Kan jag använda Samsung Galaxy S8 eller S8+ i vatten?

Samsung Galaxy S8 och S8+ uppfyller kapslingsklassen IP68, vilket innebär att de är dammtäta och kan nedsänkas i sötvatten till 1,5 meters djup i upp till 30 minuter. Det kan dock hända att pekskärmen inte fungerar korrekt om den används i vatten.

Enheten får inte utsättas för vatten som rör sig snabbt, saltvatten, tvålvatten, hett eller joniserat vatten. Om enheten har utsatts för vatten ska du torka av den ordentligt med en ren och mjuk trasa.

Därefter ska du vänta tills den är helt torr innan du laddar den. Enheten identifierar om USB-porten fortfarande är våt eller fuktig och visar då en vattendroppsikon på skärmen. Du kan inte ladda enheten förrän USB-porten är torr.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.