det. Du hör ett klickljud när hållaren skjuts ut.

Obs: se till att utmatningsverktyget är lodrätt i förhållande till hålet. Annars kan enheten skadas.

Stick in utmatningsverktyget i hålet på SIM-korthållaren för att lossa det
2 Dra försiktigt ut hållaren och placera SIM-kortet i SIM-korthållaren med de guldfärgade kontakterna nedåt.
Dra försiktigt ut hållaren och placera SIM-kortet i SIM-korthållaren med de guldfärgade kontakterna nedåt
3 Sätt i SIM-korthållaren i SIM-kortfacket. Se till att hållaren är ordentligt isatt för att förhindra att vatten och damm tränger in i enheten.

Vi strävar alltid efter att göra din vistelse här på supportsidorna bättre!

Genom att betygsätta och kommentera denna manual kan vi arbeta mot att göra supportsidorna bättre för Dig och andra framöver.
Tack på förhand!

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport. Vårt mål är att besvara ert mail inom 7 arbetsdagar

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om att boka service via mail eller utför felsökning via mail. Vänligen kontakta oss per telefon om du behöver hjälp med att boka service eller utföra en felsökning.

Vänligen notera att du i dessa fall behöver uppge serienummer och modellkod vid dessa ärenden .

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

För närvarande har vi längre svarstider än vad vi brukar på vår kundsupport.
Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök https://www.samsung.com/se/support/offer för mer info

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.